yavorius no dobra, dzisiaj ja 16.12.05, 12:30 (bardzo przepraszam, jeśli kogoś urażę) Nosz kurwa, co za burdel w tej pieprzonej robocie! Kierowniczka cały dzień gada albo z mężem, albo z matką ("mamo, ty przestań myśleć, zabierz się za coś pożytecznego"), albo drze się na administratora budynku w którym mieszka, że czegoś nie robi, albo wydzwania do kadr z pretensjami, że nie dostała bonu o wartości 50 zł na dziecko, które urodziła kilka miesięcy temu. A my musimy zajmować się jakąś debilną robotą, tylko dlatego że ktoś miał kaprys. Antykurwadzierżż! Odpowiedz Link
szprota a mówiłam sobie 23.12.05, 13:50 nigdy, nigdy nie jechać do hipermarketu w okresie przedświątecznym zadnia. i co? ech... kurwa. Odpowiedz Link
szprota kurwamaćpierdolona 03.01.06, 21:38 kurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamaćpierdolonakurwamać pierdolonakurwamaćpierdolona i chuj. Odpowiedz Link
szprota ja pierdolę 08.01.06, 13:43 nie dość, że gówniarstwo wycina wątki, które mogą spokojnie zostać, to jeszcze ma czelność dziękować mi z góry za spełnienie prośby o nieprzywracanie wątków. a kurwachała. jak się jest za smarkatym na uprawnienia, to wypad do piaskownicy, a nie starszych pouczać. Odpowiedz Link
h8red Re: ja pierdolę 09.01.06, 07:16 szprota napisała: > ma czelność dziękować mi z góry za spełnienie prośby o nieprzywracanie wątków No to wytnij z dołu, coorvah. Odpowiedz Link
szprota to znaczy ojej 09.01.06, 13:17 to może choć do nas? nie powyrabiasz za większe pieniądze :P Odpowiedz Link
lolik2 wybaczcie, ale 12.01.06, 07:59 KKKKKKKUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuję. Odpowiedz Link
zamek serdecznie dziękuję 12.01.06, 13:01 systemowi operacyjnemu Windows XP za jakże odświeżające moją szarą pracę przy kompie wczorajsze wykopyrtnięcie się na całej linii aqrat w momencie, gdy bardzo potrzebowałem popracować. Dzięki temu zapowiada mi się dziś upojna noc z installkami. Mon amore Bill Gates, va fancullo e testa di cazzo! Odpowiedz Link
huann kurwa - ja pierdole [nieforpapieżous] 17.01.06, 14:40 dzieci z dołu napierdalają dobrym słowem bo są (znaczy nie dzieci, tylko w ogóle) ferie. i biedne są dzieci bo głupie są dzieci. a madonną ryczą. jezus maria się w grobie przewraca i gdyby mu tak zagrali podskoczyłby jeszcze Odpowiedz Link
szprota chujnia z grzybnią 26.01.06, 12:28 ja pierdolę, nic na tej stronie orangutana nie można znaleźć! :/ Odpowiedz Link
maginiak pewnie dlatego że to inteligentna 26.01.06, 12:31 kurwastrona! broni się przed końkurencją:) <niuch niuch> Odpowiedz Link
szprota zajekurwabiście 26.01.06, 12:35 a aparaty i tak mają drogie jak chuj i nic u nich nie kupię, o. no era no fun zdaje się. Odpowiedz Link
aard kurwakurwajapierdolę!!! 26.01.06, 13:11 No i chuj kurwa z super wyjebanego w kosmos wspinaczkowego wyjazdu i kurwa z godzin i miesięcy poświęconych treningowi i kurwa z kasy wyjebanej na sprzęt! KURWAKURWAKURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. sam jestem zaskoczony jak spokojnie na to chujstwo reaguję... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&wv.x=2&a=35664785 Odpowiedz Link
yavorius Kochane mrozy,,, 27.01.06, 10:34 Czy zechciałybyście, w swej łaskawości, oddalić się jak najszybciej w bliżej niezidentyfikowanym kierunku, czyli po prostu SPIERDALAĆ STĄD? Odpowiedz Link
aard Admin KURWA!!! 22.02.06, 14:15 Ale ześ zjebał z tym WIELKIMI LITERAMI, JA PIERDOLĘ... Kurwa, żeby już OGŁOSZENIA nie można było normalnie zamieścić? tYlkO kUrWa jAk JebANa kOniCZyNkA pEdALizOwAĆ??!! Odpowiedz Link
lolik2 ale 22.02.06, 14:17 co komu przeszkadza w dużych literach w tytule, czy ktoś to rozumie? ranię czyjes uczucia pisząc dużymi literami czy co??? Odpowiedz Link
aard KURWA tego JEBANEGO forum PIERDOLONA MAĆ!!! 28.02.06, 11:52 czy tu chujstwo musi mnie wylogowywać co 30 pierdolonych sekund??!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Musi jak chuj!!! 28.02.06, 12:08 Bo dlaczemu mialbys byc w lepszej sytuacji nizli ja? He? :-) Dzierrżżżwchuj!!!! Odpowiedz Link
huann mnie też 28.02.06, 13:54 a jestem chory a chory musi mieć spokój i rosołek kurrrrwaaaaa!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Ja pierdolę z akcentem na ę 28.02.06, 13:07 Jestesmy juz na 5 pozycji. To dosc kurewsko niska pozycja co by nie gadac. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link
kangur.hip.hop Over Fucking Kills 12.03.06, 14:57 złota łaknąc władzy pragnąc grosze dusząc przestrach budząc na dwa fronty po sztych w plecy dając słowo kupisz wieczność więc płać płacz mózg płucząc myśl niszcząc duszę lżąc wiecznie ucząc zbawieniem kupcząc z najniższej półki kurwa ludzki miot Debil Niezły Dość Jakub nigdy Joyce Odpowiedz Link
szprota zajekurwabiste 19.03.06, 20:49 siódma okupacja, jedenasty zabór znów nam hańbią Orła, pragną stępić Pazur Żydzi i komuchy, geje i masoni słuchajcie uważnie - oto głos z przepony: "nikt nie będzie nam bezkarnie i bezwstydnie, wszem i wobec, lżyć, upadlać, lekceważyć, kalać, szmacić i centralnie Dymać Orła Białego Dymać Orła Białego Dymać Orła Białego Dymać Orła Białego Dymać Orła Białego Dymać Orła Białego Dymać Orła Białego Dymać Orła Białego, cha-cha boom!" (T. Tymański) Odpowiedz Link
szprota a swoją drogą kurwa mać 19.03.06, 20:52 cóż za jebany zazdój, że wpisy z tygodnia przeczytałam w 40 minut? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Tako rzecze słownik 08.04.06, 17:39 Sygnatury, rewersy, godziny, stoliki... ni chuja [jednostka nieodmienna; akcent na ostatnią sylabę; używane w nawiązaniu do wcześniejszego kontekstu] mówiącemu nie udało się osiągnąć tego, co chciał' np. Próbowałem go złapać telefonicznie. Ni chuja., Zapłacili ci za te korepetycje? - Ni chuja. po jakiego/kiego chuja? [zwrot retoryczno-pytający] 'nie ma sensu' pizda niech ktoś idzie w pizdu [a akcentem na -a] 'o kimś kogo mówiący ignoruje w danym momencie' Odpowiedz Link
szprota okcydentaliści 08.04.06, 18:33 dodają jeszcze: away np: wyjebało w pizdu away [z akcentem na u] - poszło precz oraz nigdy nie wróciło Odpowiedz Link
szprota ech 16.04.06, 19:20 no i co? albo się jutro trochę spóźnię do pracy albo będę pół godziny przed czasem. kurwa. Odpowiedz Link
yavorius Re: Tu można sobie pobluzgać 19.04.06, 10:19 Kurwa, ale ze mnie jebany cieć :/// Odpowiedz Link