ewa_anna2 07.01.07, 20:58 Czy ktoś używał kiedyś żwirku silikonowego? Jak się zbryla? Widziałam w sklepie, ale nie chcę ryzykować. Żwirek Benek dobrze się spisuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire_de_lune Re: Żwirek silikonowy?? 08.01.07, 08:35 ile kotow i opiekunow, tyle upodoban zwirkowych. Ja uwazam, ze nie ma lepszego niz silikonowy. Trzyma przy moich dwoch "szczochach" do 1,5 tygodnia, zas normalny wymienialam co 3-4 dni. Moczu z silikonu sie nie usuwa. Tylko "grubsze sprawy". Odpowiedz Link
kirke18 Re: Żwirek silikonowy?? 08.01.07, 08:51 Katia od kilku miesięcy uzywa silikonowego żwirku i jest zadowolona, pół do kilograma wystarcza na 3-4 tygodnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
joisana Re: Żwirek silikonowy?? 08.01.07, 10:38 Uwielbiałam silikonowy żwirek póki Rudolf był maluśki i sikał maluśko, a jak dorósł, to potrafił miesięczny zapas w 3 dni przesiusiać . No i jeśłi kot nei kastrowany to silikon zaczyan śmierdziec juz po pierwszym dniu, jak kastrowany albo jeszcze mały to ok, tylko kwestia zużywania zostaje. Raz spróbowac nigdy nie zaszkodzi, skuś się jak będzie promocja, ja w Auchan i Real kupowałm Hilton silikonowy po 100zł, bez promocji 17-19. Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: Żwirek silikonowy?? 08.01.07, 12:35 zwirek na animalii kosztuje ok. 13 zl. Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: Żwirek silikonowy?? 09.01.07, 09:14 joisana, ja zawsze zamawiam kilka zwirkow na dluzszy czas+ pokarm, a poza tym na terenie Warszawy dowoz takiej paczki do domu kosztuje 5 zl. Przy takiej paczce to sie bardzo oplaca. Oczywiscie, dotyczy to tylko Wawy, jednak z drugiej strony nie ma niestety w Warszawie promocyjnych zwirkow silikonowych za 10 zl w hipermarketach. Przynajmniej ja sie nigdy z taka propomocja nie spotkalam. Odpowiedz Link
magdaksp Re: Żwirek silikonowy?? 08.01.07, 22:01 ten zwirek sie nie zbryla.ale jest super! Odpowiedz Link
ewa_anna2 Dzięki 09.01.07, 13:49 Dzięki za odpowiedzi. Troche jednak obawiam się kupna, gdyż moja Zosia bardzo wyrzuca żwirek z kuwety, szczególnie, jak robi kupkę. Jak później wdepnę w ten silikon? Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: Dzięki 09.01.07, 14:05 przeciez to nie jest jakas lepka substancja tylko drobne krysztalki Tak samo jak wdeptujesz w zwykly zwirek Odpowiedz Link
magdaksp Re: Dzięki 09.01.07, 19:46 tylko ze to jest bolesne jak wdepniesz wten silikon. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Dzięki 10.01.07, 09:57 postawilam dwie kuwety w jednej zwirek silikonowy a w drugiej ten co dotychczas,zwierzaczki wola zwirek tradycyjny Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Żwirek silikonowy?? 11.01.07, 10:30 Oj nie. parę razy kupiłam, wcale tak dobrze nie chłonął zapachów i wcale nie był taki wydajny, no ale tak myślałam, że jak są dwa koty, to będę miała mniej roboty. Było dobrze do czasu, kiedy Wiwi przykleił się taki kawałek żwirku do pupy, a mój chłop, nie wiedząc, na jakiej zasadzie działa ten żwirek, oderwał go (ja bym zamoczyła wodą i dopiero zdjęła, no ale nie ja to pierwsza zauważyłam). Na szczęście pupka się zagoiła, ale mam uraz do żwirku silikonowego. Odpowiedz Link