maginiak 05.05.04, 15:16 jeszcze nie mam pomysłu, ale będę miała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Oto rozwiązanie: 19.05.04, 15:22 Te oto Ośle Uszy przekazuję na tej oto pluszowej podusi Największemu Osłu w Rezerwacie Utopia. A że został nim niejaki Dziad z Boru, on to a nikt inny będzie te Ośle Uszy dzierżył na swej osłowej głowie. Dzierżbórr Dziad Borowy Osioł nad Osłami! Odpowiedz Link
dziad_borowy O kurcze! 19.05.04, 15:28 O kurcze, ale jestem wzruszony. Bez kozery powiem, ze jest to najpiekniejszy dzien w moim zyciu. Dziekuje fundatorce nagrody jak nie wiem co. I wysmarowuje ja szminka duzo bardziej niz w przeszlosci. Podpisano: Ślunski Osioł Biurowy zwany także Kliuską. Dzierżbór moje nowe, fajoskie uszy ihaaaaaaaaaaa!!!!!! Odpowiedz Link
maginiak O kurcze! 19.05.04, 15:56 Dziadzie, i ja nie kryję łez wzruszenia i dlatego szminka którąś mnie tak hojnie wysmarował jeszcze bardziej rozmazuje misię. Ale nicto bo widzę, jak w uszach tych oślich pięknie Ci jest do twarzy. Gratuluję najsurdeczniej i dumna jestem, że mamy wśród nas Takiego Osła jak Ty. Osłuj nam w pokoju, kuchni jako i w WC na weki weków. Odpowiedz Link
yavorius ufff ufff 14.09.05, 09:01 yratowałem wątek. Przyznaję sobie pół trąbki Eustachiusza. Odpowiedz Link
aard wilczy bilet Rezerwatu Utopia 21.03.06, 10:11 i kruczy włos, i psikutas bez es też! Odpowiedz Link