kaarmelka 13.10.08, 14:28 Witam, Wiele osób pisze o kocich zabawach z laserem. Znalazłam coś takiego na Animalii. Czy ktoś ma taki, warto kupić? A możecie polecić jeszcze jakiś inny (nie jestem pewna, czy ta myszka jest poręczna)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vauban Re: laser dla kota 13.10.08, 14:33 Każdy wskaźnik laserowy (te za 5 PLN też), to wspaniała zabawka dla kota. Byle nie po oczach ! Odpowiedz Link
kawka74 Re: laser dla kota 13.10.08, 14:53 moje koty to uwielbiają, zabawa najlepsza z najlepszych kup byle jaki wskaźnik za kilka złotych, efekt jest dokładnie ten sam, co przy wskaźniku za pięć razy tyle ze specjalistycznego sklepu Odpowiedz Link
paulina.galli Re: laser dla kota 13.10.08, 22:20 Ja kupilam na animalii (ten w kształcie kotka) Przeplacilam bo nie wiem czemu ubzduralo mi sie ze on sam sie rusza i swieci po scianach i nie trzeba naciskac ) I dlatego ksoztuje ponad 25 zł A to normalny laserowy wskaznik jaki mozna kupic w kazdym chyba papierniczym sklepie za 5-10 zł tylko ze ładnie wyglada ps. palec boli od naciskania ale kot daje sie nabierac i bawi Odpowiedz Link
basia_2804 Re: laser dla kota 13.10.08, 22:27 Paulina, mnie sie wydaje ze kot sie chyba nie daje nabierac, kot doskonale wie o co chodzi i wie ze to dla niego tylko super zabawa a nie uciekajace stworzenie. Moje futro na dzwiek slowa "laserek" natychmiast patrzy w dol na podloge w poszukiwaniu czerwonej ruchliwej kropki, fakt... zabawa przednia a i sposob na wyhasanie kota wieczorem - doskonaly, fakt jak slusznie stwierdzaja przedmowcy - uwaga na oczy ... Odpowiedz Link
paulina.galli Re: laser dla kota 13.10.08, 22:30 nie wiem, mój jest troszku głupiutki czasem Odpowiedz Link
mary4 Re: laser dla kota 14.10.08, 07:48 Moja kotka doskonale baw sie i biega za "zajączkami" puszczanymi na ściany i podłogi, z kawałka szybki i słońca (tarcza zegarka, podstawki pod kawe itd.)oraz za cieniem na ścianie, natomiast kocurek hmm może obojętnie nie przechodzi ale go to jakość specjalnie nie rozbawia Odpowiedz Link
kaarmelka Re: laser dla kota 14.10.08, 17:23 Witajcie, Dopiero zaczynam na tym forum, bo Kicia przybędzie do mnie w niedzielę (jeszcze tylko 5 dni!!!), a tu taki miły i liczny odzew. Bardzo dziękuję! Dzięki za radę, ruszam jutro do papierniczego, bo bazarku u mnie niet. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
kawka74 Re: laser dla kota 14.10.08, 18:13 > Paulina, mnie sie wydaje ze kot sie chyba nie daje nabierac, kot > doskonale wie o co chodzi i wie ze to dla niego tylko super zabawa a > nie uciekajace stworzenie. Moje obie doskonale wiedzą. Kiedy otwieram szufladę, gdzie przechowywany jest laserek, obie już stoją na warcie, i piszczą, kiedy słyszą brzęk łańcuszka, na którym laserek wisi. Głupie te koty nie są Odpowiedz Link
nessie-jp Re: laser dla kota 14.10.08, 18:35 O rany, a ja głupia nigdy swoim laserka nie kupiłam, bo się tak bałam o te oczy! Myślałam, że to jest śmiertelnie niebezpieczne i w ogóle, że się nie da uniknąć uszkodzenia kota laserkiem. Może za dużo oglądałam filmów z Jamesem Bondem Chyba się zaopatrzę, bo Kropcia-grubasińska bardzo lubi ganiać zajączki z lusterka, więc chyba i laser polubi. Odpowiedz Link