ewa_anna2 30.01.09, 23:38 Czy pozostanie ta sama?? Mi nie przeszkadzałoby, choć z drugiej strony liczę sę ze zmianą nazwy forum. Nazwa oklepana, znana. I dobra chyba... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 00:03 Nie wiem, ja się do nazwy przyzwyczaiłam, nie ukrywam, ale z drugiej strony jeśli faktycznie to chyba jedyna rzecz jaką madziasz wymyśliła na tym forum i w dodatku na odilandzie znajduje się "koci zakątek" to może lekko zmodyfikować I niech sobie zachowa Koci Zakątek jako autorska nazwę . Dobrze by było gdyby został pierwszy człon "Koty-...." Np coś w stylu " Koty - nasz koci/mruczący/zakocony (etc.) świat " Odpowiedz Link
wladziac Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 10:24 osobiście wolałabym zmienić nazwę forum,koci świat bardziej mi się podoba niż zakątek czy zapiecek,albo coś w rodzaju "nasze koty- historie i porady z życia wzięte" Odpowiedz Link
magdaksp Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 15:55 mnie tez bardziej ten koci świat odpowiada,od początku ten zakątek mi nie przypadł do gustu-trochę taki infantylny Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 13:34 koty - nasza mała kocia kraina? Troche zmiany, troche po staremu? Odpowiedz Link
jarka63 Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 13:55 A może bez "nasza mała"? Jakoś tak ciciusiowato to brzmi. Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 14:04 mnie tam wszystko jedno Grunt że jest to forum Odpowiedz Link
barba50 Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 15:18 A ja bym nazwy nie zmieniała. Jak myślę o Kocim Zakątku to jest to ten zakątek, gazetowy. Chyba że Madziasz miała takie życzenie, jej prawo. Odpowiedz Link
yoma Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 17:53 Kocia Kraina mi się podoba Bez nasza mała, i bez Koty. Oczywiście, jeśli nie chcecie Zapiecka Odpowiedz Link
biljana Re: Nazwa zakątka 31.01.09, 16:19 Ja proponuję wykreslenie "nasz mały" i pozostawienie nazwy Koci zakątek Odpowiedz Link
nioma Re: Kociniec 31.01.09, 18:37 Koci zakątek brzmi chyba najlepiej, po nowemu i po staremu Odpowiedz Link
mary4 Re: Kociniec 31.01.09, 18:56 Jak dla mnie nazwa stara jest ok, proponuje jedynie drobne zmiany tak jak pisze Nioma "KOCI ZAKĄTEK" nasz to on już jest, skoro tak walczyliśmy o niego, a teraz go kosmetycznie i merytorycznie ulepszamy Sama tak o tym forum pisze i mówie rodzinie, znajomym itd. Odpowiedz Link
esimona Re: Kociniec 31.01.09, 19:07 Jeśli chcecie zmienić nazwę to może zaproponujmy nowe nazwy i wybierzmy taką, która będzie najlepsz. Ze swojej strony zgłaszam: Kraina Kotów Naszr Koty Kot nasz Pan Odpowiedz Link