huann 03.03.05, 13:02 a pozostałe to nie są wątki!! one się tylko podszywają w żywe oczy!! gdyby było inaczej, to ten Wątek nie byłby nim oraz soba samym!! a jest!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau007 Prawda prawda 03.03.05, 15:15 To jest naprawdę samoobjawiający się wątek Wątek wątków On musiał sam siebie napisać Meta-wątek! Huann nie ma z tym nic wspólnego Albo wątek przejął nad nim kontrolę Odpowiedz Link
kalurza_bronzowego_plynu Prawda miodopłynie z ust temu wątku... 03.03.05, 17:01 Błeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link
aard Nanobanan 03.03.05, 17:27 Czy banany wprowadziły już w swojej cywilizację bananotechnologię? Odpowiedz Link
prosty_banan Of kors 03.03.05, 18:36 Jak również posiadamy bananowe odlewy członków zespołu Vox. Tak, właśnie tak. Członków zespołu Vox. Odpowiedz Link
meteor2017 bo to łże-wątki są... 05.03.06, 00:23 > a pozostałe to nie są wątki!! one się tylko podszywają w żywe oczy!! Bo to łże-wątki są, ale my zniszczymy ten układ wątków mówiących oczywistą nieprawdę i zakujemy w kamasze. Utworzymy Centrum Dobrym Wątków i znikna te wszystkie dupy, chuje i kurwy. A jak to nie pomoze, to rozwiazemy Forum i na nowym bedzie juz tylko ten watek! Tak mi dopomoz Moja Kopia Zapasowa Odpowiedz Link
huann Re: Wątek Prawdziwy Mówiący Prawdę. 05.03.07, 22:22 huann napisała: > a pozostałe to nie są wątki!! one się tylko podszywają w żywe oczy!! z wyjątkiem rzecz jasna wątku, który nie jest wątkiem oraz drugiej połowy (w którą nie wierzę!) połowy wątku. darujcie brak ahrefów, śledzie jem. Odpowiedz Link
huann Re: Wątek Prawdziwy Mówiący Prawdę. 05.03.07, 22:28 huann napisał: > huann napisała: > darujcie brak ahrefów, śledzie jem. > a href, a href, naprawdę! Odpowiedz Link
huann przecież pisałem 05.03.07, 22:35 że przeżeram Junkersa? :/ w musztardowym sosie, darujcie. Odpowiedz Link