Dodaj do ulubionych

oczekuję propozycji i żądam alternatywnego święta

08.02.04, 20:13
dla niezakochanych...
poważnie mówię :)
przecież wszyscy prawie mają swój dzień,
a niezakochani są pokrzywdzeni
pozdrawiam, zakochana (w sobie:) hanya
Obserwuj wątek
    • very_famous Re: oczekuję propozycji i żądam alternatywnego św 08.02.04, 21:48
      Jestem za!!!
      Mam dość czerwonych serduszek. Niedobrze mi jak na to patrzę.
      • hanya ja mam dość też tych różowych w Triumphie 08.02.04, 22:03
        widział ktoś te wystawy w sklepach ww. marki? takie torebeczki-serduszka
        po co, na co? ktoś mi podpowiedział, że może na prezerwatywy ;)
        przyznam, że mało to romantyczne, jak na to i tak wyświechtane już święto
        pozdrawiam dalej ta sama... hanya
        • b00g13 Re: ja mam dość też tych różowych w Triumphie 11.02.04, 15:03
          hanya napisała:

takie torebeczki-serduszka
          > po co, na co? ktoś mi podpowiedział, że może na prezerwatywy ;)
          > przyznam, że mało to romantyczne,

jak, dlaczego, ja swoyey "ukochanej" dałem w zeszłym roku cudowną prezerwatywę z
          kfiatkiem miast zwyczajowego końca.
      • neochuan Re: oczekuję propozycji i żądam alternatywnego św 13.02.04, 12:28
        kardiologiem nie będziesz, kardiochirurgiem religii
    • uerbe A kto Ci każe obchodzić w lutym? 09.02.04, 10:54
      hanya napisała:

> dla niezakochanych...
      > poważnie mówię :)

Sam zwykłem w czerwcu - i pogoda pasuje, i świętuje się nocą a nie za dnia... i
      tradycja bliższa...

Antydzierżbór Święto Epileptyków.
    • szprota A może Święto Majowe? Belleteyn? 09.02.04, 12:12
      (forumowi Celtowie darują ewentualny błąd?)

NB Ja dzień niezakochanych obchodziłam w połowie października zwyczajowo. Nie
      wiem, czemu akurat, chyba bo tak.
      • keltoi Beltine? ..nie bałdzo, nie bałdzo.. 12.02.04, 13:17
        Może jednak nie ... na Beltine zwyczajowo zawiera się małżeństwa - chyba jednak
        nie halo ... Na tej samej zasadzie nie pasuje Lughansad (31 lip-1 sierp). Może
        Samhein ??? Na zasadzie zaprzeczenia amerykańskiej, kretyńskiej tradycji i
        wykorzystania motywu ? Samhein występuje z 31 października na 1 listopada.
        (Celtowie mieli trochę inną rachubę czasu, da się przywyknąć - święta były z
        jednego dnia na drugi - preferowali całonocne balangi. Coś dla nas w sam
        raz ..:D)
        Polecam to Samhein.
    • aard Hehe, da się zrobić! 12.02.04, 16:18
      hanya napisała:

> dla niezakochanych...

Ja mam codziennie! :-)))))
    • kangur.hip.hop w wigilie świeta zakichanych 13.02.04, 09:27
      oświadczam: kicham was wszystkich!

hangar.kih.koh
      • ktul.shystalker a ja się 14.02.04, 11:22
        zakichałem we własnej chusteczce...białej...niewinnej...młodej...niezbrukanej...
        (apsik!)...zbrukanej...pożółkłej...wykorzystanej...porzuconej.
        odkichałem się.

-------------
        szwaceci to finie.
    • szprota właśnie 12.02.05, 17:31
      idea nie pozbawiła się sensu przez rok, tylko co najwyżej kilku uczestnicków
      • michael00 A czasem i jeszcze gorzej ... (bt) 12.02.05, 17:50
      • aard właśnie 12.02.05, 21:16
        szprota napisała:

> idea nie pozbawiła się sensu przez rok, tylko co najwyżej kilku uczestnicków

Panta rei...
        • maginiak właśnie 14.02.05, 11:09
          aard napisał:

> Panta rei...

Na szczęście:)
          • szprota i o. 14.02.05, 12:24
            zadziwiająca jest ta RUżnorodność :)
            • neochuan io 14.02.05, 14:25
              ja w kwestii tych kanapek: ćwirr??
              kanarek.
          • aard Re: właśnie 15.02.05, 09:55
            maginiak napisała:

> Na szczęście:)

Prawda? :-D
            • maginiak Re: właśnie 15.02.05, 12:23
              Na szczęście prawda. I choć do szczęścia potrzeba wiele, to rok to naprawdę
              dużo czasu.
              No aż mnie nostalgia wzięłła, no! Kiedy pomyślę sobie o sobie sprzed roku, to
              aż mi się nie chce, no naprawdę! Ech:)
              • aard Re: właśnie 15.02.05, 15:07
                maginiak napisała:

> No aż mnie nostalgia wzięłła, no! Kiedy pomyślę sobie o sobie sprzed roku, to
                > aż mi się nie chce, no naprawdę! Ech:)

Mnie tam przed rokiem było równie dobrze. A teraz nawet lepiej :)
                • lolik2 Re: właśnie 15.02.05, 15:09
                  a mnie jest równie dobrze od lat sześciu :)

KTO DA WIĘCEJ?
                  • neochuan Re: właśnie 15.02.05, 15:21
                    ja. od 6,5, a może od uroszenia.
                    (ps. kanapki, ćwIRRRR!!!)
                  • aard Loliczko, a czemu sześciu aqrat? /nisugestii 15.02.05, 16:27

• lolik2 no bo to wątek romantyczno-walentynkowy 16.02.05, 08:26
                      to mi się przypomniało, że od lat coś koło sześciu jestem szczęśliwie zakochana :))))))))))))))))

JAKTO???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • aard Re: no bo to wątek romantyczno-walentynkowy 16.02.05, 08:54
                        lolik2 napisała:

> to mi się przypomniało, że od lat coś koło sześciu jestem szczęśliwie
                        zakochana
                        > :))))))))))))))))

Gratuluję :)
                        [Ja też cóś koło tego (patrz niżej)]
                        • maginiak Re: no bo to wątek romantyczno-walentynkowy 16.02.05, 09:55
                          no to wpadłeś, biedny Aardzie. Góry tak często zdradzają...
                          • lolik2 oraz 16.02.05, 10:06
                            można dostać lawiną po głowie...
                          • aard Re: no bo to wątek romantyczno-walentynkowy 16.02.05, 10:17
                            maginiak napisała:

> no to wpadłeś, biedny Aardzie. Góry tak często zdradzają...

Góry nigdy nie zdradzają. To tylko one bywają zdradzane, mnie samemu się nieraz
                            zdarzyło :/
                            • maginiak Re: no bo to wątek romantyczno-walentynkowy 16.02.05, 10:20
                              aard napisał:

> Góry nigdy nie zdradzają.

eeetam, nie zdradzają. nie jeden raz słyszałam o tym w dzienniku.
                              co innego na przykład taka rzeka.
                              • aard Ale weź pod uwagę 16.02.05, 10:25
                                maginiak napisała:

> co innego na przykład taka rzeka.

nie każda.
                                • maginiak Wzięłam 16.02.05, 10:27
                                  No, pewnie że nie każda. Ale na pewno ta wierna:)
                                  • aard Czy na Wiernej Rzece są o dwoje? 16.02.05, 10:31
                                    Na dwóję babka wróżyła.
                                    Bo to kiepska wróżbitka była.
                                    • maginiak Zostań wróżem! 16.02.05, 10:35
                                      I wyspecjalizuj się w seksie grupowym. I wróż na piątkę, a nawet na szóstkę.
                                      Będziesz najlepszym specjalistą w okolicy i będą do Ciebie walić drzwiami i
                                      oknami!!!
                                      • aard O waleniach 16.02.05, 10:41
                                        maginiak napisała:

> będą do Ciebie walić drzwiami i oknami!!!

Wolenie :p
                                        • maginiak Re: O waleniach 16.02.05, 11:19
                                          A czy mówienie do ukochanej per mój Ty wielorybku może urażać?
                                          • lolik2 Re: O waleniach 16.02.05, 11:27
                                            a mój Ty kaszalociku???
                                            • szprota a może jednak moja szprotko? 16.02.05, 11:51
                                              mnie tam rypka ;P
                                          • aard Pogłowie waleni 16.02.05, 13:58
                                            A czy walenie ukochanej pogłowie może prowadzić do urazu?
                                            • lolik2 Re: Pogłowie waleni 16.02.05, 14:11
                                              to zależy od wielkości ławicy
                                              • maginiak Re: Pogłowie waleni 16.02.05, 14:28
                                                a także od wielkości i długości walenia.
                                                • doktor_lubicz Re: Pogłowie waleni 16.02.05, 14:41
                                                  maginiak napisała:

> a także od wielkości i długości walenia.

co do wielkości, to dorodne walenie dochodzą nawet do 30 metrów. a co do
                                                  długości to trudno określić kiedy mamy do czynienia z ejaculatio praecox,
                                                  najczęściej używamy więc określenia: zbyt wcześnie w stosunku do oczekiwań
                                                  pacjenta.
                                      • neochuan aard nie zostanie wróżem, bo 16.02.05, 15:42
                                        zjada fusy z kawy. oraz wszystko.
                                        • lolik2 Re: aard nie zostanie wróżem, bo 16.02.05, 15:46
                                          ogryzki też?
                                          • szprota też 16.02.05, 15:57
                                            ale tylko te dojrzałe
                                          • aard Re: aard nie zostanie wróżem, bo 16.02.05, 16:22
                                            lolik2 napisała:

> ogryzki też?

Oczywiście! Niekiedy włącznie z ogonkami :)
                                            (serio, serio)
                                            • huann Re: aard nie zostanie wróżem, bo 15.02.06, 23:41
                                              aard napisał:

> Oczywiście! Niekiedy włącznie z ogonkami :)
                                              > (serio, serio)

to się akurat nie zmieniło :)
                                              • szprota1 ale chodzi o ogonki? 16.02.06, 00:17
                                                bo poza tym, jak co roku, stwierdzam, że się zmieniło!
                                                • aard O! Szprota1! /nifuska 16.02.06, 11:12

• szprota a bo mnie nostalgia wzięła 16.02.06, 12:19
                                                    po tym wątku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka