kapitan_marchewa 25.12.11, 15:12 ............????????????!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wmiesciejakrybytramwaje Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 15:14 ależ skądże. Ja na ten przykład w dezabilu przysmaki wyżeram. I taki mam plan na dzień dzisiejszy Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 15:30 przeciez po to sa w tym kraju swieta, zeby sie nazrec, napic i odchorowac. wmiesciejakrybytramwaje napisała: > ależ skądże. Ja na ten przykład w dezabilu przysmaki wyżeram. I taki mam plan n > a dzień dzisiejszy Odpowiedz Link
igor_uk Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 15:19 Ja dopiero co wrocilem ze sklepa. na te Swieta odstawiam na bok swoi nie slowianskie zwyczaje. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 15:31 nie pie........nicz, boo dzisiaj WSZYSTKIE sklepy sa nieczynne. igor_uk napisał: > Ja dopiero co wrocilem ze sklepa. > > na te Swieta odstawiam na bok swoi nie slowianskie zwyczaje. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 16:05 etam, po pierwsze: nie wszystkie, tylko te, za których ladą sam właściciel nie stanął a po drugie, to zdaje się, ze kolega z zagramanicy (UK?) nadaje, wiec tam mogą być obyczaje handlowe zupełnie inne niż u nasz Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 19:34 absolut w UK? trzeba byc niezle zdesperowanym wlascicelem sklepu ,zeby stanac za lada w boze narodzenie. osobiscie nie znam takich. pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > etam, po pierwsze: nie wszystkie, tylko te, za których ladą sam właściciel nie > stanął > a po drugie, to zdaje się, ze kolega z zagramanicy (UK?) nadaje, wiec tam mogą > być obyczaje handlowe zupełnie inne niż u nasz > Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 20:52 to mało znasz, kochaniutka u nasz na tenprzykład na Mieszka jest otwarty sklepik całodobowy, w którym sprzedają i chleb, i kartofli, i wódencję, a nawet podpaski - no wszystkie artykuły pierwszej potrzeby Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 26.12.11, 09:07 każdy wie gdzie w jego mieście jest sklep otwarty w święto ja wczoraj też mały czerwony wytrawny zakup zrobiłam bo brakło Odpowiedz Link
igor_uk Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 19:22 krolik,po pierwsze mieszkam w Anglii,a po drugie nie daleko mam sklep,ktory prowadzi jakijs Turek i sklep ma czynny zawsze. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 19:35 moj syn tez mieszka w UK. a ten absolut u Turka kupiony? igor_uk napisał: > krolik,po pierwsze mieszkam w Anglii,a po drugie nie daleko mam sklep,ktory pro > wadzi jakijs Turek i sklep ma czynny zawsze. Odpowiedz Link
igor_uk Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 20:08 Tak,tylko nie "Absolut",a Smirnoff. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 20:19 aaaa. nie mam glowy do alkoholu)))) a w jakim miescie mieszkasz? \ igor_uk napisał: > Tak,tylko nie "Absolut",a Smirnoff. > Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 21:38 moj syn Braintree. igor_uk napisał: > Norwich. Odpowiedz Link
igor_uk Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 26.12.11, 10:36 To zaledwie 70 mil ode mnie.Ma bardzo blisko do Stansted. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik chyba cie pogielo 25.12.11, 15:29 po pierwsze: w tym ktaju o 15tej w niedziele ludzie siedza przy stole, po drugie - do kosciola "chodzi " o wiele mniej katolikow niz sie deklaruje. czyli , te wszystkie swieta to jedna wielka sciema i zaklamanie! ps. ja nie chodze do kosciola ,ale kolo niego przechodze. Odpowiedz Link
old.bear Re: chyba cie pogielo 25.12.11, 16:37 Moją gawrę można nazwać wszystkim tylko nie kościołem A w niej siedzę ... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: chyba cie pogielo 25.12.11, 18:36 To u Ciebie o 15-stej w niedzielę nie siedzą przy stole??? Ale jaja/ Podobno "w tym kraju" w niedzielę o 15 wszyscy siedzą przy stole I co robią według tej opinii? Żrą? Wódkę chleją? Czy po prostu siedzą "przy stole" i dłubią w nosach? Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: chyba cie pogielo 25.12.11, 19:39 w kotletach dlubia, najczesciej mielonych, bo to polski wynalazek. ps. twoja ironia jest bez polotu.wiesz o tym czy trzeba Ci uswiadomic? kapitan_marchewa napisał: > To u Ciebie o 15-stej w niedzielę nie siedzą przy stole??? > Ale jaja/ Podobno "w tym kraju" w niedzielę o 15 wszyscy siedzą przy stole > I co robią według tej opinii? Żrą? Wódkę chleją? Czy po prostu siedzą "przy sto > le" i dłubią w nosach? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: chyba cie pogielo 25.12.11, 18:59 Nic a nic nie wylazłeś z gawry? Nie nudno? Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: chyba cie pogielo 25.12.11, 19:37 juz prawie Ci uwierzylam, gdyby nie ten znaczek na koncu zdania. kapitan_marchewa napisał: > Ja też Cię kocham... Odpowiedz Link
kaga9 Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 25.12.11, 21:09 Jakiej odpowiedzi oczekiwałeś, Kapitanie, na forum gazety? 15 to raczej nie jest pora mszy. Ja byłam na cmentarzu. Realnym, nie przydrożnym Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: WSZYSCY W KOŚCIOŁACH???? 26.12.11, 09:12 jak raz, dokładnie o tej porze byłam w kościele podziwiając rękodzieło zwane szopką jak na Święta przystało, padał deszcz więc wróciliśmy do domu kompletnie mokrzy Odpowiedz Link