klaryma 24.06.16, 22:02 baardzo, koty padniete na balkonie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: a u mnie plaża :) 25.06.16, 16:00 Ale się pośmiałam. Ciągle mi mało takich zdjęć! Poproszę jeszcze! Moje już we wnętrzach, w rozrzuceniu. A ja im rozpięłam parasol plażowy między okami siatki. I zwiały... Odpowiedz Link
kkk Re: a u mnie plaża :) 27.06.16, 12:49 Noo, w takiiich futrach zimowych! a zdjąć im te kubraczki a tej z kopytkami do góry widze woda w baseniku wyparowała hihihihi Odpowiedz Link
salimis Re: a u mnie plaża :) 30.06.16, 12:12 Jeden plus tych upałów że koty leżą wszędzie tylko nie na łóżku dzięki czemu wreszcie się wysypiam A jak spoookój Tyle że jak chcę usiąść aby obejrzeć film to pojawia się problem natury technicznej. Nie ma na czym siedzieć bo wszystko pozajmowane Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: a u mnie plaża :) 30.06.16, 19:59 I często sierść mam na spoconej twarzy. To też jakaś metoda zdejmowania kudłów z kota Odpowiedz Link
olinka20 Re: gorąco... 30.06.16, 22:04 Chcę napisac, ze moje koty to mutanty. Spią z nami, włazą na kolana, spią na parapetach w słoncu.... No masakra!!!! Odpowiedz Link