aard 24.08.04, 09:07 Niech nam żyje i kRUluje w RUzerwacie po wek weków! MZtko: niemożności autozaszufladkowania ever i nudności spowodowanych ciągłym byciem zaskakiwaną zyczy Ci Red Natch. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprotaard A jam jest prezentem :-) 24.08.04, 09:30 Jubilatko, zajrzyj na wątek dla Spieszonych Pancerników. Odpowiedz Link
aard NumeRUlogia 24.08.04, 09:55 A post otwierający ten wątek zupełnie przypadkowo był postem numer 13313. Gratulacje, MZtko! Odpowiedz Link
dziad_borowy Dzisiaj jest MZtki! <100_lat_mode> 24.08.04, 11:02 Powiem tak: Mały Wielki Człowiek niech żyje żyje nammmmmmmmmmmmm!!! :-)))) Wlasciwie zaspiewalem. Najlepszego MZtko!!!!! Ucalowania. I ucalowania. Z ucalowaniami. Dzierżbór MZtka!!! (rozległo się w Borze całym głośno i donośnie z fanfarą niebylejaką) Odpowiedz Link
maginiak Wczoraj było MZtki! 25.08.04, 08:49 Ale dzisiaj też jest! Dlatego składam (również) dzisiaj taką życzenię, żeby się MZtce szczęśćborżyło przez całe stooooooo laaaat stoooooooo laaaaaaaaat! I wszystkiego co najsze, Kochana Szprotko! Odpowiedz Link
szprota dzisiaj MZtka dziekuje :D 27.08.04, 07:55 skladam podziekowania na garb ukolysanego, merci, sposiba i dzieki raz jeszcze i oby nam sie, tak? Odpowiedz Link
szprota Jaś wysłał, jam nie otrzymała.... 14.09.04, 12:14 Huanie, na który numer słałeś? Jednakowóż potwierdzam, jakobym dzisiaj urodziny była obchodząca, ponieważ. Dziękuję również. Odpowiedz Link
neochuan Re: Jaś wysłał, jam nie otrzymała.... 14.09.04, 12:17 szprota napisała: > Huanie, na który numer słałeś? stary, a co, niedobry? :( prześlij mi, proszę na komorę np. życzenia urodzinowe jakiekolwiek, a będę Ci mógł wysłać łaz jeszcze te moje :))) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Dzisiaj jest MZtki! <100_lat_mode> 15.09.04, 15:45 MZtko najlepszego spoznionego i w ogole buziaczki:-)))))) Dzierżubr wyskakuje z tortu!!!! Odpowiedz Link
aard WSko, wszystkiego dieslowego!! 15.09.04, 16:02 I do zobaczenia za 8 minut :p Dzierżbór wystepuje na wysokich obrotach! Odpowiedz Link
huann ponieważ padło 40cy: sezon składania życzeń MZecie 13.09.05, 15:32 uważam za rozpoczęty. kto żyw niechaj spieszy! huann. Odpowiedz Link
moostank mła kobietka ... 14.09.05, 01:52 ... ale jaka wielka SZPROTA! jezdem pierwszy 14-go!!!! tak naprawdę to piszę to tylko poto żeby mi konta nie zlikwidowali i zniknę na kolejne eony :) no i wogóle to ja bym się tak sobą nie przejmował na twoim miejscu... przecież i tak wszyscy tu mają ciebie dość i musisz odjeść... wszystkiego najdłuższego i samych przyjemności w te prawdziwe i tak wzruszające... życzy x Odpowiedz Link
h8red Hepi nju jer 14.09.05, 06:00 eeee... chyba jeszcze śpię... anyłej, wszystkiego najdłuższego :> Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Znowu się spóźniłem? 15.09.05, 21:49 Pal licho Pal lacho Pal Sztywny Azji Tuhaj-Bejowicza Jedź cicho Jedz ciacho Oby cała nauka nie poszła w Las Maquinas de la Muerte Ergo Make love Not War Wszawa Odpowiedz Link
dziad_borowy Jak zwykle, Dziadzie:-( 16.09.05, 16:02 Szprotaresso najmilejsza, zmieniajac szybko temat, coby spoznienie zatuszowac nawiazac chcialbym zrecznie do slusznej niewatpliwie idei zyczenia wszystkiego co pikne i pikniejsze jeszcze tymi oto slowami: Oby wiodlo Ci sie miodzio o MZo!!!! :-**** Dzierżbór wyskakuje z torfu z bitą śmietana i truskawkami na samym szczycie hej !!!!!! Odpowiedz Link
maginiak Stoooooooooratstooooorat! 23.09.05, 12:31 w gruncie rzeczy, to wcale nie tak dużo jeśli przyjmiemy tryb miesięczny i podzielimy je przez 12 miesięcy. przyjmując że frank szwajcarski naprawdę dobrze stoi i do tego się dobrze zanosi, to spłata nastąpi wkrótcej niż się spodziewamy! Odpowiedz Link
huann Dzisiaj jest MZtki! <100_lat_mode> 25.11.05, 00:10 Szprotko! Ty już wiesz co i czego oraz nie tylko dziś ale i zawsze :-*** sygnaturka Pasi: Odpowiedz Link
d.terminus Re: Dzisiaj jest MZtki! <100_lat_mode> 25.11.05, 00:34 Wszystkiego pomyślnego, Szprotko :-) Odpowiedz Link
pawel-strzalka SzP Roto... 25.11.05, 09:05 ...co prawda już nie ma dzikich plaż na których zbierałaś bursztyny, aczkolwiek ja Ci życzę, żebyś <bursztynek, bursztynek> znalazła go na plaży! A w ogóle to fajna dżaga z ciebie jeeeeeeest! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Żebyś się nie psuła od głowy;) 25.11.05, 09:34 Ogólnie żebyś się nie psuła - nawet od ogona. Taddddddddddddammmmmmmmmm! Najlepszegooooooooooooooooooooooooo i takie tam (z naciskiem na tu i teraz, i na wieki wieków amen). Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Dzisiaj jest MZtki! <100_lat_mode> 25.11.05, 16:13 Dziady ze wszelakich swych sil borowych zycza: - zeby MZtki codziennie bylo - truskawkami by swiat byl oblozony - azeby ze smietana - i z cukrem cokolwiek - coby okazja do Kubusia czesto sie nadazala - i zeby wszyscy byli - a nawet wiecej - i zeby sie Huann samolotow nie czepial - parowek zeby sie czepial - i duzo duzo duzo dzierżboryzacji na codzien i nie tylko!!! Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
h8red Dzisiaj jest MZtki? 25.11.05, 17:05 No to prącie bardzo :> Niech dupczy po wsze czasy! A co! Odpowiedz Link
szprota dziękuję wszystkim 26.11.05, 18:01 i pośpiesznie, wykorzystując chwilę nieuwagi mojego kompa, który, jestem pewna, że zupełnie niechcący pozwolił mi się zalogować i nawet przeczytać ten wątek, wyrażam co następuje: dzierżbór występuje w dupczeniu oraz upragnionych powRUtach. :D Odpowiedz Link