huann 21.05.05, 13:30 odchudzanie, czyli dogrubianie. spalam tłuszczę - dość grubiaństwa! a potem się obleje: sprawa niezwykłej wagi. na słoninie z tym! -- sygnaturka na pedały i nie zdanża Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann znowu, kurwa sukces! ;D 24.05.05, 10:40 ale mimośrodem dodam jeszcze, że wczoraj bez problemu na szerokość (a krótkość na długość) wbiłem się w moją bluzę taką seledynową bawełnianą z kapturem (wczesne yoł!), w której chodziłem na przełomie podstawówki i liceum. tak więc sukcesy są jak papużki: latają niełozrączkami! Odpowiedz Link
huann Re: A to dziwne 24.05.05, 12:06 agga12 napisała: > a co jesz?:) to smok nie jesz! jajem pizzę i jajeczniccę! :D Odpowiedz Link
aard Czy na tym wątku można się obiadać? 29.05.05, 18:42 Bo ja opiaty parco lupię. Bobrożę. Odpowiedz Link
huann to jest bardzo smoczny wątek 06.05.07, 10:26 on jest jak wawel wedle jutrzenki, kiedy ranne wstają marsy. on jak puszysty the baton on jak jajko z nie spodzianką, jak ze zwierzchniczką... Odpowiedz Link