Dodaj do ulubionych

PITTBULEK! FOTKI!

21.10.05, 12:32
Udało się!!!
Pisałam o Nim w róznych miejscach, a teraz mam przyjemność przedstawić:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=30756013
tylko nie wiem, czy potrafię wkleić link...
Pittbul dalej szuka domu...Ale chyba trzeba będzie zmienić Mu imię, teraz to
jest Przylepny Koci Traktorek. Ktoś widział kota, który daje się kąpać nie
przerywając mruczenia? CZŁOWIEK DLA KOTA PILNIE POSZUKIWANY!
Obserwuj wątek
    • umfana Re: PITTBULEK! FOTKI! 21.10.05, 18:36
      Bosze... taki piękny kociak i nie może znaleźć domku? Trzymam kciuki!
      • eleanorrigby Re: PITTBULEK! FOTKI! 21.10.05, 18:46
        Śliczności!Szkoda,że nie można mieć wszystkich kotów...
        • beali Re: PITTBULEK! FOTKI! 21.10.05, 20:50
          A mnie pokazuje się komunikat,że wiadomość nie istnieje lub skasowana i nic nie widziałamcrying
          • umfana ja też go nie widzę teraz :((( 21.10.05, 20:56
            Komunikat - wątek skasowany sad(( A przecież był!
          • umfana Tutaj go przenieśli a nasze posty skasowali :((( 21.10.05, 21:02
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=30308504&a=30753143
            • pixie65 Re: Tutaj go przenieśli a nasze posty skasowali : 24.10.05, 09:39
              Podnoszę wątek Pittbulowy, bo dalej zero efektu...kociej nadal mieszka jako
              "dziki lokator" w mieszkaniu kuzynki. Daję ogłoszenia na prawo i lewo i nic.
              Wiem, że to zawsze trochę trwa, ale w tym wypadku czas mnie goni, bo kuzynka
              niedługo przyjeżdża i...nooo...nie byłaby zachwycona chyba, że ma
              "współlokatora". Może w tym tygodniu coś się ruszy...Trzymajcie kciuki!
              • mama007 Re: Tutaj go przenieśli a nasze posty skasowali : 24.10.05, 11:36
                facet z krakowa dal ogloszenie na forum, ze przyjmie kocurka. napisalam mu maila rano, czekam na odpowiedz. jesli go wezmie to w przyszlym tygodniu moge go zabrac do krak.
                jak mi odpisze to dam znac
                aga
                • beali Re: Tutaj go przenieśli a nasze posty skasowali : 24.10.05, 12:20
                  Mam nadzieję,że będzie miał szybko domek.Śliczny jest i oryginalnie umaszczonywink
                • pixie65 Re: Tutaj go przenieśli a nasze posty skasowali : 24.10.05, 12:55
                  Mama007!
                  Dzięki wielkie, zobaczymy, co z tego wyniknie.Tylko mam lekką obawę, że tak
                  "na wariata" to by było ewentualnie...No bo nie znamy faceta, targać kota do
                  Krakowa, a jak się okaże, że jakiś "nie tego"? Nie wybrzydzam, ale sama
                  rozumiesz: jak się już Zwierzaka wyciągnęło zza Tęczowego Mostu (prawie) to
                  nie takie hop, hop...smile)) Aga, jak się czegoś dowiesz to pisz na
                  danka.osuch@wp.pl Mam dostęp do kompa tylko w pracy i nie bardzo mogę cały
                  czas siedzieć na forum...
                  A przy okazji: ja osobiście CIESZE się, że NA RAZIE z tą policją Ci nie
                  wyszło...Myślę, że jak skończysz studia wystartujesz z lepszej pozycji
                  "wykształceniowej" i życiowej. I nie będziesz musiała zaczynać od jakiegoś
                  zapyziałego komisariatu...
                  • umfana Ten kocurek jest uroczy :o))) 24.10.05, 19:22
                    Musi mieć super domek :o)))
                    • danusis Re: Ten kocurek jest uroczy :o))) 24.10.05, 19:51
                      Dołaczam się do Achów i Ochów nadPittbulkiem, jest przesłodki smile A te plamki na
                      pyszczku, mmmm smile Oby znalazał kochający dom!
    • mama007 pixie 25.10.05, 08:56
      facet wydaje sie byc ok, ma juz jednego kota, tez odratowanego. na razie
      mailujemy, bo pojawily sie slowa o alergii. bagam grunt smile
      a jak nie to jutro ide do zoo wieszac ogloszenie.
      pozzdrawiam
      aga
      • pixie65 Mama! 25.10.05, 10:07
        Aga, dziękuję za Twoje zaangażowanie! Chyba też widziałam post tego gościa na
        miau.pl, zdziwiłam się bo rzeczywiście pisał coś alergii i że poszukuje kota w
        jasnych kolorach (?????????????????????????) Stąd mój dystans do tej
        oferty...Pisałam kiedyś tutaj, żeby uważać przy adopcjach, bo mnie się zdarzyło
        kilkakrotnie, że dzwonił ktoś w sprawie kotów i na moje pytanie jakiego kotka
        oczekuje i jakie warunki oferuje odpowiadał, że "to wszystko jedno" jaka płeć,
        wiek itd."BO MY TU POTRZEBUJEMY KOTÓW"...Nie bardzo rozumiałam, czy to taki
        wielki miłośnik, że nie robi mu różnicy, czy też chodzi o coś innego: pewien
        znajomy starszy pan, mieszkający po sąsiedzku, z którym kiedyś rozmawiałam, że
        mam kotki do adopcji powiedział, że jego znajomy pracuje w wytwórni szczepionek
        i ONI TAM POTRZEBUJĄ KOTÓW!!! Płacą za jednego coś koło 50 zł!!! Kazałam mu
        zapomnieć o tym temacie, bo jak sobie wyobraziłam okolicznych "degustatorów
        trunków różnych" to włosy mi stanęły dęba nawet na nogach...Wiosną zaś oddałam
        przeuroczego kociaka, który prawdopodobnie został wcześniej pobity młodej osobie
        z którą urwał mi się kontakt, a ostatnia wiadomość była, że Bartuś pojechał na
        wakacje do rodzinnego domu panienki na wieś...Tylko, że nie wiem teraz czy
        wrócił, a jeśli nie wrócił to czy przypadkiem nie został typowym wiejskim
        kotem...Pittbul ma za sobą jakieś niewesołe doświadczenia, bo mimo czułej opieki
        pozostaje płochliwy. Obawiam się, że np. nie bardzo spodobałby się komuś, kto
        "chce kotka dla dzieci", a kotek się chowa pod szafę i syczy...Był tu taki post
        jakiejś mamy, która była cokolwiek rozczarowana takimi, w końcu na początku
        normalnymi, zachowaniami kotka...Mam nadzieję, że znajdziemy Dobry Dom dla
        Pittbulka, i nie uznacie mnie za jakąś histeryczkę smile))
        Buziaki!
        • mama007 Re: Mama! 25.10.05, 11:03
          hej,
          doskonale Cie rozumiem !! poza tym pamietam jaka ja mialam wizytacje przed
          przyjeciem Burkow smile)))))))))))))))))))
          gosc sie wydaje sensowny, wklejam Ci co mi odpisal, napisz co o tym sadzisz

>> napisz mi tylko prosze skad masz informacje na temat czarnych
          >> kotow i alergii?? mam alergiczna corke, ale w zyciu o czyms takim
          >> nie slyszalam uncertain

zanim nie usłyszałem pierwszy raz to też nie słyszałem smile
          informacja pochodzi od pani doktor Doroty Sumińskiej,
          co tydzień słuchamy audycji w radiu TokFM (niedziela 13-15; Wierzę w
          zwierzę) /ma też audycję w tv, ale my nie mamy tv/

cytat z jej ksiązki /króciutki/
          "Najsilniejszym alergenem jest wydzielina gruczołów zatok
          przyodbytniczych". (Sumińska D.: Szcześliwy kot).
          źródło: forum.miau.pl/viewtopic.php?t=31987

tak więc wydzielina, a ta zależy ponoć od umaszczenia, im
          ciemniejszy kot tym gorzej /tak powiedizał i ja jej wierzę/
          książki, z której pochodzi cytat jeszcze nie mamy, ale znamy to ze
          słyszenia /audycja/

niestety nie udało mi się nic więcej znaleźć na ten temat /jestem w
          pracy wink/

gosc tez napisal, ze jeszcze ktos tam mu proponowal jakiegos kota i na razie
          czeka na odpowiedz. przed oddaniem kota i tak bym go nawiedzila w domu celem
          sprawdzenia wszystkiego big_grin
          mnie troche uspokoil ten drugi kot, ktorego maja, tez ponoc znajda. ale
          zobaczymy jak to dalej bedzie. moze gosc zdecyduje sie na innego kota (czeka
          teraz na info jakies odnosnie innych kotow dwoch).
          swoja droga te informacje, ktore on napisal o alergii trzeba sprawdzic. gosc
          sie powoluje na dosc wiarygodne zrodla. moze to prawda, przydaloby sie wiedziec
          rzeczywiscie... !!
          bede pisac jak bede wiedziec wiecej
          pozdrawiam
          aga
    • boe_ Re: PITTBULEK! FOTKI! 25.10.05, 11:20
      o rany jaki fajny!!!
      wyglada jak pluszowa zabaweczka...nieprawdopodobne sa te paski!smile
      mam nadzieje ze bedzie mu dobrze tam gdzie trafi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka