szprota Re: dzień dobry 05.06.05, 12:53 kałem w Darię na dziś: 21 lat temu nastąpiła Katastrofa Nadfioletu. trzy lata temu Aard napisał: "Wicie gdzie jest najlepszy surrealizm? W lodówce!! Nawet kiedyś używałem takiej ksywy. A było tak: byliśmy z ekipką na feriach zimowych w Cieszynie. Spaliśmy w schronisku młodzieżowym i któregoś wieczoru, lekko podpici, chrzaniliśmy jakieś głupoty, które ktoś w pewnym momencie określił mianem "surrealizm". Dokładnie w tej samej chwili ktoś inny (jedząc kolację) zapytał "gdzie jest ser?" Odpowiedź ("w lodówce") nastąpiła tuż po słowie surrealizm i tak pięnie się z nim zlało, że odtąd wszystko, co pokręcone, nosiło miano surrealizmu w lodówce. Przyznacie, że zbitka to nad wyraz surrealistyczna... Surrealizm w Lodówce" dwa lata temu odbyła się na Julianowie impreza z udziałem Dinsdale'a, a Aard napisał: ""Domagamy się bezzwłocznego zwolnienia więźniów politycznych skazanych na karę śmierci!" - mówi przedstawicielka Amnesty International. Moim zdaniem, więzień skazany na karę śmierci ma szansę wyłącznie z "zwłoczne" zwolnienie." rok temu S_ZOO napisał: "Pola Rakszasa Rakszasa przypomina tygrysiczkę. Z wyjątkiem twarzy. Za jej pół Rakszasy twarz każdy by się parzyć dał. Grzeszy od razu inteligencją oraz dobrze wykształconą powierzchowną kobiecością; życie wiedzie dekadenckie i rozwiązłe od szlafroka i kosztem innych. Lubi tyć w luksusie. Typowy: Przybysz, średni (natywny) Nie mylić z: Pola Rnyniedźwiedź Równanie do linii: Zawsze zła, zgodnie z prawem Terytoria, klimaty: mokre, wilgotne, miękkie, sapki, jęki, bagna, zwł. moralne Seksolicz: Samotnie Wskaźnik wyzywalności: 10 -------- Nie mam ani tyci tyci luksusu!" zaś Szprota z Zamkiem napisali tak: "Nigdy życiu - program dla zwolenników aborcji Między słoniami - film o składzie porcelany dla miłośników fajansu Histerie kuchenne - czyli zgadnij, kto przyjdzie na obiad 21 gromów - krótki film dokumentalny o burzy Mój Brat NieŚwieć - magazyn górników Godzimy - magazyn dla zwaśnionych Rzyć i cała reszta - magazyn dla anatomów w Tatrach Fucking anal - magazyn dla białych małżeństw gejowskich Pobrud - magazyn pralniczy (film sponsorowany) Szczelając na Joe - magazyn kynologiczny Freda! - magazyn dla sfrustrowanych heteryczek Między sowami - magazyn leśny Gadziny - magazyn leśny Między stówami - czyli z życia portfela Symetria - magazyn dla architektów Trio z Dog Ville - film dokumentalny o zespole muzycznym założonym przez hycli Oralis -orędzie dla perwersów Historie ruchenne - czyli bajki dla dorosłych Między głowami - film dokumentalny -jeden dzień z życia wszy Gnidy w życiu - jw, cz.II Gnidy w rzyci - jw, cz.III Powróz - czyli jak uśmiercić samego siebie odc.2 Powróż - magazyn dla niespełnionych prekognitów Cornografia - czyli o rysowaniu piórkiem na czarnym tle Golaris - magazyn piłkarski dla naturystów Syfmetria - magazyn ekologiczny dla statystyków Wycie i cała reszta - koncert Wilków po pogromie projekcja na ryczenie" Odpowiedz Link
szprota Yavorku, tak? ;P 06.06.05, 12:21 a przyślesz mi zdjęcia, te z parapetówy u Zamka, tak? Odpowiedz Link
yavorius ojej, jej, jej, jej!!! 06.06.05, 12:24 Antydzierżbór skleroza! Ja zainstalować nagrywarka na dniach, ja powysyłać mailem może jutro* * - ale nie obiecywać! Odpowiedz Link
h8red Siamaneczko 07.06.05, 08:21 poliglota yavorius napisał: > Hał ar ju? Soł far, soł gut :) Odpowiedz Link
lolik2 dzień dobry 28.06.05, 08:06 dzis rano obudziłam się z przeświadczeniem, że ktoś mnie obserwuje. i faktycznie, był tam, pod sufitem, ze swoimi długaśnymi odnóżami. miał nade mną przewagę - nie widziałam jego oczu. nie pozostawił mi wyjścia, odwróciłam się i poszłam się umyć. gdy wróciłam już go nie było. nie wracaj nigdy więcej. bo zamknę na noc okno. Odpowiedz Link
yavorius dzień dobry 28.06.05, 08:29 U nas to samo z tym, że komar. albo: u nas to samo. Odpowiedz Link
h8red Powitać 16.08.05, 14:31 yavorius napisał: > Jest tu kto?:) Jak zawsze skoro świt ;p Odpowiedz Link
yavorius Nie fiordy:) 12.09.05, 11:13 Ino Włosi:) Pojechaliśmy Polska-Słowacja-Węgry-Słowenia-Włochy-Austria-Czechy-Polska i było supersupersupersuper:)))) Odpowiedz Link
h8red Hmmm 12.09.05, 11:37 Znaczy się poczta pantoflowa zaczęła chodzić na obcasach. Miło, że było miło :) Odpowiedz Link
aard etam 12.09.05, 12:51 poczta chodziła jak w zegareczku, tylko widocznie Hejt cykania nie słuchał :p Odpowiedz Link
huann dzień dobry 22.09.05, 13:58 h8red napisał: > i znów cały dzień w łózku :-/ > i jeszcze narzeka! ;p Odpowiedz Link
huann schizofrenia? i ta druga? 28.09.05, 11:41 przecież nam nie otworzyliśmy, bośmy spali? ee, coś kręcimy ;p Odpowiedz Link
szprota oprócz mnie jestem jeszcze ja 28.09.05, 12:26 ale żadna z nas ani zna swahili ani domofoniła o świcie. Odpowiedz Link
aard dzień dobry 29.09.05, 10:00 Dzien dobry! Miałem dziś jeden z tych snów po których kocha się budzik. Aha, to nie ten wątek :p Odpowiedz Link
huann dzień dobry 29.09.05, 10:43 dzień dobry! dziś miałem jeden taki sen, że nie kocham budzika. aha, to nie był sen :p Odpowiedz Link
huann Re: witam i o zdrowie nie pytam :p 29.09.05, 11:11 mi tam pasikonik. dzieła zebra,ne? Odpowiedz Link
aard dzień dobry 04.10.05, 16:38 wszystkim, któzy skończyli pracę. Do zobaczenia tym, co na dRUgą zmianę. Odpowiedz Link
mag.gie o, dzień dobry! <ziew> 05.10.05, 10:23 podłączona choc nie w pracy, ale zaraz w pracy i nie podłączona. Odpowiedz Link
mag.gie Re: ale się nagadaliśmy 07.10.05, 10:26 oj wypraszam to sobie. Nagadanie chyba jednak już nadrobiliśmy :p (przynajmniej na jakiś moment;)) Odpowiedz Link
szprota dobranocne CHYBAJUŻKOŃCZĘ 11.10.05, 00:42 bo mi się nawet nie chce wymyślać tematu posta tylko wklejam z formularza... Odpowiedz Link
aard dzien dziwny 11.10.05, 14:32 wlasnie wychodze z pracy, a sie nie ciesze przez min. 2 tyg. nie bede sie wspinal, a sie nie martwie. Moze jestem zakochany...? :p Odpowiedz Link
aard dwa tygodnie...? 18.10.05, 17:44 Optymista pierdolony. Teraz już jestem pogodzony z sześcioma :/ Odpowiedz Link
szprota Re: dzień dobry 18.10.05, 00:17 h8red napisał: > dzień dobry :))) oj tam bez przesady Odpowiedz Link
uerbe Re: dzień dobry 18.10.05, 00:29 szprota napisała: > h8red napisał: spać nie pitolić od rzeczy Odpowiedz Link
lolik2 dzień dobry 18.10.05, 08:01 tu zasmarkany Lolik :( z jednym oczkiem bardziej oraz chrypom Odpowiedz Link
h8red na zdrowie! eeee.... 18.10.05, 08:53 No dobra, może się przesłyszałem i nie kichałaś :> No to niech będzie, że szybkiego powrotu do zdrowia :) Odpowiedz Link
h8red Re: a ja się powtórzę 26.10.05, 13:47 szprota napisała: > bez przesady! dla zasady? Odpowiedz Link
aard dzień dobry 02.11.05, 09:29 Ale zazdój przez święta, no! Pewnie nam nieźle średnia skoczyła :p A ja w poniedziałek zapomniałem życzyć Wam wszystkim wesołych świąt :(( Dzień dobry, aA Rd Odpowiedz Link
huann Re: dzień dobry 08.11.05, 13:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25004&w=21589038&a=31653291 Odpowiedz Link
huann dzień dobry 09.11.05, 14:34 meridokapciowato-jesienno-arturówkowato-uczelniane. i tyle. Odpowiedz Link
aard już trochę wiem 09.11.05, 14:38 zapowiedział się nieźle. I trwa przy zapowiedziach :) Odpowiedz Link
huann dzień dobry 23.11.05, 11:54 a ja mam gulę :/, więc taki sobie. co trzy bobry to nie jedna gula ;))) Odpowiedz Link
aard dzień dobry 23.11.05, 12:39 jakto trzy? Zawsze - o ile pamiętam - miałąś jednego...? Odpowiedz Link
huann Re: dzień dobry 23.11.05, 14:15 mag.gie napisała [w końtekście bobrów]: trzeba iśc z postępem ;p husquarna? :> Odpowiedz Link
mag.gie Re: dzień dobry 23.11.05, 14:37 bobery wolą stihla, nie mają problemów z wymową ;) Odpowiedz Link
mag.gie Re: o kurcze! 23.11.05, 14:38 aard napisał: > a gdzie masz pozostałe dwa? jeden poszedł w prawo, a drugi w lewo. Ale wrócą. Zawsze wracają :p Odpowiedz Link
aard to wiele wyjaśnia 24.11.05, 10:43 skoro jeden poszedł na lewiznę, a drugi się zdeprawował. dzierż!! Odpowiedz Link
szprota względem kurczęcia 23.11.05, 18:00 to 20-11-2005 około godziny 15:00 użytkownik numeru [...] wszedł na wap na eraomnix, gdzie z zakładki ściągnij wybrał opcję kurczak mały, a następnie tapety i wygaszacze. Wybrał tapetę "w świetle reflektorów" i postanowił przesłać ją w formie kartki MMS na numer [...], wyraził akceptację na opłatę i otrzymał komunikat że kartka została wysłana do odbiorcy. Odbiorca dotychczas nie otrzymał tapety. Klient twierdzi, że odbiorca dysponuje aparatem i zestawem usług umożliwiającym odebranie tejże. Chciałabym się dowiedzieć, czy ta tapeta została doń wysłana. [dział techniczny odpowiedział, że nic nie widzi] nie podaję w wątpliwość waszych kompetencji, ale można wiedzieć, z jakiego trejsera korzystacie? bo trejser dzwonki i ikonki nie pokazuje tapet w ogóle - dla przykładu mogę podać swój numer 20-11-2005 około 20:30 zamówiłam dokładnie taką samą tapetę dla Aarda, nie widać nic w logach, a odbiorca swoją drogą otrzymał pustego mmsa bez prezentacji. Odpowiedz Link
aard że tak zzawęgłam 24.11.05, 10:46 z jakiego trejsera ja korzystam? Z trejsera najwyższej światowej klasy - liga światowa trejserów psich zaprzęgówno! Odpowiedz Link