wiesia.and.company Re: Alan 07.08.17, 15:46 Zadumany, rysy szlachetne, twarz pociągła, oczy myślące, rąsia pod brodą - no prawie jak jakiś Słowacki na jakimś wierchu czy cóś (taki jakiś wizerunek mi się plącze po umyśle, z jakiegoś podręcznika szkolnego...) Poeta romantyczny... Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: Alan 07.08.17, 16:49 o to to, dokładnie tak! Koci filozof dumający nad przemijaniem Odpowiedz Link
alus59 Re: Alan 07.08.17, 20:13 Mój Alan filozof i romantyczny poeta - doprawdy jak dobra fota może zmylić Alan to wyrafinowany cwaniak o mocnych powiązaniach ze światem filmowym. Od kocięcych lat wie jak się w życiu ustawić ... Najpierw dał się znaleźć żonie znanego scenografa (stąd imię), potem trafił do domu mamy znanej pani reżyser. Doszedł jednak do wniosku, że bycie jedynakiem nawet w tak zacnym domu mu nie odpowiada. Atrakcji żadnych, żadnych kotów i kotek nad którymi można się poznęcać, No i zadziałał tak, że musiał do mnie wrócić ... I robi za kota alfa ... Taki to z Alana filozof i poeta - po prostu ma parcie na szkło i umie się dobrze sprzedać. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Alan 07.08.17, 23:17 No skoro potrafi tak grać... to rzeczywiście artysta, ale nie poeta romantyczny, a aktor (widocznie nasiąkł takimi zdolnościami wędrując po środowisku artystycznym), podpatrzył jak zagrać, jak sprzedać się i zmanipulować. A zdjęcie takie jakby Zofia Nasierowska zrobiła Odpowiedz Link
olinka20 Re: Alan 07.08.17, 11:21 Przepiękny! Krówki są takie dostojne ( nawet Mecenas ). Odpowiedz Link
wadera3 Kornik techniczny popsuł fotkę Alusia 07.08.17, 23:26 Ale już jest z powrotem. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kornik techniczny popsuł fotkę Alusia 08.08.17, 11:21 Podumię co i jak poprawić, aby zdjęcia nie ginęły w zależności od tego z jakiej przeglądarki kto korzysta. Władcy sieci skutecznie utrudniają zamieszczanie zdjęć, a ja staram się skutecznie się temu przeciwstawiać. Odpowiedz Link
aankaa Re: Kornik techniczny popsuł fotkę Alusia 08.08.17, 11:31 i ja nie mam na głównej takoż Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kornik techniczny popsuł fotkę Alusia 08.08.17, 11:40 Wrócę do domu i pogonię mojego informatyka, słowo. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kornik techniczny popsuł fotkę Alusia 08.08.17, 11:45 Póki co sama dałam radę, ale i tak nie o to chodzi... Odpowiedz Link
wadera3 Strasznie naplątałam, Aluś jako słynny aktor 08.08.17, 19:10 w tylu odsłonach, a to jest, a to kurtyna zapadła... Teraz mamy bis i Aluś nie powinien zniknąć. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Strasznie naplątałam, Aluś jako słynny aktor 08.08.17, 19:14 I znów byk, Alan, nie Aluś, o matko za dużo mam na łbie. Odpowiedz Link
alus59 Re: Strasznie naplątałam, Aluś jako słynny aktor 08.08.17, 19:33 Kochana przecież wszystko w porządku - Alan kot, właściciel Alus59 Odpowiedz Link
alus59 Re: Strasznie naplątałam, Aluś jako słynny aktor 08.08.17, 19:38 Nie ma to jak rozładować maksymalnego stresa duperelkami związanymi z jednym zdjęciem jednego kota ... A tak przy okazji Aluś też jest niezłym udawaczem - oczywiście tylko wtedy, gdy nie jest na serio chory - w końcu zna Alana od zawsze .... Odpowiedz Link
wadera3 Re: Strasznie naplątałam, Aluś jako słynny aktor 08.08.17, 19:46 Dzięki za dobre słowo Odpowiedz Link