20.10.05, 13:51
www.iamscruelty.com/
Bez komentarza crying
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Eukanuba 20.10.05, 14:39
      A mogłabyś w skrócie wyjaśnić, o co chodzi ?
      • wrexham Re: Eukanuba 20.10.05, 14:56
        przejrzyj to, tego sie nie da w skrocie wyjasnic...to juz jest skrot od tego co
        tam sie dzieje - nie jestem sobie w stanie nawet tego wyobrazic, serce mi wali
        ze strachu po zobaczeniu tego materialu, matko, nie mialam pojecia, ze to tak
        jest...myslalam ze to zarcie (no i firma) jest dobre i nie okupione takimi
        ofiarami... w glowie sie nie miesci, a o ilu takich przypadkach nie wiemy? do
        diabla z tym, nie wiem co teraz - przerzucic psa na soje? ta firma zla, tamta
        niedobra, ta experymentuje na zwierzetach inna robi zarcie ze starych plytek
        pcv...
        • angieblue26 Re: Eukanuba 20.10.05, 15:12
          Nie chce tam wchodzic. Wystarczy, ze wiem, co wyprawiaja, od jakiegos czasu.
          Nigdy nie kupilam i nie kupie ich produktow.
          • wrexham Re: Eukanuba 20.10.05, 16:11
            a widzisz,to skoro wiedzials z innego zrodla, to moze ta informacja juz jest
            dosc powszechna (i tylko ja sie nie zalapalam) i to dlatego jakos nikt nie
            poleca tego jedzenia na forum? jak 5 lat temu zezwierzecilam sie to wszyscy
            weterynarze az piali z zachwytu nad ta marka
            • kamisiunia Re: Eukanuba 20.10.05, 19:18
              Bo robi dobre, lecznicze karmy dla zwierząt. Tylko czemu takim kosztem? crying A
              poza tym... CO my teraz bedziemy dawac do jedzenia naszym kotkom, jak zachorują? sad
              • marta.kunc Re: Eukanuba 20.10.05, 22:13
                juz ten temat kiedys poruszalam....sad
                sa inne lecznicze karmy - RC, HILLS.
                FUCK IAMS!!!!!!!!!!!
                • wuefka Re: Eukanuba 21.10.05, 08:38
                  Popieram. I nie chodzi mi tylko o eksperymenty na zwierzętach (którym, rzecz
                  jasna, też jestem przeciwna), ale o traktowanie owych zwierząt. Nie wszystko,
                  co widać na tej stronie można usprawiedliwić "dobrem sprawy" crying
            • cleo_1 Re: Eukanuba 21.10.05, 15:37
              pisalam o tym wczesniej - nie na tym forum, innym o zwierzetach.
              nie kupuje iamsa i eukanuby. nie wiem nic zlego na temat RC czy Hillsa, ale
              skoro nie ma o nich takich informacji, wydaje sie (Boze, mam nadzieje) ze sa OK.
              Kiedy pierwszy raz obejrzalam ten film 9nie wiem, czy ten, moze podobny) czulam
              sie jak wtedy, gdy ogladalam pierwszy raz, jako starsze juz dziecko, proces w
              norymberdze (film fabularny). Gdzies pod czaszka rodzilo sie pytanie o to, czy
              bestia ma zawsze twarz bestii, czy moze czlowieka z sasiedztwa. Gdzies w mocnym
              biciu serca poczulam, co to jest ZLO, namacalne, widzialne. Dotad pamietam
              pyski tych zwierzakow, tych psow w klatkach, nie moge wiecej pisac, przepraszam
        • wuefka Re: Eukanuba 21.10.05, 08:35
          Sorry, wrexham. Nie czułam się na siłach pisać o tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka