Dodaj do ulubionych

Witaj kochanie,

20.07.11, 22:24
Jak się czujesz dzisiaj i dobry stan zdrowia, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z tobą, Nazywam się XXX, widziałem dzisiaj swój profil na xxxxx.pl i stał zainteresowany tobą, i również wiedzieć, jak Ci więcej, i jeśli możesz wysłać e-mail do adresse e-mail, dam wam moje zdjęcia tutaj jest mój adres e-mail (xxxxx@yahoo.in) Wierzę, że możemy przenieść tutaj! Oczekiwanie dla poczty na mój adres powyżej.
XXXXX.
Napisz do mnie na (xxxxxxx@yahoo.in) więcej explaination.
Obserwuj wątek
    • mola1971 Re: Witaj kochanie, 20.07.11, 22:28
      Ooo... To z forum dla marudnych portal randkowy się robi? shock
      W sumie dobrze bo optymistycznie smile
      • gazeta_mi_placi Re: Witaj kochanie, 20.07.11, 22:42
        Może w końcu chłopa znajdziesz big_grin
        • mola1971 Re: Witaj kochanie, 20.07.11, 22:48
          Ja tu trolluję!!! A nie chłopa szukam tongue_out
          • kapitan_marchewa Re: Witaj kochanie, 22.07.11, 08:53
            Niezmiennick, czyżbyś był kobietą, a to mail od niejakiego Habibi? Po gorących wakacjach Tunezja/Egipt?? smile
            • niezmiennick Re: Witaj kochanie, 22.07.11, 09:43
              Taa, oni tam wszyscy Habibi i Habibi. W sumie mogę być kobietą a nawet obojniakiem, wszak ona zapałał w kolejności następującej:

widziałem dzisiaj swój profil na xxxxx.pl i stał zainteresowany tobą,
              • kapitan_marchewa Re: Witaj kochanie, 22.07.11, 17:11
                Winni się tłumaczą smile
                To jesteś kobietą i maile dostajesz od habibi, czy facetem i od habibki w tym gustownym nakryciu głowy?
                • niezmiennick Re: Witaj kochanie, 22.07.11, 18:18
                  Dałem całość oświadczyn to samodzielnie proszę wyciągnąć wnioski smile
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Witaj kochanie, 22.07.11, 17:44
                Odpowiadasz na:
                niezmiennick napisał:

> Taa,

no chyba nie baba...
    • niezmiennick Inny tłumacz... 27.07.11, 09:57
      PaĹ Moga dodać scroller tekstu piosenki do Państwa Myspace Profile, Friendster, FaceBook, blogu Lub Na jakąkolwiek stronę według Państwa zyczenia. Dla Tego wystarczy skopiować i wkleic Kod, który żartem scrollerem pod. Również PaĹ Moga regulować kolor czcionki, kolor tla i ramek, szybkość przewijania tekstu oraz dodać do tekstu videoklip z YouTube. Żeby wyregulować te Parametry i otrzymać Kod, naciśnijcie tutaj.
      • miau_weglowy Re: Inny tłumacz... 27.07.11, 11:41
        przeca mowi,ze to wszystko zartem wink
        • niezmiennick Re: Inny tłumacz... 27.07.11, 11:59
          passing says that all of this joke

--
          Żadna muzyk była życiem błędu.
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Witaj kochanie, 27.07.11, 11:05
      Witaj kochanie, jak się masz dziś, mam na imię panna ..., jak to jest moja przyjemność kontaktu z Tobą, za to, że komunikacja z proszę i będzie jak do mnie z adresu e-mail (...@yahoo.co.uk) Wierzę, że możemy przenieść tutaj należy pamiętać, że odległość lub kolor nie ma znaczenia w życiu, ale miłość względu na wiele w życiu, nie zapomnij napisać do mnie na adres e-mail powyżej (...@yahoo.co.uk) dzięki za i czekam na dobre odpowiedzi od ciebie twój ...
      • niezmiennick Re: Witaj kochanie, 27.07.11, 11:18
        Zawszę się zastanawiam, co by napisać
        Ty proszę uprzejmość wypierd.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka