minerwamcg 15.10.08, 14:48 W sile jednego samotnego Huncwota. Na początku obleciał całe mieszkanie jakby się spodziewał, że Fred tu na niego czeka. Strasznie było przykro patrzeć... Moje puchate biedactwo Ale łasi się i mizia normalnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary4 Re: Wróciło Białe Futro 15.10.08, 22:03 też przez moment myślałam ze sie znalazł kicek ...hmm samo życie Odpowiedz Link
wladziac Re: Wróciło Białe Futro 15.10.08, 22:09 a może jeszcze wróci,tak przykro to czytać i Białej pewnie też bidulce,trzymajcie się obydwie,pozdrawiam Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Wróciło Białe Futro 17.10.08, 06:14 Dzięki Aczkolwiek z nas dwojga płci żeńskiej jestem tylko ja George to facet, były, za to stuprocentowy. Już wiemy, że zima będzie trudna. Kicur nie mając inteligentnego towarzystwa na swoim poziomie, próbuje na ten poziom wywindować nas... a co my możemy, biedne dwunogi. Nawet mruczeć nie bardzo umiemy. Odpowiedz Link
misia007 Re: Wróciło Białe Futro 17.10.08, 12:21 Możecie sprezentować mu panienkę na długie, zimowe wieczory.Urodziwa koteczka dużo może.... Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Wróciło Białe Futro 17.10.08, 14:01 Prawda, tym bardziej, że z założenia byłby to związek czysto platoniczny Ale rzeczywiście, tak - rozważamy możliwość dokocenia się, choć jeszcze nie w najbliższych tygodniach. Czy kicią czy kocurkiem-miauleństwem to się jeszcze zobaczy. Odpowiedz Link