Dodaj do ulubionych

Ktoś tu lubi bób ;)

07.07.18, 22:33
Nareszcie coś się Mambie na zęba trafiło smile
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: Ktoś tu lubi bób ;) 07.07.18, 22:39
      https://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/7/7/12286544_zielistkamamba.jpg
      • zielistka00 Re: Ktoś tu lubi bób ;) 08.07.18, 14:23
        Lubi Mambunia bób, oj lubi smile Zawsze walka o to, żeby dla ludzi coś zostało wink
        Bób podejrzany o bycie szkodliwym dla kotów (chociaż precyzyjnych informacji nie udało mi się nigdy znaleźć), więc wydzielam jedynie symbolicznie. Nie mam serca jej całkiem odmówić smile
        • wiesia.and.company Re: Ktoś tu lubi bób ;) 08.07.18, 15:07
          Miluś musi troszkę dostać, Leosia czubek obranego ziarnka. Nie zauważyłam, żeby Milusiowi coś zaszkodziło, a on ma jelita wyjątkowo wrażliwe (facet, facet histeryk i egoista wink ). Mamba pracuje w wielkim skupieniu nad wyławianiem pysznego kawałka białka roślinnego wink Widać tę koncentrację na pyszczku i w pochyleniu ciała. Ja mam towarzystwo Milusia siedzącego w charakterze posążka nad moim talerzem z czymś tam gotowanym. Czeka, aż mu pod nos podsunę, a potem po prostu patrzy na mnie pogardliwie, że takie coś konsumuję. A tu aż przyjemnie popatrzeć na współpracę przy stole big_grin
        • basia_2804 Re: Ktoś tu lubi bób ;) 08.07.18, 17:55
          wie Mambunia co dobre smile
    • katikot Re: Ktoś tu lubi bób ;) 08.07.18, 18:42
      Ta skupiona mina, ta łapka precyzyjnie sięgająca do miski. smile Ze szkodliwością bobu to pewnie chodzi o fawizm, ale albo ktoś na to choruje, albo nie.
    • olinka20 Re: Ktoś tu lubi bób ;) 09.07.18, 21:03
      Słodka kradziejka smile
      • kkk Re: Ktoś tu lubi bób ;) 11.07.18, 11:51
        achhh, jakbym widziała naszą kochana Kolę! szylkretka, zwinna łapka, łakomczuch i złodziejaszek... kochany (nestety za TM sad )
        Lubiła bób, zwłaszcza... skórki, wolała skórki... lubiła tez fasolke szparagpwa koniecznie z masełkiem i rukole z pizzy, i buraczki gotowane i marchewke, booosz cosz to byl za dziwak cudny. Kradła chleb z chlebaka, ciasto... taki typowy złodziejaszek co to kiedys zaznał głodu zanim został przygarnięty sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka