malwerina.m Re: Policzmy zakątkowe futra 22.07.10, 16:39 Nick: malwerina.m Ilość futer: jedno Imię: Dolores - kotka Wiek: 1 A to moja Dolorcia Odpowiedz Link
mamula_to_ja Re: Policzmy zakątkowe futra 22.07.10, 18:17 mamula_to_ja kotów 2 (i pies też) Tekla, Anatol -rodzeństwo, 7 lat. Tekulka biała łaciata a Anatoś czarny kot co zostawiam białe włoski (I Nunia-1,5roku) Odpowiedz Link
niutaki Re: Policzmy zakątkowe futra 22.07.10, 20:46 niutaki, dwa kocieje: Ryszard: kastrat (ale on w to nie wierzy), w kwietniu skonczyl dwa lata, waga 4,5kg, udaje norwega Piszczalka: na razie niewysterylizowana (klopoty po podaniu narkozy), wlasnie skonczyla rok, mala, chuda i strachliwa pierdolka, nazywam ja czasem warchlak Odpowiedz Link
redfragolina Re: Policzmy zakątkowe futra 27.07.10, 19:31 Witam nick:redfragolina futra 2 4letnia kotka Yoko 7tygodniowa kotka Figa Odpowiedz Link
justyna_w24 Re: Policzmy zakątkowe futra 27.07.10, 20:43 jak to sie stalo ze ja taki cudny watek przegapilam???? justyna_w24 na stanie na razie tylko Fiona, ma 13 miesiecy, z nami od wrzesnia 2009 - lekarstwo na cale zlo Odpowiedz Link
saraanna Re: Policzmy zakątkowe futra 27.07.10, 23:40 -saraanna- Na stanie kotka Laura -trikolorka-zwana tez Laurencja,Laucia,Lorka albo krolewna,3 letnia znaleziona jak miala 4-5 tygodni. Kocurek Nobel -bialy (ale nie gluchyzwany tez Nobello,El bandito albo balwanek,3 letni adoptowany z Arca Noah w Hiszpanii. Odpowiedz Link
alus59 Re: Wsparta duchowo aktualizuję... 27.07.10, 23:54 Ja bym bardzo poprosiła o zmianę kolejności Moje koty to: Aluś, Fifi, Mimi i Kika. Tymczas dożywotni to chyba niestety Allan Natomiast "normalne" tymczasy to Pysio i Totek. Niestety Bajeczka i Puszkin za TM Odpowiedz Link
barba50 Stan na dziś (28 lipca) 28.07.10, 10:51 Od A do J aaaguniaaa - 1 kot (Tofi) agnieszka71- 2 koty (Edek i Franka) alicez - 2 koty (Fundin i Gandalf) aj5 - 2 koty (Misza i Obi) aleksanderka-live - 2 koty (Hermiona i Jaskier) alus59 - 7 kotów (ALUŚ, Fifi, Mimi, Kika, Allan – wieczny tymczas, Pysio i Totek na tymczasie, Bajeczka i Puszkin za TM ) ania-0606 - 2 koty ( Amelka i Agatka) aniabe13 - 2 koty (Misia i Kicia) aniabg1 - 1 kot (Tymon) aniesa - 1 kot (Napoleon Krokus Gracjan Bonaparte wolany przez domownikow Napkiem, Napelindą, Napusiem, Napuniem badz Napikiem) anina-1 - 2 koty (Fiona i Gryfin) anmanika – 2 (Bunio i Mimi) annb - 4 koty (Gaba, Hava, Wacuś i Srebek) ashton - 1 kot (oficjalnie Iśka, dla domowników Duperelek) aurelia76 - 1 kot (Dwukropek) barba50 – 6 kotów (Ksika, Lolka, Pepek, Gucio, Gałka i Zawada) basia_2804 - 1 kot (Aslan) basia328 - 1 kot (Kocia-Frania) basset2 - 4 koty (Zuzola,Cynia, Josza i Miki) beataj1 - 2 koty (Lucjan i Browar) biala27 – 1 kot (Filemon) bietkadd - 1 kot (Rudasiu) biljana - 3 koty (Gucio, Artemida, Maja) biscuit - 1 kot (Suzi) cinnamon-a - 2 koty (Mirabelka zwana Rudą i Rambo inaczej Mała) cirilla17 - 1 kot (Bazyl) claire_de_ lune - 2 koty (Filon i Feliks) desperately.seeking.something - 2 koty (Ryszard i Rudolf) echtom - 4 koty (Pufcia, Kamcia, Łapek i Esmeralda) eduro - 1 kot (Borys) elas13 - 1 kot (Majusia) elka_77 - 1 kot (imie?) escribir - 1 kot (Antonina czyli Tośka) ewa_anna2 - 8 kotów (Zosia, Melka, Rysia, Pirat, Ruda, Całka, Franek i Maja, Franusia, Frytka i Pyza za TM i pies) ewik1976 – 2 koty (Rudy i Łaciata) fk_83 - 1 kot (Psotka) foxie – 5 kotów (Foxie, Czarusia, Bullet, Katania, Zbyg) gacusia1 – 2 koty (Buddy i Binoo) gagata7 - 2 koty (Kika i Bili) gaja-1 - 2 koty (Gaja i Sisi) gosiownik - 2 koty (Tinkerbell i Lola) hania261 - 3 (Wiki, Mini i Maks) hek_sa – 2 koty (heksa i Feliks zwany Flusiem ) invisible7 - 2 koty (Kiciek vel Klusek oraz Mimek vel Młody) jaleo - 1 kot ( Merlin) jarka63 - 1 kot (Kaja/Kajuta) jelifish - 1 kot (Zuza) jolantas1955 - 4 koty (Babcia Pusia, Pańcia, Psota i Rambo) justyna_w24 - 1 kot (Fiona) Odpowiedz Link
barba50 Stan na dziś (28 lipca) - cd 28.07.10, 10:53 Od K do Z kamcia_79 - 5 kotów (Lemurka, Figa, Mrówka, Klimek i Pietruszka) kamilcia23 - 2 koty (Nicia i Tofik) kasikk_29 - 2 koty (Mańcia i Tutu) katia.seitz - 2 koty (Neti zwana Netinką i Akari vel Lucynka) katikot - 2 koty (Misia i Gapcio /aktualnie na gigancie, wierzymy, że wróci/) kena1 - 2 koty (Toffi i Karmel) kirke18 - 2 koty (Axla, niesłusznie zwana Kluchą i Edric zwany Dzieciakiem bądź Edziem) kocurzak - 4 koty (Andzelika,Czaroslaw,Dziuniu i Deptula) kontik_71 - 3 koty (Niki, Lena, Vini) kotbert (oraz h8red) – 4 koty (La Mariola de Kloc, Bieska Izaura zwana Kotą, Renifer Czmuch zwany Rudym, Foka Tąk zwana Foczyskiem) kotka-bura - 3 koty (Kicia, Balbinka, Mała albo Pershing, lub Gadzina) krokodyl_13 - 2 koty (Syriusz Black i Safira +1 pies Sunia) kromisia - 4 koty (Cessna, Caracas, Malinka i Arthur) lisek.chytrusek - 2 koty (Kicia i Mizia) lisiczka24 - 1 kot (Zula zwana Gienią,Różą lub Zulinką- melinką) lu221 - 1 kot (Hasanka) lylith - 2 koty (Lars i Loke) macarthur - 1 kot (Ramzes dla swoich pan Uszat) madziulec - 1 kot (Yvette, zwana po domowemu Paszczakiem, Kluchą badź..... Królewną) magdaksp - 4 koty (Brawurka, Chelsea, Bójka i Milan ) malwerina.m - 1 kot (Dolores) mama.rozy - 3 koty (Teresa, Tygrys i Filip) mamula_to_ja - 2 koty (Tekla i Anatol)i pies maruda2 - 1 kot (Dorka, Dorcia, w chwilach czułości zwaną Ciuńką) mary4 - 2 koty (Ramzes, czyli Ramziu lub Honzik i Cleopatra czyli Cleo lub Lelo) mbmm - 3 koty (Sisi, Gusia i Nusia) melba.3 - 1 kot (Frytka) merdak - 2 koty (Kluska vel kocica vel Gryzelda i Irenka vel Czarnuch vel Przytulak) mgd20 - 1 kot (Toto) mgielka83 - 2 koty (Iwan i Mysz) minerwamcg – 2 koty (Psot i George) miriam_73 - 2 koty (Kizia-Mizia zwana Kicią lub Kocurka i Winona Amelia, roboczo na potrzeby domowe Melka vel Glut) mist3 - 1 kot (Kicia) mrumru81 - 4 koty (Filozof, Mrumru, Zuzia i Tolek) mysiulek8 - 1 kot (Yoda vel Kicia) nastja - 1 kot (kociątek Lucjusz) nioma – 2 koty (Veron i Bombas zwana również Zakapiorem) niutaki - 2 koty (Ryszard i Piszczałka) ona-50 - 2 koty (Balbina i Marcysia) pasqoodnikowo - 2 koty (Mela i Amir) p.aulinka - 2 koty (Gringo i Szyszka) peggy1 - 2 koty (Chi - chi i Mi – mi) peppa69 - 2 koty (Dużakota i Małakota) princessofbabylon - 1 kot (Rysiek) redfragolina - 2 koty (Yoko i Figa) r.kruger - 1 kot (Yum yum) rrooda - 2 koty (No aka Gruby i Alba aka Bisia) salimis - 3 koty (Miśka, Mela i Szymek) saraanna - 2 koty (Laura i Nobel) scrivo - 2 koty (Norka i Franek) slapcio - 3 koty (Malwinka, Bulwa(tor), Toto + 3 zaprzyjaźnione) sohee - 1 kot (Ziomuś) sundry - 2 koty (Maks i Rozalka) szajka83 - 1 kot (Lolka vel Kota) the_dune - 3 koty (Serafina, Ender i William) the_dzidka - 2 koty (Lucek i Cynamon aka Cymek) the_kami - 2 koty (Lujka i Kluska) vanilla_eyes - 1 kot Arkadiusz czyli Sylwester Mieszko van der Kot vauban – 3 koty (Zyzio, Lolek, Duduś) vega366 - 5 kotów (Filuś inaczej: Serce na Łapce, Oliwka czyli Oliwia Demolka z Piekła Rodem, Pancuś inaczej: Siła Spokoju, Bokira inaczej: Delikatniutka, Lili inaczej: Ćwierćkota) urszulkazgdyni - 2 koty (Rudolf Kolumb i Komandor Pimpol) wadera3 - 3 koty (Teofil, Antonina czyli Tosia i Mamba) watersnakes2 - 1 kot (Kaszel) wiesia.and.company – 9 kotów (!!!) (Kubuś, Misia, Wikcia, Grosia, Fryga, Filipek, Miluś, Leosia i Natalka) wiewiorkowy.wiewiornik - 1 kot (Edward) wladziac – 6 kotów (Misiu, Cwaniaczka, Zuza, Pipciuś, Stara i Filemonek) wylinka7 - 2 koty (mała Mi aka Miśka i Migotka) yola1976 - 2 koty (Myszka i Reklamacja) yoma - 1 kot (Marcel) zazaz3 - 2 koty (Czarcia i Julcia) W tej chwili mamy 267 kotów (na 120 dostarczycieli żarełka) średnio 2,225 kota na 1 osobę Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Stan na dziś (28 lipca) - cd 28.07.10, 11:11 Uuuu, to ja z moimi dwoma futrzastymi Modelkami jestem poniżej średniej... Trzeba się chyba będzie podciągnąć )) Obiecuję, że jak uda mi się zmienić miszkanie na większe (a być może uda się o tym pomyśleć jesienia), to na pewno jeszcze jedno kocie nieszczęście znajdzie u mnie domek stały. Pozdrowienia od Kici i Melki (została na stałe Melka/Mela/Melisia, tak jest łatwo, kota ładnie na to reaguje )) Odpowiedz Link
fettinia Re: Stan na dziś (28 lipca) - cd 29.07.10, 09:34 wow-ale fajniemoze i ja sie wreszcie dokoce to dolacze do statystyki Odpowiedz Link
jelyfish Re: Stan na dziś (28 lipca) - cd 29.07.10, 19:02 A ja się pozwolę zaktualizować Do Zuzy dołączył Bazyli (największy łobuz, jakiego świat widział ) Odpowiedz Link
ciemna_anielka Jeszcze my! Jeszcze my!!! 28.07.10, 18:00 Taja - mamuśka oraz Grzybek syncio. Odpowiedz Link
apetyt_na_zycie Re: Jeszcze my! Jeszcze my!!! 29.07.10, 10:21 I jeszcze my, tzn. apetyt_na_zycie z kotą Miką - cudną czarno-biała, dystyngowaną wredotą z niezwykle długimi wąsami Odpowiedz Link