chipek12 09.04.08, 20:46 Hej, Czy możecie polecić mi dobrego weterynarza z Wrocławia? Ewentualnie z Obornik Śląskich lub Trzebnicy? Dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgielka83 Re: Weterynarz - Wrocław 09.04.08, 22:50 Doran, ul Legnicka. w ciemno mozna do obojga pracujacych tam lekarzy. Odpowiedz Link
moboj Re: Weterynarz - Wrocław 15.04.08, 16:33 mój zwierzyniec to także pacjenci kliniki Doran na Legnickiej wspaniali weterynarze tam pracują. polecam Odpowiedz Link
beata_wroc Re: Weterynarz - Wrocław 10.04.08, 22:35 Jeszcze poza Doranem korzystałam z kliniki przy ul.Energetycznej, mają tam rentgena i bardzo dobrze zajęli się kotem powypadkowym. Odpowiedz Link
chipek12 Re: Weterynarz - Wrocław 13.04.08, 09:42 Chodzi o Klinikę Weterynaryjną Niedzielscy z Energetycznej? A co powiecie o Ekovet z Metalowców? Odpowiedz Link
arniepoland Re: Weterynarz - Wrocław 12.11.08, 14:14 Witam, Polecam Gabinet Stefana Guta ul. M.C. Skłodowskiej 30 w Obornikach Śląskich (tel. 0503910629) Jest to naprawde przyjazne miejsce, mają nawet swoją strone internetowa: www.vetoborniki.pl Gabinet odbiega bardzo znacznie w sensie pozytywnym od naszego wyobrazenia polskiego gabinetu Mozna nawet wypic kawke, a piesek znajdzie dla siebie troche przysmakow. p.Gut uratował zycie mojej suczki, gdy juz wszyscy inni weterynarze rozlozyli rece, teraz tylko tam chodzimy do veta. pozdrawiam, arnie Odpowiedz Link