trantor 12.03.04, 02:03 tyczący się ery konkretnie. oddaję go więc w wasze ręce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Villareal 12.03.04, 09:54 Mam wrażenie, że wbrew naszym dywagacjom, MZtko, to Ty sprowadziłaś Trantora do nas via real. Za dużo o Tobie wie :-) Ta sytuacja ma swoje plusy: szybciej poznamy wartościowego git-surrealowca (w przyszły piątek?) Trantora. Taką mam ideę. Odpowiedz Link
trantor Re: Villareal 12.03.04, 10:04 Aha, więc są dywagacje. Cieszy nas to, cieszy i dobrze wróży :) Odpowiedz Link
aard A coś Ty myślał? 12.03.04, 10:26 My tutaj z MZtką oplotkowujemy każdego nowego i nad każdym się zastanawiamy, czyim jest klonem. W Twoim przypadku doszliśmy do wniosku, ze jesteś oryginalnym Tranto®em i tym milej, że ktoś nowy i ozywczy się zjawił. A zatem dywagacje są, jak przypadku każdym, ale ich wynik niecodzienny, więc czuj się wyróżniony :-)) Odpowiedz Link
trantor Re: A coś Ty myślał? 12.03.04, 10:38 Jestem oryginalnym Trantorem, jednakowoż Kasia dostanie dziś olśnienia :D Odpowiedz Link
szprota Widny znak, że znamy się jeszcze skądinąd. 12.03.04, 12:32 Bo to, żeś Trantor, już po naszej wczorajszej rozmowie wywnioskowałam. Tym bardziej jestem ciekawa, że głos mi nie brzmiał przesadnie znajomo, ale mogłam ogłuchnąć od tych wnuczek ze zniżkami kombatanckimi. Odpowiedz Link
trantor Re: Widny znak, że znamy się jeszcze skądinąd. 12.03.04, 12:36 Zdecydowanie :) Wnuczki to jest to, ewentualnie "bo ja mam jeszcze drugi telefon... w taktaku" no psia mać :) Odpowiedz Link
szprota Trantor, ćśśśśś....(zaniepokojona_mode) 13.03.04, 23:44 Nie szalej z nazwami. Tak na wszelkij słucziaj. ;) Odpowiedz Link
trantor Re: Trantor, ćśśśśś....(zaniepokojona_mode) 14.03.04, 00:26 OK, wytnij mnie :) Odpowiedz Link