Dodaj do ulubionych

Romaszewski

09.02.14, 18:40
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zbigniew-Romaszewski-jest-w-spiaczce-walczy-o-zycie,wid,16394007,wiadomosc.html
Znamienne są komentarze pod tym artykułem. We wszystkich portalach. Zgadzacie się z nimi ?
Obserwuj wątek
    • balamuk Re: Romaszewski 09.02.14, 21:19
      A z którymi? Z tymi, z których wynika, że to wspaniały człowiek? Nie, bo nigdy nie czułam do niego ani sympatii, ani szacunku. Z tymi, które mu jadowicie zarzucają co bądź i wręcz emanuja satysfakcją? No jakoś też nie. W takich sytuacjach naprawdę nie lubię Internetu.
      • ewa9717 Re: Romaszewski 09.02.14, 22:14
        balamuk napisała:

Nie, bo nigdy
        > nie czułam do niego ani sympatii, ani szacunku.
        Też tak mam.
        A leżącego na takim łożu kopać bardzo brzydko...
        • balamuk Re: Romaszewski 09.02.14, 22:30
          Ano właśnie. Żadna ze mnie matka Teresa, ale szambo mnie odrzuca.
          • skuter44 Re: Romaszewski 10.02.14, 07:00
            W każdym razie .... powinna ta sytuacja życiowa dawać wiele do myślenia.
            Tym którzy nawiedzeni są jakimiś urojonymi ideami, wizjami i walczą jak Don Kichot.
            Czy warto ?
            • kapitan_marchewa Re: Romaszewski 10.02.14, 18:45
              Być może się mylę, ale czy to nie ten pan co sobie kazał płacić za bycie styropianem?
              A na pewno ten z Kempą obrońca bandyty "Starucha"..
              • old.bear Re: Romaszewski 10.02.14, 20:00
                Tak.Ten sam. Wycenił to na 240000,-
                By żyło się lepiej.
                • tojabogdan znak czasu, czyli zmiana obyczajow 11.02.14, 09:39
                  kiedys, w dawnych czasach, istnialy tematy tabu, obowiazujece niemal wszystkich. I bylo to zobowiazania wylacznie moralne. Po prostu, jak to sie wowczas mawialo, "nie wypada" tak mowic. Myslec, to pewie niektorzy mysleli, ale nie wypowiadali sie.
                  Od jakiegos czasu nie ma juz tabu, wszyscy wszystko o wszystkich i o wszystkim.
                  Sam nie wiem, czy tak jest lepiej. Na pewno przejrzysciej.
                  Romaszewski jest (czy byl?) typowym przedstawicielem swego pokolenia, swojej grupy. Poczatkowo aktywnosc miala ideologiczne uzasadnienie. Potem sie zbiesil, jak i wielu innych, ktorzy uwierzyli w swoja misje dziejowa i oczekiwali za to nagrody za zycia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka