aard Dziś to się zapłacowałem, blehehehe 31.10.05, 14:12 A teraz już znikam, bo mi wolno :p Odpowiedz Link
jejowannabe owiady czwątkowe króla Kasia 03.11.05, 18:51 w daniach głównych wystąpiły: z przystawki: wśród jaglnej kiszy [włos się roztopił] z dziczyzny: miedziedzia łapa (po chińsku), kuura fruura z bukietu warzywnego: pomarańcze w łupinkach oraz (Huannie, uważaj, trafiłeś zatopiłeś) huaniczyna (czyli kwiat koniczyny z państwa środka) z przystawek pięknych kobiet on the house: tamlizanka taju Odpowiedz Link
finneznam konie cnadź i siaj! 04.11.05, 16:42 prędzej jestem po pracy, bo mam dziś urlop :/ Menu: 1. Tippyry surerawe putetaty (czy eiretoffle) 2. Jakobatniki 3. Kurka Cippalcelizać 4. Kołaczna korowajna korowoda weselna Manw-o-man: wielki czerwony kunos o smaku oranżadkim Odpowiedz Link
darth.sida evasive cannoonvres 05.11.05, 17:31 Da Farss iss wiss ja, dank' Schkeivokel, battue nichta dschedein jetz. Flure: buk, buczek i bukinsyn, palmyśl Faunima: ptak, kura, Dama Dama, lwica, maranek Bettibett: neunichts Odpowiedz Link
kangur.hip.hop kangsek dla zahiphoptyzowanych 06.11.05, 16:23 jo madafloras: ani trochuj wdowie po dykcji (tchwpd) jo madafaunas: lapin, grygi, mollevogle, kurek kapak kapuk kaput jo madafrakas: mleczne tutuski na przedcy tutyłus jak sprzed nadawcy Odpowiedz Link
zsazsa Re: wątek dla zapłacowanych 07.11.05, 19:52 tu boże się wpisywać każdy kto napisał: państwo: Bulgarad miasto: Bukarahast zwierzę: babół bonobo roślina: buk (horrororczyzna) bojsband: Bems Bojs Odpowiedz Link
ktul.shystalker Kmyślałem że zrobię Krozdział Kiąty 08.11.05, 18:31 ka Kiąte krześ Kesiąte Kurodziny ale Kcietam :/ Musiałbym stronę w godzinę. A w godzinę to ja se mogę :/ Anyway, jak codzienny przegląd po łebkach i pępkach: MENU 1. herbata Suchong 2. kociełapka 3. goździk do trumny 4. uno skowronello swawollo W TLE: neurasteniczna nimfoleptyczka, typ endokrynoszyszynkowy, z inwersją rodzicielską i preposesywną draumą przebytą w przeszłości oraz priapiczną skłonnością do kongresji z agnatami przed kognatami która kiedy w głębi lubrykacyjnej mejozy z lubością zaczepia czułka ach co za mmmiła buzia a mmm to nie chodzi jej żeby portret ammmalować przy okazji, pożałujmy Jankesów, bo ichni Sejm nazywa się Stosunek Płciowy Odpowiedz Link
aard Re: Kmyślałem że zrobię Krozdział Kiąty 09.11.05, 09:55 ktul.shystalker napisał: > przy okazji, pożałujmy Jankesów, bo ichni Sejm nazywa się Stosunek Płciowy JAKTO??! A jeśli już, to im pozazdroścmy :) Odpowiedz Link
cruach "congress" = stosunek immisyjny, ejakulitakdalej 09.11.05, 19:28 Z dzisiejszych 116 stron świata: 1. kot, kociamama, mamaste kotama, mamastępnie namaste kotamamasty 2. gejenko, gejenko, czyżeś ty zza pani 3. pitagorejskie seskwipedalia panepistemionu 4. podworek rzucony na pośledni końwóz 5. Hator jako bogini miłosci po egipsku, Heter - milosci po grecku, Hutor - milosci po rosyjsku (duzo kipiatoku, biale noce, ewentualnie balaklawalajka) Odpowiedz Link
huann wątek dla zapłacowanych 08.11.05, 18:40 jesienny chomik chomik czarno-herbaciany (a mnie jest krowa lata) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak to wątek dla mnie est 08.11.05, 18:46 konstatacja dni ostatnich kilku nastu: na studiach jednak trzeba się uczyć. i to wcale nie są przelewy. co to za byzydry z tym studenckim życiem - imprezy, zrywanie się z wykładów, wolnego czasu od grona. DANA BYZYDURA JEST DO NICZEGO. Idę (marcowę) czytać opowieść wigilijną "Rozmowy Mistrza Poli Karpia ze Śmiercią". Odpowiedz Link
zsazsa Re: wątek dla zapłacowanych 15.11.05, 21:56 liście laurowe słowoliwstwo nowe fatasłużki króla białogłowa wkładająca na koń co kork wyskoczy serpentyn altarpsalterz, kanonskałterz, skalterpsalmter, helterfugar chorał w zakonie dominidodekafanów Odpowiedz Link
jejowannabe zpzsapzsaj, dzsadu! 16.11.05, 20:40 na jednej stronie wizjjonera: - Kompleks kaczek i kaczorów (Perpleks Edyla) - Tung Toyd (Jung Pink Froyd) - nauczania neomugolskie (Rowling Rowling Rowling, owl da strins a' swowlen, keep em upn in Rowling: ROWLHYDE) Odpowiedz Link
valkrissa sama spieprzaj! 19.11.05, 02:00 16 linijek w 12 godzin :// to nieludzkie. idę spac. to ludzkie. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Siedzę i siedzę 17.11.05, 00:00 Piszę i piszę Czego naprawdę mi brak Może pewności Że gdy napiszę Wyspać się zdąże dziś... Smark! Odpowiedz Link
valkrissa samsobie stresem, rzyganiem, krwiorwętem 24.11.05, 20:21 na przedwczoraj jestem, jakis niedzisiejszy, półgotów odechciewa sie sie-sie-sie-sie siesie Odpowiedz Link
izakaotomita trzy godziny w korku 25.11.05, 22:19 jeden zapomniany telefon, jedno zatłuczone auto, pół strony w plecy, pół strony na papier, cały dzień pode mną, cała noc przede mną, czuły jest koc Odpowiedz Link
ktul.shystalker trzy korki serowe, dwa zawody serca 27.11.05, 15:14 jedna ochorzała dziecina, drugi wypadek samochodwy, pierwsza hilfe, druga pomoc, sto trzydzieści stron, trio egzotrio, cztery nieblondyny, piątka młodych kanibalów, dziesięć tysięcy maniaków, jeden milion bułgarów i jeden miliardów dolarów na okaziciela baaaaaaaardzo pojemnej walizki Odpowiedz Link
szprota do tego braku je 27.11.05, 15:16 tysiąc pieniędzy berecikowego, trzech antenek moherowego i jeden koński włos strunowego [inspired by Tulka] Odpowiedz Link
ktul.shystalker a berecikowe z aberacji swej 27.11.05, 15:20 jaśnie wsyokości należy nazwać wacikowe [powered by niezły Kasior Figur] Odpowiedz Link
szprota taż Figur na figur 27.11.05, 15:51 względem niej to raczej fishbeanowe, acz tęga z niej ryba, to wszak fantazja jest od tego, by wziąć go do ręki. Odpowiedz Link
szprota zaraz 27.11.05, 15:19 o tej porze to chyba jeszcze wykonywaliśmy jakąś pracę w pocie czoła. Odpowiedz Link
huann racja 27.11.05, 15:23 wymyślaliśmy dowcipy z serii przychodzi do lekarza a lekarz. Odpowiedz Link
aard a idź pan w chuj! 20.12.05, 10:29 "skonczenie na dziś" tylko dlatego nie jest abstrakcją, że dziś będzie trwało gdzieś do połowy lutego co najmniej... Odpowiedz Link
izakaotomita no 23.12.05, 19:57 way zebym zdazyl zrobic wczorajsza prace. Flora: MacDonald Fauna: Debussy (cholera, i nic innego?!) Zamek: nie podpowie żadnego kompozytora izraelskiego Klamek: domek bez Idzie jak po grudzień. Kurwań. Ładnień się miesiączka zaczęła, ale kończy wstrętnień. A jeszcze dwa wazne telefony przede mną. Do dupień :(( Żeby już wył nowy Rok, ten ptak gromu, grom we krwi, tran na brwi, wron nie lwi, kurzeń drwi. I głusiec półpasiec. Jeszcze trzy telefony. (Catch my drift.) Odpowiedz Link
kangur.hip.hop jo 24.12.05, 21:02 sobie rzyczo coby belo juz 426 dniowek bardziej kiej terozki, ta-hej! Odpowiedz Link
szprota pamiętam tę godzinę jak dziś 30.12.05, 17:44 śnieżyło jak pod koniec grudnia i zaskoczyło drogowców i Izę też. Odpowiedz Link
finneznam bóg'płać kiedy odjadę 17.01.06, 18:06 co robić żeby się chciało wątłe jest chciało, takosz duża najlepsze odpowiedzi nagradzamy pocztą Odpowiedz Link
huann tuszę 17.01.06, 18:17 że kałamarność nad atramentów morza wypływa. it's a simple rystory, rapidarnie rzekcz ujmując. nagrodę odpiorę skrzynką E. Odpowiedz Link
finneznam tuszę 18.01.06, 07:57 mozna wyciac, liposys.com.bat.exe, retusze zrobic jakie ale jak? skoro sie nie chxe a pogloski o moich jajkach sa mocno sadzone E nie skrzynkujemy, E pudlujemy reflektor? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Tuszę 19.01.06, 22:11 Również tuszę, że Waćpanny tusza nie przeszkadza w nakładniu tuszu, jednocześńie biorąc tusz i słuchając jak orkiestra tusz gra, gdy tusze wieprzowe tańczą tango. Odpowiedz Link
finneznam Re: wątek dla zapłacowanych 07.02.06, 13:32 ja jestem w polowie dwutygodniowego urlopu i ledwie mam czas zeby się tu wpisac. to logiczne. Odpowiedz Link
maginiak Re: wątek dla zapłacowanych 07.02.06, 14:37 zaprawdę logiczny jest tak intensywny wypoczynek w czasie uRUlopu, by nie mieć czasu się tu wpisać więc doprawdy dziwię się, że znalazłeś czas żeby się tu wpisać! to nielogiczne! Odpowiedz Link
finneznam smętek dla popłakowanych 09.02.06, 18:01 doprawdy zbyt pospiesznie skaczesz na konkluzje. Odpowiedz Link