szprota Re: O czym w tej chwili myśli: 06.06.05, 00:37 że zaraz padnie na pysk, bo wstała o 8:00 po pięciu godzinach snu (ale komunikatorek pierwsza klasa jest u Zamka), więc jeszcze fajeczka, siusiu i spać. Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 06.06.05, 12:58 "Wstaję Wstaję nie wiem po co Wstaję bo chyba warto żyć Podnoszę się jak król Choć gębę mam jak szczur To w głowie echo bzdur Że w końcu pewnie kimś zostanę Sam Wstaję piję mleko Wstaję chociaż zarzuca mnie Papieroch sterczy z ust Jak jezusowy gwóźdż Przebija mnie do stóp Przybija mnie do raju ściany I znów pobite gary Śpię Popieram absolutnie sen Śpię To takie jest banalne Zbudzić się obudzić się Zbudzić się Wstaję nie wiem po co Wstaję bo chyba warto żyć Ktoś znów przestawił czas Jak stół kolejny raz I kantów siny znak Ozdabia mnie jak tatuaże Tak Wstaję piję mleko Wstaję chociaż zarzuca mnie Już w radiu dają znać Że u mnie wszystko gra Więc znowu rozpoczynam Wymyślanie następnego dnia I znów pobite gary Śpię Popieram absolutnie sen Śpię To takie jest banalnie Zbudzić się obudzić się Zbudzić się" Lech, oczywiście Odpowiedz Link
szprota owszem 06.06.05, 13:03 buszuję po tekstach, bo po koncercie mam oczywistą jazdę: "zimno i pusto a mnie coraz mniej I pytać już się nie chce i wiedzieć jakby też Gdzieś w barze pod aniołem Leniwie tracąc swój cenny czas Zamawiam Wszystkich Świętych i piję aż do dnia" Odpowiedz Link
aard A czy ktoś mi może wyjaśnić 07.06.05, 19:11 o co chodzi w tekście "Ave Hella"? Ze szczególnym wskazaniem na neologizmy. Odpowiedz Link
szprota chwilowo nie 07.06.05, 23:02 moja płyta jest u M., a tekstów na stronie nie ma. Odpowiedz Link
szprota pardą 07.06.05, 23:11 na oficjalnej nie ma ale jest na innej zapodaję originał: AVE HELLA Metafizycznej kopary ząb | A waży jak nie wiem co | Ego dotknięte | Ego na złom | Perlaszez dla bonton | Ave Hella | Ave Hella | Ave Hella bungie | Ave Robin Hood | Masakra | Trochę radia | Rozbite vivaria | Doznaliby szoku Dżizas i Maria | Karaoke reklam debili i sajka | Kurwatywa licha politliszajka | Mre | Para normalnie kochać się chce | Co za analny sen | Masakra | Bronię się bronię | Empatia ma sens | Stawiam jak lew na węch | I płonę | Ave Hella | Ave Hella | Ave Hella bungie | Ave Robin Hood | Masakra | Trochę radia | Rozbite vivaria | Doznaliby szoku Dżizas i Maria | Karaoke reklam debili i sajka | Kurwatywa licha politliszajka | Mre | Ave Hella | Ave Hella | Ave Hella bungie | Ave Robin | Ave Hella | Ave Hella | Ave Hella bungie | Ave Robin Hood | Masakra no jak to, wszak to sprzeciw wobec zamerykanizowaniu i homogenizacji kultury z drobną naśmiewką w stronę żargonu młodzieżowo-hiphopowego Odpowiedz Link
aard hehe, a czy ja pytałem ogólnie? 11.06.05, 18:26 no może i tak, ale nieprecyzyjnie. Ogólnie, to ja kaczam. Ale chciałbym wiedzieć, jak ktoś mądrzejszy ode mnie interpretuje słowa "hella" i "sajka". Na początek. Odpowiedz Link
h8red O czym w tej chwili myśli: 07.06.05, 17:03 O pociągach... ale tych PKP (gwoli ścisłości ;p) Odpowiedz Link
h8red Ech.... 07.06.05, 17:07 szprota napisała: > rozkład zacina się na pociągu! Rozłożyłbym noże i widelce ale nie mam do czego :-/ Odpowiedz Link
prosty_banan O czym w tej chwili myśli: 07.06.05, 17:15 Czas odpocząć po podróży :) A potem robota :( Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 07.06.05, 17:21 może bym wypadła popedałować? sama nie wiem... Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 08.06.05, 20:16 że nienawidzi używać wielkich słów, ale to, co robi, robi inaczej niż wcześniej i to jest tak jak otwarcie okna w parną noc, się patrzy w gwiazdy i aż chce się krzyknąć, że już druga i wszystko jest w porządku, jest tak, jak miało być, robi to przez oddalenie, przez ułudę, że skoro słyszę głos, to musi być blisko, bo skoro się stało, to było możliwe (cezarowie śpią w swoich skrzyniach, gdy miasta pomorów krzywią swoje perspektywy) i pewnie nigdy już się nie stanie, nie musi, nie powinno, bodajby tylko chropowatość dłoni i sen banalne. Odpowiedz Link
h8red Ufff 08.06.05, 20:20 Przebrnąłem przez to ale aż sie boję myśleć co to może znaczyć ;p Odpowiedz Link
h8red on! 08.06.05, 21:08 fluent szprota napisała: > is there any spoon out there? There is no spoon, Szprota. Odpowiedz Link
aard Co do mnie 11.06.05, 18:28 h8red napisał: > Przebrnąłem przez to ale aż sie boję myśleć co to może znaczyć ;p Ja jak zwykle boje się, że WIEM, co to znaczy... Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 27.11.05, 17:06 ciekawe, co wiedział Aard - bo ja nie wiem, co wtedy myślałam. teraz myslę, że na wuesa z tym tekstem. Odpowiedz Link
aard O czym w tamtej chwili myślał: 28.11.05, 18:14 że wiedział, co myślała Szprota. Ale teraz już wie, że wtedy nie wiedział. Na szczęście :)) Odpowiedz Link
szprota aha 28.11.05, 22:38 speszmy się czytać myśli, tak szybko się deaktualizują? [z naciskiem na lizują, a co!] Odpowiedz Link
h8red O czym w tej chwili myśli: 09.06.05, 11:12 Że zrobiłby małą rozpierduchę na RU ale chyba zachowa siły na Wejdera :))) Odpowiedz Link
lolik2 O czym w tej chwili myśli: 16.11.05, 09:51 czy iśc teraz do kibelka, czy jeszcze pospamowac chwilkę Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 17.11.05, 22:35 w kontekście wpisu Lolika o sygnaturce. Odpowiedz Link
huann O czym w tej chwili myśli: 29.11.05, 13:01 że miło dziś w andrzejki tak obchodzić wodolejstwo rosjan w 1830 na bary kiedy?! Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 01.01.06, 23:07 czy koleś, który mi się władował na tlena jest debilem, czy dopiero trzeba go z niego zrobić. Odpowiedz Link
szprota Re: O czym w tej chwili myśli: 03.01.06, 23:30 że tak jej smutno, że chyba sobie założy jakiegoś wesołego blogaska. Odpowiedz Link
szprota o, Lolik 03.01.06, 23:48 a ja już zdążyłam założyć blogaska! a tak jakoś. bo zimno. Odpowiedz Link
aard O czym w tej chwili myśli: 04.05.06, 22:52 że powinien chyba iść spać, a ma ochotę pospamować. Ale czy ma z kim...? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak O czym w tej chwili myśli: 04.05.06, 22:55 Aard specjalnie tak napisał, bym mógł napisać ja. Taki podstęp. A podstęp to postęp, zaś rozwój to rozbój. Odpowiedz Link
aard O czym w tej chwili myśli: 04.05.06, 23:17 poza wymienionymi jeszcze o jednym numerze do wycięcia, ale o ty msza! Odpowiedz Link
szprota hm... 05.05.06, 10:09 właścciwie masz rację. od roku ją planujemy i na planach się kończy. może na dzień geja drugiego pipca? Odpowiedz Link
aard oś kurka! 06.05.06, 16:20 to mi nie strzeliło do głowy! No poniekąd trze baby, ale wciąż nie mamy (i mieć raczej nie będziemy) biblii surrealistycznej :/ Odpowiedz Link
latajacy_rosomak nie chce się 07.05.06, 15:31 nam napisać i szczekamy aż ktoś nam przyniesie ją w zębach w dupie? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak A czy Ty 09.05.06, 08:53 nie jesteś już za stary na takie głupstwa? Wiem! Nie ma jeszcze wątku gerontofiliskiego! Ja najwczesniej to za 2 miesiące. (Będę za stary?) Za 2 miesiące mógł pisdać. Odpowiedz Link
huann O czym w tej chwili myśli: 06.05.06, 22:52 że może na 100.000 się kiedyś załapie, skoro 50.000 nie poczekało :/ Odpowiedz Link
aard Oj, Huaninie drogi 06.05.06, 23:06 nie przesadzaj. Na niejednego niejedno nie poczekało, a wciąż wszyscy tu jesteśmy, nie? :) Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 09.05.06, 22:35 że na samą myśl o pracy pali jak smok znałam kiedyś jednego Smoka ale to było rok temu i nieprawda. Odpowiedz Link
aard O czym w tej chwili myśli: 27.09.06, 20:17 że jak to fajnie być na bieżąco z RU i jak to fajnie, ze tyle nas pisze, że jest Z CZYM być na bieżąco :) Przy okazji pozrawia najwyraźniej już zaaklimatyzowanę Natę82 :) Odpowiedz Link
nata82 ardziekuję :D 28.09.06, 12:05 w tej chwili myślę, że to ładne www.aniareinert.art.pl/ nie wiedziałam w sumie gdzie moge to wrzucić, więc tarfiło tu :] aard napisał: > Przy okazji pozrawia najwyraźniej już zaaklimatyzowanę Natę82 :) cos nie moge się zaaklimatyzować do dzisiejszej pogody. Strzyka w kościach :( Odpowiedz Link
aard no to w ramach dalszej aklimatyzjacji 03.10.06, 12:15 takie rzeczy na "Nobody Here i inne" :) W kościach strzyka? Przypomina mi się moja stara sygnaturka: "Starość nie aardość. Na szczęście." :p Odpowiedz Link
nata82 do strzykania doszedł 03.10.06, 13:42 zajebisty ból głowy i gardła - jednym słowem rozkładam się !? fajkaaaaa Odpowiedz Link
szprota O czym w tej chwili myśli: 28.09.06, 00:26 bi.gazeta.pl/ludzie/5/75/z30075N.jpg Odpowiedz Link
mag.gie O czym w tej chwili myśli: 03.10.06, 12:28 że chce łikend! A tu w perspektywie 3 dni pracy. Przefikane... Odpowiedz Link
nata82 O czym w tej chwili myśli: 07.12.06, 10:46 o lodach, które przed chwilą zjadłam (czekoladowe z kawałkami banana i mandarynki:)) czy nie zrobic sobie jeszcze :D Odpowiedz Link