stefcia41 13.11.11, 10:04 czytacie? wierzycie? bo mój nijak się ma do mnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: horoskopy... 13.11.11, 10:19 Staram się być pragmatykiem lecz nieraz ulegam sugestiom gazetowych horoskopów zdając sobie sprawę, że układane są one przez pracowników czasopisma, którzy pisząc to wszystko mają ubaw po pachy. Wierzę natomiast w prorocze sny i wstydzę się tego... Odpowiedz Link
oblocznosc Re: horoskopy... 13.11.11, 10:38 Dzidzia nie ma sie co wstydzic, sny wierze, ze cos w nich jest, ze bywaja forma ostrzezenia. Odpowiedz Link
oblocznosc Re: horoskopy... 13.11.11, 10:31 Jak mi wpadnie w rece to czytam, jednak nie tak, bym go szukala CTraktuje to jakos rozrywke, slaba, ale jednak, co mi szkodzi przeczytac kilka literek Jesli chodzi o znak zodiaku to mowia, ze moj do mnie idealnie pasuje, choc nijak sie z tym nie zgadzam... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: horoskopy... 13.11.11, 10:36 Nie doprecyzowałam horoskopy to jedno a znak zodiaku to drugie mój własnie nijak ma się do mnie Odpowiedz Link
oblocznosc Re: horoskopy... 13.11.11, 10:39 A mozna wiedziec, jaki to znak kompletnie do Stefci nie pasuje? Odpowiedz Link
old.bear Re: horoskopy... 13.11.11, 10:44 Ja tam w nic nie wierzę, w żadne wróżby, horoskopy ... . Jakiś prototyp jestem Odpowiedz Link
oblocznosc Re: horoskopy... 13.11.11, 10:49 Letni czas i nic a nic Stefcia sie w nim nie odnajduje? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: horoskopy... 13.11.11, 10:56 Obłoczku w letnim czasie to się świetnie odnajduję Odpowiedz Link
oblocznosc Re: horoskopy... 13.11.11, 11:08 Jak dla mnie moglby istniec tylko letni czas Moze z kawalkiem wiosny i odrobina zlotej jesieni. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: horoskopy... 13.11.11, 10:45 Mój mniej więcej w połowie się zgadza. Ale zawsze traktuję je z przymrużeniem oka. Zwykle to tak jest, że jak się coś jest opisane w jednym zdaniu, to może się zupełnie nie zgodzić. Ale już w obszerniejszym tekście, zawsze będzie można coś podciągnąć pod siebie. Tak to działa Odpowiedz Link
stefcia41 Re: horoskopy... 13.11.11, 10:49 wreszcie znalazłam i zrozumiałam już wiem dlaczego nijak nie pasuje Ze wszystkich znaków zodiaku to właśnie naturę Raków najtrudniej określić jednoznacznie. Rozpiętość cech charakteru Raków jest ogromna. Odpowiedz Link
old.bear Re: horoskopy... 13.11.11, 10:54 Mój znak : Strzelce mają pozytywny pogląd na życie, są przedsiębiorcze, energiczne, odważne i wszechstronne, lubię przygodę i nowe doświadczenia. Kochają podróże i odkrywanie nieznanych miejsc, ich umysły są zawsze otwarte na nowe możliwości. Osoby spod znaku Strzelca są ambitne i optymistyczne, i pozostają takie nawet kiedy okaże się, że ich nadzieje były płonne. Ich silnie idealistyczna natura przetrzyma każde rozczarowanie bez jakiegokolwiek uszczerbku. Strzelce są honorowe, uczciwe, godne zaufania, prawdomówne, hojne, szczere i sprawiedliwe. Stają po stronie słabszych będą walczyć o każdą sprawę, którą uważają za sprawiedliwą. Równoważą lojalność niezależnością. Strzelce są zazwyczaj skromne i często religijne, z silnym poczuciem moralności. Mogą uważać sztywne przywiązanie do rytuałów i konwencji za ważniejsze od prawdy, którą one symbolizują i ucieleśniają. Z częścią się zgadzam, z częścią nijak nie mogę. Odpowiedz Link
oblocznosc Re: horoskopy... 13.11.11, 10:55 Stefcia sobie poszuka siebie i znajdzie, cos co pasuje... horoskop.info.pl/horoskop/horoskop/horoskop-urodzinowy/lipiec/ Odpowiedz Link
stefcia41 Re: horoskopy... 13.11.11, 11:00 to czerwiec jest znalazłam Kobieta urodzona dzisiaj jest zazwyczaj ładna, o sympatycznej powierzchowności, aktywna, nieco popędliwa - chociaż zaraz się uspokaja. Odpowiedz Link
old.bear Re: horoskopy... 13.11.11, 11:02 Ja znalazłem coś o sobie : Zawsze jest lubianym w kołach w jakich się obraca - ma bowiem charakter towarzyski i serdeczny. Jest to towarzysz jakiego każdy chętnie widzi i niełatwo go upuszcza. Jego natura uprzejma i sympatyczna - przyciąga do siebie przyjaciół, ale mimo to - tylko bardzo mało ludzi zna prawdziwą duszę tego człowieka. Wierność i stałość w przyjaźni są jego charakterystycznymi cechami. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: horoskopy... 13.11.11, 11:13 A Panna to wredna, poukładana, systematyczna.. Odpowiedz Link
kaga9 Re: horoskopy... 13.11.11, 18:09 "Okazuje wielką wrażliwość a jego nerwy są silnie napięte. Ma pełną świadomość swej odpowiedzialności na każdym stanowisku jakie zajmuje. Gdy jednak życie postawi go w pozycji podrzędnej, nie może iść za swymi ambitnymi popędami i nie jest w stanie wywalczyć sobie niezależności i wolności - staje się wówczas milczący, kapryśny, pesymistyczny." Kaga jak malowana! Odpowiedz Link
tetika Re: horoskopy... 15.11.11, 15:29 Obloczku ja tez strzelec jestem i cholera nijak Misia nie przypominam Odpowiedz Link
hania1305 Re: horoskopy... 09.03.12, 22:30 smierc.org/news/index.php Bardzo chcemy wiedzieć cokolwiek o przyszłości.Horoskop niby daje nam takie możliwości,ale to od nas zależy czy skorzystamy z tej wiedzy czy nie. Odpowiedz Link
tojabogdan znam psycholożkę, 10.03.12, 20:11 która po 20 minutowej rozmowie odgaduje znak zodiaku. Z prawdopodobieństwem 85%. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: znam psycholożkę, 11.03.12, 06:31 Ja podam DOKŁADNĄ datę śmierci każdego. Z dokładnością do dnia - 500 zł + VAT. Z dokładnością do miesiąca - 300 zł + VAT Z dokładnością do roku - (promocja) 99 ZŁ + VAT Z dokładnością do wieku - (absolutna promocja) - za umycie auta Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: znam psycholożkę, 11.03.12, 16:39 absolutnie pewny horoskop dla każdego Odpowiedz Link
stefcia41 Re: znam psycholożkę, 11.03.12, 16:40 A czy aby tam będzie zapisane,że ktoś się ze mną ożeni? Bo jednak nie chcę być wyklęta Odpowiedz Link
gat45 Re: horoskopy... 11.03.12, 18:31 Nie mogę wierzyć. Dla higieny psychicznej. Bo wiara w znaki zodiaku oznaczałaby, że mam taki sam charakter jak kilka innych znanych osób urodzonych tego samego dnia kalendarzowego : bracia Kaczyńscy, pan Rokita.... Sami rozumiecie. Odpowiedz Link
tetika Re: horoskopy... 11.03.12, 19:04 koniunkcje urodzeniowe masz inne, rys numerologiczny takze, wiec sie nie boj taka zama jak kaczynski nie bedziesz Odpowiedz Link
gat45 Re: horoskopy... 11.03.12, 19:26 Żeby nie było - nie ten rocznik. Ani z Rokitą, ani z Niebiańskimi Bliźniętami. Odpowiedz Link
karolkafm Re: horoskopy... 12.04.12, 13:18 wierzyc czy nie?? czy to grzech?? czy grzechem jest rozwiazywanie testow taki jak ten smierc.org/news/index.php Odpowiedz Link
katarzynaklara54 Re: horoskopy... 12.04.12, 22:30 Ale czy w ogóle warto wierzyć w horoskopy? Czy naprawdę to one determinują nasz los? Czy mamy jakiś wpływ na swoje życie? Aby znaleźć odpowiedź na te pytania wejdźmy na stronę Tekst linka Odpowiedz Link
dazzling1989 Re: horoskopy... 11.05.12, 16:22 Witam wszystkich Ostatnio przeczytałam na stronie smierc.org/news/index.php horoskop dla mnie i mojego chłopaka. Wierzę w horoskopy, więc trochę się przejęłam Napisano tam, że jesteśmy źle dobrani i nie warto się zbytnio angażować. Nie jesteśmy ze sobą długo, na razie nie mamy żadnych kłopotów, ale zaczęłam wątpić Odpowiedz Link
purpu-rka1 Re: horoskopy... 28.05.12, 16:25 Też zastanawiałam się nad tym ostatnio i trafiłam na stronę smierc-zycie.com, polecam!!! Odpowiedz Link