humbak Re: CZARNA LISTA 12.01.10, 10:13 Niepokojące są możliwości percepcji ludzkiej. Tyle czasu co ja w zeszłym tygodniu straciłem przez ów zew... ile można było dokonać! Jakich dokonań wiekopomnych przeszło mią koło nosa! Ale ten fotel wygodnyyyyy... Odpowiedz Link
szprota Re: CZARNA LISTA 14.01.10, 19:24 Wygodny fotel to jedna z bardziej wyrafinowanych tortur. Ludzkość byłaby sto lat za avatarem, gdyby nie wygodne fotele. Odpowiedz Link
aard I, że wrócę do początków, o miękkich poduszeczkach 30.12.10, 21:50 [ni] zmieściło się :/ Odpowiedz Link
humbak Re: CZARNA LISTA 15.01.10, 10:40 Śnieg się nie nada albowiem demonicznego śmiechu emitować nie potrafi. Słuchałem wczoraj cały wieczór to wiem. To był taki pruderyjny chichocik. Odpowiedz Link
lavinka Re: CZARNA KROPA 18.01.10, 16:44 Odczuwam Kropowe przesilenie na FŁ. Czy wątek z akcją spamerska się zachiwizował? Bo ciepię na nadmiar spamu postreferendalnego... Odpowiedz Link
sprajowy_obszczymurek CZAR NA LISTA 11.08.12, 16:32 padł. To Janek Wiśniewski, albo późna pora roku Odpowiedz Link