Dodaj do ulubionych

W kwestii formalnej

04.02.09, 19:38
Dałabym przecinek w nagłówku między "forum" a "prośba". Tak wychodzi
zaproszenie dla tych, co chcą pisać na "forum prośba".
Obserwuj wątek
    • marysia191 Re: W kwestii formalnej 04.02.09, 19:41
      smile)
      rzeczywiście
      • barba50 Się robi 04.02.09, 19:59
        A forum prośba wcale nie takie głupie - gdyby miało nakarmić wszystkie
        głodne brzuszki... suspicious
        • barba50 Przykleiłam 04.02.09, 20:06
          bo to jest dobry pomysł. Piszcie co zmienić i jak, jakie macie pomysły. Niech to będzie miłe miejsce https://cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif
          • paulina.galli Re: Przykleiłam 04.02.09, 20:16
            Ja mialam jedna uwage - ze było ciut za kolorowo smile
            ale widze ze sama tez doszłas do tego samego wniosku i zmieniłas smile
            nie ma sie czego przyczepic smile
        • yoma Re: Się robi 04.02.09, 21:20
          Dzięki za uwzględnienie smile
          • paulina.galli SYGNATURKI - prośba! 15.05.09, 23:33
            Ogromna prośba do wszystkich używających sygnatur w swoich podpisach!
            Nie róbcie ich takich wielkich i kobylastych sad
            Zaczynam mieć maile w tej sprawie (a i samej mi nie ukrywam - takie wielkie sygnatury też czasem przeszkadzają w czytaniu postów)

Sygnaturka z definicji jest małym podpisem/obrazkiem pod naszym postem i nie jest dobrze kiedy czasem jej "powierzchnia" jest x razy większa niz to co znajduje sie w poscie smile
            Utrudnia to czytanie i poruszanie się na forum , pomijając to że jest niezgodne z netykieta (normalna sygnaturka powinna zawierac max 4 linijki tekstu, a obrazek powinien mieć wymiary rozsądne (na wielu forach jest to np. zaledwie ok. 150x150 pix.)
            Tu u nas myśle ze 500(szer)x 200(wys) jest optymalne.

Oczywiście nikt sztywno się będzie się trzymał tych wymiarów i robił afery za jedna linijkę tekstu więcej czy większy (trochęsmile) obrazek - zwłaszcza gdy np. jest linkiem do pomocy jakimś kotom i wtedy to żeby był zauważony jest bardzo ważne , ale w innych przypadkach bardzo proszę o zbytnie nierozbuchiwanie się w tych wielkościach.smilesmilesmile
            Dziękuję z góry.
            • macarthur instrukcja jak wkleić zdjęcie 19.09.09, 11:52
              poszła w "teren" a powinna chyba być gdzieś podklejona ?
              • p.aulinka Re: instrukcja jak wkleić zdjęcie 19.09.09, 12:21
                Przykleiłam

Ja w ogóle mam zupełnie inny pomysł na ten nasz lead forumowy.

Min. uwazam ze wiecej tematów (takie nasze FAQ wink) powinno byc w tekscie - w tym
                miejscu teraz gdzie jest min. o "poczekajace" , a nie przyklejane - bo moim
                zdaniem do przyklejania słuza tematy aktualnie wazne - które po pewnym czasie
                zmienia się na kolejne wazne , a dwa mozna przykleic tylko 3 pozycje.
                Wywaliłabym tez te emotikiony (bo jakos nie widze osób uzywajacych) ew.
                polaczyła to razem do kupy z tagami .
                No ale to nie moje decyzje smile, mam zamiar zrobic mały projekt i dać barbie i Wam
                do dyskusji smile ale to za chwilę smilesmilesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka