darth.sida I have been listing 11.05.05, 07:20 to fear inside me. Fear to be my ally. It led to anger, anger led to metallica, to metal I let not be led. Then again there's this sleepy air. Hmm, of small things dready naught is proceeding as I have foreseen. So find me one who stole the bass clef, bounty hunters. I want him played in A minor freezing-chamber (m.usic t.o-my r.ear). Odpowiedz Link
lea Re: czego w tej chwili słucha: 11.05.05, 17:45 jam zmuszona do radosnych religijnych piosenek na konsultacjach u mego mgr-a slucham nadal w mym umysle radosnych, religijnych piosenek, bo mi za nic z glowy wyjsc nie chca Odpowiedz Link
szprota teraz szumu kompa (szumie uszu, gdzieżeś ty?) 12.05.05, 00:52 ale: na noc sobie zarzucę Nicka Cave'a, PJ Harvey i innych smakowitości zgranych mi przez Hejta a dzień zaczęłam od Acid Drinkers (środek dnia zaś zapunktował soundtrackiem z Human Traffic) Odpowiedz Link
uerbe [REQ] 17.05.05, 11:31 szprota napisała: > środek dnia zaś zapunktował soundtrackiem z > Human Traffic) A możnaby się o to uśmiechnąć?? Odpowiedz Link
h8red [ODP] 17.05.05, 12:03 uerbe napisał: > szprota napisała: > > > środek dnia zaś zapunktował soundtrackiem z > > Human Traffic) > > A możnaby się o to uśmiechnąć?? Jasne, tylko szczerzyć się musisz w inną stronę ;p Odpowiedz Link
lolik2 czego w tej chwili słucha: 12.05.05, 20:17 when i am king you will be first against the wall Odpowiedz Link
h8red Let mi ges 12.05.05, 21:04 lolik2 napisała: > when i am king > you will be first against the wall Radiohead ;p Odpowiedz Link
h8red Well 13.05.05, 08:24 Nie chcę CIę deprymować ale ten zespół podpada u mnie pod gitarowe pitu-pitu :) Co nie oznacza, że nie słucham takich rzeczy. Odpowiedz Link
h8red czego w tej chwili słucha: 12.05.05, 21:09 Trivium. Prawie rzucili mnie na kolana, a dawno już się to nie zdarzyło. Odpowiedz Link
kotbert Re: mnie kiedyś 13.05.05, 08:09 jaka piękna nazwa dla zespołu! lolik2 napisała: > rzucił na kolana skurcz w plecach Odpowiedz Link
lolik2 lecz 13.05.05, 08:18 jak bardzo ciężkie brzmienie... :( kotbert napisała: > jaka piękna nazwa dla zespołu! Odpowiedz Link
h8red No ba 13.05.05, 08:26 kotbert napisała: > jaka piękna nazwa dla zespołu! Prawie jak "Wypierdalać" ;p Odpowiedz Link
h8red Oki, aczkolwiek 13.05.05, 12:33 będę dzisiaj miał ze sobą płytkę co to ją wypaliłem przedwczoraj to sobie rzucisz uchem. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak czego w tej chwili słucha: 14.05.05, 16:26 "Patrzcie jak się lata Gdy dupsko jest wolne od bata" /Jan Erka Odpowiedz Link
huann Re: czego w tej chwili słucha: 16.05.05, 22:39 albo tylko szary i byle gdzie a jak to jest wam a tak to jest nam jak sobie tak sobie you can't bury the dead moon Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 16.05.05, 22:01 -123 min. - Low całkiem plątowisko dziwnych stwórzni. jak łódź albo dom albo wszystko. Odpowiedz Link
szprota w drodze do pracy 17.05.05, 02:05 Acidofilii :D [na nockę jeszcze nie wiem, co wrzucę] Odpowiedz Link
lolik2 czego w tej chwili słucha: 17.05.05, 19:50 Gosiu kochanie pamietasz jak szalałem co sie stanie Odpowiedz Link
aard czego w tej chwili słucha: 18.05.05, 10:02 sześciu gigabajtów empetrójek, które właśnie zgrywa z płyt na odrestaurowanego kompa :-D Odpowiedz Link
huann czego w tamtej chwili słuchał Huann: 20.05.05, 11:44 w TAMTEJ CHWILI akurat tak -- szczęśliwi kwasu nie liczą Odpowiedz Link
aard czego w tej chwili słucha: 20.05.05, 12:56 Alice In Chains - Man in the Box (fajne to AccuRadio) :) Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 22.05.05, 01:23 'Wots...uh the Deal' Heaven sent the promised land Looks allright from where I stand Cause I'm the man on the outside looking in Waiting on the first step Show me where the key is kept Point me down the right line because it's time To let me in from the cold Turn my lead into gold Cause there's a chill wind blowing in my soul And I think I'm growing old Flash the readies wots...uh the deal Got to make to the next meal Try to keep up with the turning of the wheel. Mile after mile after Stone after stone You turn to speak but you're alone A million miles from home you're on your own So let me in from the cold Turn my lead into gold Cause there's a chill wind blowing in my soul And I think I'm growing old Fly bright by candlelight With her by my side And if she prefers we will never stir again Someone sent the promised land And I grabbed it with both hands Now I'm the man on the inside looking out Hear me shout 'come on in, what's the news, where you been?' Cause there's no wind left in my soul And I've grown old /pink floyd/ Odpowiedz Link
szprota Re: czego w tej chwili słucha: 22.05.05, 01:36 kuchennych łomotów emitowanych przez Zamka noszącego się z wałem i formą do baby a na nockę pytki od Lolika :D Odpowiedz Link
prosty_banan czego w tej chwili słucha: 24.05.05, 08:22 queens of the stone age bardzo miła i prosta muzyka :) Odpowiedz Link
aard In her place 30.05.05, 12:40 one hundred candles burnin' a salty sweat drips from her breast her hips move and I can hear what they're saying swaying They say the beast inside of me os gonna get you get you, yeah... Sra marmurem :p Odpowiedz Link
zamek a ja 30.05.05, 17:30 słucham materiałów z koncertu z ostatniej środy, które właśnie opracowuję, żeby dzieci na jutro miały. I jest to powód, dla którego mój dzisiejszy udziec w szprotkaniu staje się wątpliwy ;( PS. Loliczku miły, wyslesz mi na prova Twój nr GG? :) Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 30.05.05, 17:51 Mr z UB: 'zeby w dupie, zeby w dupie, zeby w dupie byly w dupie...' Odpowiedz Link
latajacy_rosomak czego w tej chwili słucha: 31.05.05, 09:02 a mury pofruną, pofruną, pofruną... Odpowiedz Link
aard czego w tej chwili słucha: 31.05.05, 11:29 pierdolonego radia zed's not dead, niestety kurwa. Odpowiedz Link
szprota Re: czego w tej chwili słucha: 31.05.05, 12:02 Janerki, którego wreszcie znalazła. w czwartek koncert! Odpowiedz Link
blackdragon czego w tej chwili słucha: 01.06.05, 14:15 Tak dla odmiany, po dwóch dniach disco, punkt obsługi klienta z przeciwka katuje mnie hymnem imperialnym... Aż się na baczność chce wstać... Odpowiedz Link
aard czego w tej chwili słucha: 01.06.05, 14:22 jadę na rowerze słuchaj do byle gdzie... (PS. Płyta gotowa do przekazania w dalsze ręce) Odpowiedz Link
szprota oddaj Huasiowi 01.06.05, 16:00 ja jednak tę płytę mam [aktualnie rosyjskich abderytów] Odpowiedz Link
szprota nadal 5nizzy 01.06.05, 16:28 i`m in love with you in love with you так устал играть выбирать но я так и не успел тебе сказать Odpowiedz Link