lolik2 6 razy klikałam 24.05.05, 11:17 aby wnijść!!! ale... dziś jestem oazą, kurwa, spokoju! Odpowiedz Link
szprota 05.06.05, 13:58 zauważam, że po pełnej niewysłowionej słodyczy i westchnień tłumionych chwili mglistych rozmyślań nad lśniącą skórką kurczaka dochodzącego w piekarniku rotfl. Odpowiedz Link
huann Re: 05.06.05, 19:50 szprota napisała: > zauważam, że po pełnej niewysłowionej słodyczy i westchnień tłumionych chwili > mglistych rozmyślań nad lśniącą skórką kurczaka dochodzącego w piekarniku rotfl > . tymczasem w odległej galaktyce Odpowiedz Link
szprota Re: 06.06.05, 00:28 huann napisała: > tymczasem w odległej galaktyce trzech demonicznych cukrzyków przymierzało filcowe kapelusze z osobną przykrywką na czynel w holenderskiej łaźni z troiście problematycznym turkiem, który zamiast z nich zlewać, prawił kazania o skardze, co pion trze z szachownicy w pył tak drobny, że nieledwie kłaczkiem z topoli się zdaje egzemą. Odpowiedz Link
szprota Re: 10.04.07, 13:20 hodowla latającego żółwia zasadniczo zmniejsza stres. potrzebny jest nam do tego orzeł. warto zwrócić uwagę, by był to orzeł przedni. tylny zamiast żółw powie włóż i zagrozi nam paragraf zwinięty w ósemkę na Retkinii. Odpowiedz Link
szprota a mi w gardle normalnie stawał 06.06.05, 00:35 taki kurczak to może źle zreinkarnować, jak się go tak po śmierci paskudnie potraktuje. marnostrawstwo. Odpowiedz Link
huann Re: a mi w gardle normalnie stawał 06.06.05, 00:36 może się zrobić pluginawy z Niego Kurczak. ps. cieszę się, że z mojego nieszczęścia się cieszę /patrz: SUFMIARKA/ Odpowiedz Link
huann Re: 04.03.07, 18:04 huann napisała: > szprota napisała: > > > zauważam, że po pełnej niewysłowionej słodyczy i westchnień tłumionych ch > wili > > mglistych rozmyślań nad lśniącą skórką kurczaka dochodzącego w piekarniku > rotfl > > . > > > tymczasem w odległej galaktyce Odpowiedz Link
aard No i Jahwam nie wstyd? <załamanie_rak_mode> 07.06.05, 16:11 przeca takie pyszności się poza wuenem marnują! :p Odpowiedz Link
szprota załamany rak 07.06.05, 16:43 w istocie jest pyszny jak paw na obuwiu z pasty przeszłej z tę chlizną wścieklizną toperza dźwiedzkiego w radiowej trójcy jedynego :P Odpowiedz Link