huann mój ulubiny komunikat: 27.03.05, 22:28 Nie można kurwa wyświetlić jebanej strony Strona, której kurwa szukasz, jest w tej chwili chuj wie gdzie. Witryna sieci Web może mieć problemy z żołądkiem lub może być dymana przez inną witrynę. Spróbuj kurwa wykonać następujące zadania: * Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj kopnąć w dupę przeglądarkę. * Jeśli adres strony ma złamaną nogę, upewnij się, czy zostały mu przydzielone kule lub wózek inwalidzki. * Aby sprawdzić przyczynę zniknięcia witryny, kliknij menu Zniszcz kompa, a następnie kliknij polecenie Zacznij od dysku twardego. Na karcie Opcje kliknij przycisk Porysuj talerze głowicami. Jeżeli komp działa prawidłowo kliknij przycisk OK. * Jeśli administrator twojego kibla ograniczył zużycie papieru toaletowego do jednej rolki na tydzień, system Microsoft Windows może sprawdzić listę dostępnych hurtowni i zamówić zapas na 10 lat tylko dla ciebie. Jeśli chcesz, aby system Windows złożył zamówienie teraz, połóż rolkę papieru obok kompa, a następnie kliknij przycisk Zamów. * Niektóre witryny są popierdolone i wymagają 128-megowego cachu L2 procesora. Kliknij menu Zmodyfikuj kompa, a następnie kliknij polecenie Rozbuduj cache L2, nakryj kompa kołdrą aby mógł się wypocić. * Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy witryna ta zażywa środki antykoncepcyjne. Kliknij menu Pojebane witryny, a następnie kliknij polecenie Sprawdź czy witryna stosuje zabezpieczenia. Jeżeli nie stosuje podaj ją do sądu. Aby to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli jednak stosuje, możesz bezpiecznie i bez obaw ją wykorzystać. * Kliknij przycisk Wstecz, aby przywołać kubusia puchatka do porządku. Nie można znaleźć serwera mimo starań. Być może serwer poszedł na piwo. Wróci najprawdopodobniej poźnym wieczorem. Odpowiedz Link
h8red KURWA KURWA KURWA 28.03.05, 17:37 Co za chujostwo w dupę jebane skurwysyństwo!!! Potłukł mi się mój ulubiony kubek!!! Kurwa w dupę pierdolona faszystowska mać!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
lolik2 co jest kurwa z ta pojebana gazeta?! 29.03.05, 19:24 albo nie da sie wejśc na forum, albo da sie tylko w explorerze, albo zero postów na forum! Odpowiedz Link
huann Re: co jest kurwa z ta pojebana gazeta?! 29.03.05, 19:26 na makulaturę z taką gazetą! wirtualną :) Odpowiedz Link
aard Jest kurwa zajebiście 30.03.05, 10:47 kurwaforum na kurwagazecie odkurwapierdala takie kurwanumery, ze aż kurwa za łeb kurwadrze :-) Odpowiedz Link
h8red W dupę misia 04.04.05, 10:53 Niby takie szybkie to łącze, a te zajebane aktualizacje ściagają się i sciągają :-/ Odpowiedz Link
yavorius O ja pierdolę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.05, 14:08 Słuchajcie: Koleś wysłał łańcuszek wszystkim, typu: zapal świeczkę za Papieża. Komuś się to nie spodobało i zamiast użyć "odpowiedz", wybrał "odpowiedz wszystkim". Zaczęła się regularna dyskusja na temat Papieża, którą otrzymywało za każdym razem około 600 osób. Wysłałem w pewnym momencie maila z prośbą o niespamowanie. Dostałem na chwilę obecną: 40 polemik i 60 maili z poparciem, że inni tez nie chcą dostawać spamu. Tylko czemu Ci, co wysyłają maile, że nie chcą spamu, nie zdają sobie sprawy z tego, że też spamują?? Anty, kurwa, dzierżbór! Odpowiedz Link
yavorius Kurwaaaaaa, ale jaja:) 05.04.05, 14:14 A Ci nowospamujący piszą: co was wszystkich porąbało ludzie ??/prtzestańcie przesyłać te wszystkie posty !!!!!! PARADOKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 CI KTÓRZY NIE ŻYCZĄ SOWIE TYCH INFORMACJI SAMO TEN ŁAŃCUSZEK NAPĘDZAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 OTO LEKARSTWO: TROCHĘ CIERPLIWOŚCI I NIE ODPOWIADAMY NATE WIADOMOŚCI SAMO UCICHNIE Ja nie mogę :D Odpowiedz Link
huann Re: Kurwaaaaaa, ale jaja:) 05.04.05, 14:25 yavorius napisał: > CI KTÓRZY NIE ŻYCZĄ SOWIE TYCH INFORMACJI SAMO TEN ŁAŃCUSZEK > NAPĘDZAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 z tą sową to już przesadzili. Odpowiedz Link
aard O kurwa, rotfl! 05.04.05, 14:48 huann napisała: > z tą sową to już przesadzili. rotfl Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Do jasnej kurwy!!! 10.04.05, 21:28 Człowiek o zdrowych zmysłach nie pisze powieści o domu wariatów, by zamknąć się beznadziejnie i bez reszty w tamtym izolowanym świecie. Szpital jest zwykle laboratorium organizacji społecznej w ogóle, analizą świata tzw. "zdrowych", problemów każdego człowieka, jest po prostu - jak powiedział Witkacy - "powiększającym szkłem przez które patrzymy na zdrowe społeczeństwo". Gdy sztuka mówi o chorobie, mówi też o zdrowiu, gdy mówi o śmierci, mówi przede wszystkim o życiu, gdy mówi o schizofrenikach, mówi o ludziach normalnych. Szpital wariatów staje się w literaturze symbolem społeczeństwa z monotnonną regularnością, domy o zamkniętych drzwiach otwierają się na całe życie społeczne. Wiadomość została wyjebana ze względu na złamanie chuja lub kurwa twoja mać! Odpowiedz Link
aard jeżeli jakiś chuj się przypierdolił 11.04.05, 19:40 do powyższej myśli zawartej w Twoim wypracowaniu, to powiedz mu, że się z kutasem na łby zamienił. To jest proste, ale trafia w sedno! Odpowiedz Link
h8red Jak jutro się kurwa okaże, że... 11.04.05, 22:02 mi nie dadzą pracować tak jak chcę to dopiero będę bluźnił :-/ Odpowiedz Link
h8red Tu sobie pobluzgam 16.04.05, 14:02 chuj kurwa jebać pierdolić skurwysyństwo i o. Odpowiedz Link
h8red AAARGH!!! 19.04.05, 11:44 kurwajegowdupępierdolonafaszystowskamać jakjanielubięjakmisiępermanentnieprzeszkadza Odpowiedz Link
h8red Wkurwiania mnie ciąg dalszy 19.04.05, 13:27 Jak znajdę tego kto mi zabrał zeszyt z wynikami z ostatnich kilku miesięcy to zajebię. A jak nie znajde to wtedy ja mogę iść się zajebać :((( Odpowiedz Link
lolik2 na pocieszenie: 19.04.05, 13:29 www.funiaste.net/5WTMkZkz/2005/kwiecien/04/los.jpg Odpowiedz Link
h8red Ha ha ha 19.04.05, 14:05 Gdyby nie to, że mnie chuj strzela i kurwica bierze to nawet bym się uśmiał :-/ Odpowiedz Link
aard KURWAAAAAAAAAAAAA!!!! 19.04.05, 15:59 Chuj dziwka, kurwa, piedolona, zakurwić, chuj, gówno, nocozakurwa, japierdole, wdupejebanechujstwo i pierdolonawchujzajebanaB.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
moostank liposukcja... WYPIERDALAĆ!!!! 19.04.05, 16:06 eee... miało być "inteligencia" kto by to wyjaśnił? Odpowiedz Link
huann kurwanuncjusz?? 19.04.05, 17:09 moostank napisał: > eee... miało być "inteligencia" kto by to wyjaśnił? spuśćmy na to + panieński. Odpowiedz Link
lolik2 nie no kurde wiem że nie do mnie :) 19.04.05, 19:29 ale co sie stalo w pracy??? Odpowiedz Link
aard Dali mi do zrobienia 20.04.05, 10:22 dużą robotę, którą: a) powinien wykonać ktoś inny b) umieją wykonać dwie osoby w firmie, a ja NIE UMIEM (bo nigdy się niczym zbliżonym nie zajmowałem). Mimo to zostałem tym obciążony ja, bo tamte dwie osoby "są bardzo zajęte" i "musimy sobie pomagać". (konkretnie chodzi o to, że te osoby lepiej ode mnie umieją ROBIĆ WRAŻENIE zajętych). Ponadto żadna z tych dwóch osób nie jest skłonna kiwnąć palcem, żeby mi choćby wytłumaczyć, O CO W TYM GÓWNIE CHODZI! (nie mówiąc o jakiejkolwiek pomocy). A jak spieprzę (bo wszak NIE WIEM, jak to zrobić, więc szansa, że spieprzę jest spora), to oczywiście będzie na mnie :) No i gwóźdź do trumny mojego nastoju: jest spora szansa, że to gówno będzie kolidowało z moimi planami urlopowymi na weekend majowy... Hehe, sa powody do dupy, nie :) Co nie zmienia faktu, że już mi jest dużo lepiej, choćby dlatego, że ja nie z tych, co się potrafią długo czymś przejmować. I chuj :D Odpowiedz Link
yavorius Wiem, że to nie to forum 22.04.05, 13:41 hłe hłe, ale: kurwaaaaa dostałem maila „w dniu 21.04.05, po zebraniu kierownictwa (...) przekazano pracownikom następujące informacje: - jeżeli nie odejdą dobrowolnie pracownicy, którzy ukończyli 55 lat i mają 30- letni staż pracy (kobiety)- ostateczny termin dziś, zostaną zwolnieni w pierwszej kolejności - bez (dodatkowego) odszkodowania (18.tys) - prawdopodobnie w maju br. -pracownika przed zwolnieniem z pracy nie chroni zwolnienie lekarskie - zostaną również zwolnieni pracownicy korzystający z częstych zwolnień -nie ma żadnego wieku ochronnego -nie ma również ochrony dla związkowców -zwolnienie można również wręczyć na urlopie -poinformowano również o obniżeniu pensji od lipca br. średnio o 430zł”. O Jezu, gdzie ja pracuję!!! Kurwaaaa! Odpowiedz Link
aard Kurwa, ile jeszcze do załatwienia przed wyjazdem! 25.04.05, 10:31 Przewodniki, zakupy, prania, pakowania, pity, srity i jeszcze w robocie narobiło się zaległości. Eech... Odpowiedz Link
h8red AWRUK!!! 26.04.05, 19:40 12 kurwa godzin to jeszcze za dużo jak dla mnie :-/ Spierdalać zaraz czas z tego przybytku produkcji bezrobotnych. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Tu można sobie pobluzgać 26.04.05, 20:02 Chuj wie, co mi tak rozjebalo przegladarke, ze cale lolikowo-pazdziernikowe w kurwe dlugie "><rozwal_kompa><" pojawilo sie w jednej linii. Dzierżżżżkurwabór!!!! Odpowiedz Link
lolik2 Re: Tu można sobie pobluzgać 26.04.05, 20:12 to nie przeglądarka, to moc Lolika sprawiła to! swoja droga nie wiem czemu tak sie zrobilo... Odpowiedz Link
prosty_banan Prawda, prawda 29.04.05, 11:10 Zajebiście prosto się wszystko układa :))) Odpowiedz Link
szprota Kurtyzana matuchna, jolka spróchniała mojej babci 10.05.05, 00:30 kij jej na monogram złotem haftowany i wiem, że pewnie się powtarzam, żeby to parchy pokryły, parszywa moja, w tę i nazad z wiaderkiem drutu kolczastego przez most Poniatowskiego ganiana morda. Odpowiedz Link
aard Kurwa, iletych reklam dzisiaj!! 11.05.05, 09:46 Co się kolejna strona forum otworzy, to kurwa kolejny popup!! Odpowiedz Link