umfana 01.05.06, 21:55 www.wolapark.pl/?pageid=5&lang=pl&dmsn=c21fe46b0fe011e613ef4ad63e482923&id=110 Może jakaś mała pikieta na przywitanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klausa Re: Czy to ten facio morduje koty? 01.05.06, 21:58 Czy tylko ja tu czegoś nie rozumiem ? umfana pomyliłaś linki czy co? Odpowiedz Link
umfana Re: Czy to ten facio morduje koty? 01.05.06, 22:01 Och nie... kiedyś była afera na forum z facetem, który masowo morduje domowe koty na swoim osiedlu. To był znany cukiernik i lodziarz z Warszawy, który ma swoje stoiska cukiernicze w centrach handlowych. Nie pamiętam tylko czy to ten właśnie osobnik (( Odpowiedz Link
klausa Re: Czy to ten facio morduje koty? 01.05.06, 22:01 A to w takim razie przepraszam. Odpowiedz Link
limetka77 Re: Czy to ten facio morduje koty? 01.05.06, 22:12 Nie mogę sobie przypomnieć nazwiska, ale jakoś na 90% wydaje mi się, że to nie był ten. Odpowiedz Link
umfana Limetka dzięki! To ważne, aby komuś niewinnemu .. 02.05.06, 00:15 ... przez głupi przypadek nie rabić obciachu Oby to nie był tamten gnojek! Facet ma dom na Pradze i okoliczym sąsiadom łapie koty i morduje. Robią to za niego jego pracownicy. Nie wiem czy to ten gostek (( Ale tego od kotów to bym bojkotowała i robiła mu koło pióra! Odpowiedz Link
mii.krogulska Re: Limetka dzięki! To ważne, aby komuś niewinnem 02.05.06, 03:39 Witam. daj na priv ulicę, Grycan nie jest z Pragi, bo kto ma kasę, z Pragi wybywa Ja jestem z Targówka na Pradze, popytam. Mii Odpowiedz Link
umfana o rany dziewczyny byla afera na Miau i tutaj 02.05.06, 17:53 Nic nie mozna zdzialac przeciwko temu mafioso. Poszukam watkow, ale nie wiem, czy uda mi znalesc (( Kto ma kase ten ma wladze.... Odpowiedz Link
babka71 Re: Czy to ten facio morduje koty? 01.05.06, 23:51 hmnnnn, ale konkretnie o co chodzi.. Odpowiedz Link
umfana Re: Czy to ten facio morduje koty? 02.05.06, 00:17 Och było o tym głośno na kocich forach i Warszawskim... Jakiś znany cukiernik ma na Pradze dom i sąsiadom łapie koty, bo mu chodzą po jego ogródku i brudzą. Oczywiście koty są łapane i zabijane! Odpowiedz Link
biljana Re: Czy to ten facio morduje koty? 02.05.06, 10:44 wiecie co nie wydaje mi sie, zeby pan Grycan to robil. To byly wlasciciel Zielonej Budki i ogolnie pozytywna postac. Nigdy o nim nic zlego nie slyszalam. Odpowiedz Link
umfana Przepraszam pana G! To pewnie nie on! 02.05.06, 17:57 Och szoka ze nie ma tutaj tej dziewczyny o tych zamordowanych kotkow (( Nie pamietam jej nicka i nie moge znalesc jej watkow. Odpowiedz Link
denia1 Re: Czy to ten facio morduje koty? 02.05.06, 15:43 To p.Gajewski, też ma stoiska z ciastami we wszystkich centrach handlowych, które ja od tamtej pory omijam szerokim łukiem. Ciekawe jak ta sprawa się zakończyła? Odpowiedz Link
mama007 z tego co pamietam Wiesia sie udzielala w tej spra 02.05.06, 17:05 wie. mozna Wiesi podpytac. taki duzy watek byl tutaj u nas, chyba wlasnie Ona go zalozyla. aga Odpowiedz Link
umfana Aga pomoz mi poszukac tych watkow - plisssss 02.05.06, 17:56 Byl tez duzy watek na forum Miau i gazetowym Warszawa. Nie pamietam nicka dziewczyny, ktora o tym pisala (( Odpowiedz Link
umfana Denia dzieki za nazwisko mordecy! 02.05.06, 17:59 Masz racje! To Gajewski. Z tego co pamietam to sprawa jakos rozplynela sie jak smrod po gatkach... Kot na forse ten wladze (( Odpowiedz Link
mama007 nie moge znalezc tego watku 04.05.06, 10:56 szukam od godziny i nie znajde juz chyba... trzeba zapytac moderatorki czy aby nie byl skasowany czy cos, bo to niemozliwe, ze go nie ma tak sobie. chyba z ejest jeszcze wczesniej niz czerwiec 05, chociaz nie podejrzewam. pass... aga Odpowiedz Link
umfana Re: nie moge znalezc tego watku 04.05.06, 11:32 Aga Ty masz racje! On chyba został usunięty... Może gdzieś na Miau będzie? Nie wiem. Jak będę miała czas to tam poszukam. Pozdr! Odpowiedz Link
babka71 umfana 04.05.06, 13:06 pamietam ta aferę i to chyba był Gajewski lub jakoś tak, ręki sobie odjąc nie dam ale jestem wzrokowcem i pamięć do nazwisk mam jak mało kto... pamiętam , ze gazeta stołeczna o tym pisała trzeba by poszukać w archiwum gazety., w wiadomościach..pamietam też , że zrobili Mu aferę i trochę przystopował po interwencji prasy... hmnnn kojarzę wątek... tylko napisz o co chodzi teraz znowu łapie koty???? Odpowiedz Link
magdaksp Re: Babka :o) 04.05.06, 22:39 to napewno byl gajewski mieszkajacy dokladnie na grochowie niedaleko ostrobramskiej .byl onim artykul bodajze w mieszkancu ale wsumie niewiem jak to sie skonczylo awatek naten temat zostal wykasowany. Odpowiedz Link