sarna73 01.11.08, 10:39 dla Bliskich Ludzi ktorzy odeszli i dla mojego kota Bohunka, ktory mam nadzieje ze mi wybaczył ze nie bylo mnie przy nim kiedy najbardziej mnie potrzebował .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: (*) 01.11.08, 20:25 dla kotka Kajtusia,Kotka-kotka,kici Maciusi, pieknego,czarno-bialego spaniela Szacha Odpowiedz Link
mary4 Re: (*) 02.11.08, 10:31 [*] zawsze bede WAS kochać dziękuje że byliscie ze mną nawet jesli zbyt krótko.... .......... Odpowiedz Link
ashton Re: (*) 02.11.08, 13:05 [*] dla Reksa który odszedł pół roku temu, kilka tygodni po tragicznej śmierci swego pana Dla moich świnek morskich, które leżą pod jaśminem... I dla wszystkich forumowych zwierzęcych aniołków. Odpowiedz Link
yanga Re: (*) 02.11.08, 20:07 Dla naszej pierwszej kotki Natalii i jej następcy Jeremiego. Oraz dla Puci mojej córki... I dla nieodżałowanego Dachowca Fernanda, który osierocił własne forum... I wielu, wielu innych. "Za jej trumną szły koty - ale niewidzialne Koty ułomne oraz koty parafialne Śnieżek kładł się na grobach bez większej ochoty Szedł niewidzialny orszak - same zmarłe koty Zapchlony Żółtek oraz szalony kot Bończa Z jego ramion zwisała dziurawa opończa Kot księżej gospodyni za nim kot poety Niewidzialnie pachniały mielone kotlety Kot w ostrogach kot Frajszyc w żółtym kapeluszu Kot Połowa Ogona oraz kot Bez Uszu Niesiono garnek z kaszą i wilgotne pranie Kto umiera ten nie wie - co po nim zostanie Półżywy kot Nazista oraz kot garncarza Kto umiera ten nie wie - co mu się przydarza I nie wie kto umiera - czy się przyda Bogu Szedł kot Skurwiel ten który sika mi na progu Kot Utopiony w Worku kot Idź do Cholery Niesiono niewidzialne papieskie ordery Kot podmiejskiej kolejki stary kot Eliota Na końcu jeśli chcecie - szła połowa kota Koleżka naszej Psotki biały kot Półgłówek Tu u nas każdy chciałby mieć taki pochówek" (Jarosław Marek Rymkiewicz "Zimowy pogrzeb na cmentarzu w Bolimowie") Odpowiedz Link
scrivo Re: (*) 02.11.08, 20:39 za wszystkie bezdomne bezpańskie koty wielkiego maista, ktorych nikt nie zauważył i nie znalazł czasu by obdarzyć domem i miłością. Odpowiedz Link
biljana Re: (*) 02.11.08, 20:53 za wszystkie biedne koty wiejskie, choć nie są bezdomne, ich los jest często gorszy niż w mieście. Za koty, którym jeść nie dają, które topią, zabijają widłami, wyganiają na mróz... Odpowiedz Link
salimis Re: [*] 02.11.08, 21:09 Mojej Saluni która była moją pierwszą najgorętszą kocią miłoscią oraz wszystkim zwierzaczkom tym kochanym i nie kochanym Odpowiedz Link
magdaksp Re: (*) 03.11.08, 00:37 dla mojego maniusia ,ktorego juz nie ma 6 miesiecy,a wlasnie mijalby rok od kiedy bylby u nas Odpowiedz Link
macarthur Re: (*) 03.11.08, 23:31 za wszystkie biedne koty wiejskie, choć nie są bezdomne, ich los jest często gorszy niż w mieście. Za koty, którym jeść nie dają, które topią, zabijają widłami, wyganiają na mróz... trafnie napisane,przyłączam się Odpowiedz Link