dzidzia_bojowa 06.11.11, 08:50 Oglądam z dzieciątkiem i mam ubaw. Największy z Rico i króla Juliana. Ostatni bon mot: Kto dołki kopie ten ma mokro pod pachą Shreka też lubię. I Epokę lodowcową. Lubicie animacje? Po wczorajszym złym nastroju nie pozostał nawet cień Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Madagaskar 06.11.11, 09:09 Ale drugi Shrek też był dobry1 Na przykład podróż do królestwa Far Far Away z Osłem, wszystkie nawiązania do Hollywood, cudne aluzje i głos Manna- barmanki oraz Kot w Butach. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Madagaskar 06.11.11, 15:07 pacz mie na usta... i Kapitan Hak grający na pianinie hakiem "People ain't good" Nicka Cave'a cuuudo... Odpowiedz Link
oblocznosc Re: Madagaskar 06.11.11, 10:45 Lubie. Tak np. Madagaskar Pewnie Kapitan zaraz pomarudzi, ze to staroc i juz wszyscy znaja, ale ... trudo: Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Madagaskar 06.11.11, 11:51 Bo ja nie sprecyzowałam: oczywiście pingwiny rządzą i właśnie pingwiny dziś rano oglądałam. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Madagaskar 06.11.11, 17:49 no ba! uwielbiam kiedyś pewna pani, dalsza znajoma, chciała iść do kina na Shreka i szukała dziecka do pożyczenia bo samej było jej głupio. tak to działa! Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Madagaskar 06.11.11, 18:21 To piękne jest: www.youtube.com/watch?v=3RxTM36VKUY Odpowiedz Link
tetika Re: Madagaskar 06.11.11, 18:25 nie ma sie czego wstydzic ja plakalam na krolu lwie Odpowiedz Link