kapitan_marchewa 27.12.11, 11:44 Błeeee Powinno być wolne do nowego roku.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wmiesciejakrybytramwaje Re: Błeeee fabryka 27.12.11, 12:18 nio błe błe. Ale za to nuda tu dzis taka, ze muchy ze ścian spadają Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Błeeee fabryka 27.12.11, 12:36 e, coś Ty, Kapitan, jest fajnie - szefowej nie ma, robota dziś (tfu, tfu) nam jakoś się udaje, awarii jeszcze żadnej nie było, nawet jakieś wyniki są, a ja całkiem sensowny łobrazecek do artykułu wymyśliłam i go teraz ścibolę... Odpowiedz Link
kaga9 Re: Błeeee fabryka 27.12.11, 13:39 A ja mam wolne do Nowego Roku i co z tego. Wolałabym dziś siedzieć w fajnej pracy niż mieć wolne w niefajnej. Odpowiedz Link
tetika Re: Błeeee fabryka 27.12.11, 15:41 cholera w nalog wladly czy co 11111 pracowiete jakie chodz kapitanie do mnie tez sobie tam pomarudzilam Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Błeeee fabryka 27.12.11, 20:32 ale co też Kapitan... ja Kapitana rozumiĘ, ale przecież jestem oficjalnym trollem forumowym, z podaniem i zdjęciem i życiorysem, to ja mogę tak trollować i spamować optymistycznie Odpowiedz Link
funkiepunkie Re: Błeeee fabryka 27.12.11, 17:19 A ja wiedziałam, że tak będzie i wzięłam urlop na dziś. Jutro będzie poniedziałko - środa i trzydniowy tydzień pracy jestem w stanie jakoś ścierpieć Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Błeeee fabryka 27.12.11, 17:28 Ja wiedziałam, że tak będzie????? Mam tylko jedno skojarzenie: www.youtube.com/watch?v=QI0bB4Pe7sU Odpowiedz Link