the_dzidka 28.04.08, 09:20 Polecacie jakieś "odświeżacze"? Wiem że są rózne tam kocie dropsy itp., ale Lucek większość z nich traktuje jako zabawki do turlania po i gonienia za. Może coś z takich długich cienkich "makaronów - gryzaków"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb Re: Smrodek z pyszczka 28.04.08, 09:33 wiez jak kociuch maly to oznacza to ze mu sie za chwile zeby wymienia na stale jak kociuch duzy to oznacza ze cos sie dzieje niefajnego ja uzywam stomagelu u gaby hava 4 latka przestala smierdziec wraz ze stratą zebów zdarza sie Odpowiedz Link
lu221 Re: Smrodek z pyszczka 28.04.08, 09:37 Potwierdzam słowa annb. Jak Hasana zmieniała zęby, to też zapaszek był średnio ciekawy. Teraz już jest git. Odpowiedz Link
nuluska Re: Smrodek z pyszczka 28.04.08, 10:55 Ja też mam ten sam problem. Jak przygarnęliśmy Deedee, miała jakieś 2,5-3 miesiące to właśnie wet powiedział, że to się wiąże z wymianą zębów. Kiedy koty przestają wymieniać zęby? Bo ona ma już 10 m-cy i dalej jak sobie ziewnie, a się człowiek za bardzo do niej nachyli to paść można U Dexterka taki problem się zaczął jak miał niewiele ponad rok ale to już ewidentny problem z kamieniem. Dlatego myjemy łobuzom ząbki i psikamy taki sprayem z Beaphar’u propolisowym. Muszę poszukać tego stomagelu. Odpowiedz Link
annb poprawka-stoma żel 28.04.08, 10:57 EUROWET Stoma Żel - żel do pielęgnacji uzębienia psów i kotów 50g 17,00zł Pasta do pielęgnacji uzębienia u psów i kotów. Zapobiega powstawaniu kamienia nazębnego oraz rozwojowi nagromadzonej flory bakteryjnej. Eliminuje pozostałości pokarmu z uzębienia. Utrzymuje prawidłową higienę jamy ustnej. Pasta do pielęgnacji uzębienia u psów i kotów. Zapobiega powstawaniu kamienia nazębnego oraz rozwojowi nagromadzonej flory bakteryjnej. Eliminuje pozostałości pokarmu z uzębienia. Utrzymuje prawidłową higienę jamy ustnej. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: poprawka-stoma żel 28.04.08, 10:59 Dzieki. A kiedy koty zmieniają zęby? Lucynek ma już prawie 9 miesięcy. Odpowiedz Link
annb Re: poprawka-stoma żel 28.04.08, 11:06 to juz zmienil forum.miau.pl/viewtopic.php?t=1278 Odpowiedz Link