lavenderia 07.10.05, 20:32 jakie waszym zdaniem ksiażki, plyty trzeba znac? Czy są w ogóle takie? Czy dziśiaj niewiedza nie jest juz powodem do wstydu? jestem przeciwnego zdania i im wiecej wiem, tym mocnej czuje, jak tak naprawde mało wiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Wstyd nie jest żadnym argumentem 10.10.05, 11:06 Po co Ci lista opasłych klasyków? Czytaj i słuchaj tego, co lubisz. A co warto polubić? aardzim zdaniem: (przykłąd z ostatnich miesięcy) Strugaccy "Niedoskonali" Odpowiedz Link
oldpiernik Re: Uniknąc wstydu 10.10.05, 21:40 Nie znać w chodniku płyt... wstyd. Znać je blisko zbyt... wstyd. Pochwalać tani chwyt... wstyd. Nie wiedzieć, co to hit... wstyd. Głupotę w mądrość zmienić? To przez to się czerwienisz. No to kurna, dlaczego czerwoni przegrali wybory????!!! OLDNIEDUCZONYPARWENIUSZ :P Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Za wcześnie na cytat z poranka o wieczorze: 10.10.05, 22:34 "Jedyne pożyteczne książki na świecie to: telefoniczna, kucharska i czekowa." Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Za wcześnie na cytat z poranka o wieczorze: 10.10.05, 22:43 > "Jedyne pożyteczne książki na świecie to: telefoniczna, kucharska i czekowa." Nie zapominajmy o zapomianej nieco niezapomnianej klasyce... ksiazka skarg i zazalen to jest to! Odpowiedz Link
huann Re: Uniknąc wstydu 13.10.05, 17:36 czytajcie forum Rezerwat Utopia! to czysta klasyka i awangarda na tym tu właśnie forum! ponadto: do każdego przeczytanego forum Rezerwat Utopia jedno Forum Trudno Powiedzieć gratis! Odpowiedz Link