plume 10.04.06, 19:13 Czy ktos z Was może wyprobował ten żwirek z Biedronki, o jakże pieknej nazwie Serafin? Mialam to dzis w ręce ale sie waham, bo nie wiadomo co w srodku worka siedzi i czy cos warte .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana silkon Hilton w Auchan 10.04.06, 21:59 Dziewczyny widziałam ten żwirek w tym hipermarkecie za 17 zł :o) Odpowiedz Link
buenos.aires Re: silkon Hilton w Auchan 10.04.06, 22:08 Umfa 17 zl???? ja to kupilam po 9 iles, co prawda w promocji ... Odpowiedz Link
umfana Re: silkon Hilton w Auchan 10.04.06, 22:14 buenos.aires napisała: > Umfa 17 zl???? > ja to kupilam po 9 iles, co prawda w promocji ... ups... na Animalii jest za 13 zł + dostawa Odpowiedz Link
plume Re: silkon Hilton w Auchan 10.04.06, 22:16 Ha. To ja dalej zapytuje o jakośc żwirku z Biedronki .. Odpowiedz Link
magdaksp Re: silkon Hilton w Auchan 11.04.06, 23:52 to ojakim zwirku wkoncu mowa?bo ja potrzebuje hiltona silikonowego i moze wiecie wktorym supermarkecie w warszawie dostane i po ile? Odpowiedz Link
plume Re: silkon Hilton w Auchan 12.04.06, 07:26 hmmm, no ja pytalam czy ktos moze uzywal zwirku z Biedronki i jesli tak to jakie ma z tego uzywania wrazenia. O silikonowym nic nie wiem. Odpowiedz Link
patrysiass Re: silkon Hilton w Auchan 12.04.06, 20:36 Ja nie używałam tego żwirku (nie mam w poblizu domu biedronki). ALe mam żwirek z Lidla żólto- niebieskie opakowanie(więc pewno coś podobnego). 10 litrów za ok 10zł. żwirek całkiem niezły. Używam z nim pochłaniacza zapachu (neutralizator, odkażacz- to inne nazwy). Przy 2 kotach wystarcza na 1,5 miesiąca )) Całkiem nieżle się zbryla. Jestem zadowolona. Żwirek jest o połowę tańszy od benka itp a starcza na dłużej. Jeśli szukasz niedrogiego żwirku polecam właśnie ten. Patrycja Odpowiedz Link
magdaksp Re: silkon Hilton w Auchan 13.04.06, 01:08 aja jestem zła bo pojechalam do cerfoura do arkadii specjalnie po żwirek hilton silikonowy bo widzilam go tam za 13 zlotych i okazuje sie ze juz kosztuje 19,99!no rozbój wbiały dzien.oczywiscie nie kupilam.poszlam do sklepu kakadu bodajze takze warkadii atam żwirek za 18zlotych tylko bylo jedno ale -skończył sie!tak to jest jak sie chce oszczędzić pieniadze.ajeszcze dzis pytalam w jednym sklepie dla zwierzta ile unich kosztuje i kosztowal 17 zlotych noale ja chcialam byc madrzejsza i zaoszczedzic.itak jutro bede zmuszona kupic ten za 17 a wprzyszlym miesiacu zamowie na animaliach.cholera mnie bierze,zeby w hipermarkcie bylo drozej niz wsklepie dla zwierzat Odpowiedz Link
plume Re: silkon Hilton w Auchan 13.04.06, 07:17 tak, ja tez kiedys natknelam sie w jednym z naszych gdanskich hipermarketow na benka compact za 13 zeta bodajze, podczas gdy ja kupuje w sklepie zoolo za 9,90. Za to innym razem trafilam w Bomi mleko dla kotów Klara (to polskie, w kartoniku) za rekordowo niska cene, 1,19zł, pdczas gdy w zoologu kolo mojego domu jest za 2,50. Ale jak drugi raz poszłam to juz nie bylo, hehe. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: silkon Hilton w Auchan 14.04.06, 22:33 Ja kupuje 10-litrowego Benka za 11 PLN... Ale mam dojscia do hurtowni, co jest wspaniałą rzeczą przy 9-ciu kotach... Odpowiedz Link
plume Re: żwirek z Biedronki? 16.04.06, 22:03 no to juz wiem, ze zwirek z Biedronki - NIE NIE NIE. Niby niezle zbryla, ale: niewydajny wcale mimo tego co pisza na opakowaniu (hehe), a przede wszystkim koszmarnie sie pyli Kazde poruszenie zwirku w kuwecie powoduje wzbicie sie szarej chmury. I kota wylazi z kuwety z szarymi łapami, bleee. Przetestowane, wywalone, w kuwecie z powrotem Benek Compact, ktory kota roznosi po calym domu. Odpowiedz Link
1966f Re: żwirek z Biedronki? 19.04.06, 21:31 Witam.Mam 4 koty.Wyprubowałam wszystkie dostępne piaski i żwirki.I najlepszy jest zwykły Benek w niebieskim opakowaniu,ten bezzapachowy.Kosztuje około 11-12 zł.pochłania cały zapach i jak się go wybiera z kuwety to się nic bryłki nie rozsypują.Opakowanie wystarcza mi na 2 tygodnie.Nie polecam tych zapachowych bo koty czasem przy nich kichają.Pozdrawiam. Odpowiedz Link