zamek 11.12.02, 09:46 Inspiracja by Frater - Pater www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3913960&a=3922458 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijaw Biurowa Aria 11.12.02, 20:54 To twoje ksero nasz młody przyjacielu lecz nie licz na wiele barw jest czarno-białe lecz dużo ma toneru skserować wszystko sie da. Mozesz wreszcie kserować swoje wiersze aż mignie "papieru brak" Moze wreszcie zostaniesz w biurze wieszczem gdy rozdasz swe wiersze tam jestem kserem z białym papierem, czarny toner w sobie mam kładziesz kartke do dołu tekstem wciskasz start - kopie ci dam pijaw_bajmowy Odpowiedz Link
aard Suplement 12.12.02, 13:05 pijaw napisał: > To twoje ksero nasz młody przyjacielu > lecz nie licz na wiele barw > jest czarno-białe lecz dużo ma toneru > skserować wszystko sie da. > Mozesz wreszcie kserować swoje wiersze > aż mignie "papieru brak" > Moze wreszcie zostaniesz w biurze wieszczem > gdy rozdasz swe wiersze tam Właśnie nadszedł ten fax, whoa, ooo, to jest właśnie ten fax, aaaaax, aaaaax > jestem kserem z białym papierem, > czarny toner w sobie mam > kładziesz kartke do dołu tekstem > wciskasz start - kopie ci dam > > pijaw_bajmowy aard_uzupełniający Odpowiedz Link
edzioszka Re: Biurowa Aria 10.02.04, 09:15 Pijaw, zewzruszyłam się.. właśnie snułam rozważania o "czymś dla kultury", pikne ;) Odpowiedz Link
pijaw Biurowy blues pobajmowy 12.12.02, 22:58 Nie ma nie ma tuszu w drukarence, więc faktury znowu nie chcą wyjść Zmieniać go już dzisiaj mi się nie chce, miał do tego admin wczoraj przyjść. Ktoś na faksie wszystkie cyfry wciska potem zaś w słuchawkę zaczyna truć Nasz kierownik daje wszystkim pyska o podwyżce znowu łże jak z nut Nasz kierownk nie wie kogo wina, że ostatnio wypadł z dyrekcji łąsk Szef drugiego działu podłozył mu świnię nagrywając w knajpie kierownika wrzask Tra ta ta ta ta, tra ta ta ta ta, tra ta ta ta ta, tra ta ta ta ta, To biuro wciąga nas od głowy do pięt Szlam robi z mózgu jak gówniany skręt i tylko trach, trach, trach łeb ci pęka w szwach Znowu w kasie same puchy, takie w księgowości zuchy Tylko brak! Wszystkiego brak! Puchy... puchy... pustek brak! pijaw_przedświątecznie_powypłatowy Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu Podbić go! Podbić! 06.02.04, 00:35 Podbiłam łódzką kulturę, podbijam i arię! Dzień dobry wszystkim. Odpowiedz Link
pijaw Lokatora wqrwienie 07.03.04, 11:17 Hej, ty wiesz jak nikła jest twa władza, Szum miotły twej do szału doprowadza, Pewność mam, że dziś znowu się zalejesz. Cieciu! zabieraj się do roboty! Hej, ty wiesz - odśnieżasz tu za mało, Wiesz ile osób na lodzie tu lezało Zamknięte drzwi, bo mówisz że masz wolne Cieciu! zabieraj się do roboty! Ref: Pojawiasz się i znikasz i znikasz i znikasz Od lat nie grabisz trawnika, trawnika, trawnika Masz dziś firankę na klatce zeszyć I z zamiataniem się spieszyć, się spieszyć! Hej ty, nie bedziesz tutaj pierwszy W spółdzielni czekają już twoi następcy Pewnie ta swiadomość ci obrzydła Cieciu! zabieraj się do roboty! Odpowiedz Link
paralysz skoro pija(w)ne przyśpiewki.... 11.03.04, 10:04 ...to nie powinno zabraknąć Piotrusia "Szczepu" Szczepanika i jego Jaśniejących Włóczni: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=6642564&a=7220007 That's all folks! Odpowiedz Link
maginiak A więc Miszczu 22.04.04, 10:45 Jesteś przykładem typowego (k)sera złożonego :-) Odpowiedz Link
oldpiernik Re: Jestem kserem 21.08.04, 15:06 bo-kserem mi-kserem ki-kserem ta-kserem se-kserem ko-kserem koksiakiem Odpowiedz Link
blq Re: Jestem z serem 22.08.04, 02:29 oldpiernik napisał: > koksiakiem kok-siakiem pro-siakiem siu-siakiem fiutem. Odpowiedz Link
zamek Jestem sterem, małym Kusznierem 22.08.04, 02:42 blq napisał: > fiutem. fiu-tem fiufiu-tamtem mutantem Odpowiedz Link
oldpiernik Re: Jestem sterem, małym Kusznierem 24.08.04, 17:56 mu-tamten ale byk! OLDnie Odpowiedz Link
pijaw Mniej niż kserooo!!!! 19.10.05, 08:51 Myślisz może, że kopię zobaczysz, Bo masz papier, toner i chęć. Twoje miejsce w tym biurze tłumaczy - Sprzęt biurowy znasz tylko ze zdjęć. Są faksy - to nie żart Co mają niewiele lat Mniej niż kseroooo!! Mniej niż kseroooo!!! Odpowiedz Link
paralysz trawa i Mława 13.02.07, 08:05 Poznałem Cię latem w szałasie Romantycznie ległaś tam Widać byłaś już po kwasie Nagle rzekłaś do mnie, nagle rzekłaś do mnie: Daj mi tej fajki, ten kwas ma chyba ze sto lat! I wtedy już wiedziałem, że że Ty jesteś maj love. Pojedziemy do Mławy napalić się trawy na kompot z maku w Iraku, ostre chlanie w Libanie Muchomory z Andory, kleju puszka w Koluszkach Extasy z Kinszazy, haszu fajki z Jamajki Gdy w Amsterdamie w małej knajpce Wchłaniałem z wodnej fajki hasz Ktoś mnie zaczepił niedwuznacznie, pod Nos mi podstawiając kwas, krzyknął: Give me this fajka the kwas is hundred years old! Trochę zdziwiło mnie, że tu że tu także nasi są. Odpowiedz Link
meteor2017 Prezes ogłasza Wielki Turniej 13.02.07, 12:33 Miłościwie panujący nam Prezes ogłasza Wielki Turniej w którym potykać się będą pracownicy wszystkich stanów. przewidziane sa nastepujące konkurencje: -Pojedynek na ksero-kopie -Ujeżdżanie dzikich, opasłych segregatorów -Segregacja poprzez anihilacje -Kopii pastowanie na czas -Wyścigi faksów I ostatnia konkurencja tylko dla najodważniejszych śmiałków: wyprawa po stempel decyzji ostatecznej do Wielkiej Kasy Pancernej w Krainie Tuszem i Prądem płynącej Nagroda: pół biur(k)a i kierowniczka za żonę Aha, i rzecz jasna uścisk dłoni prezesa bo jakżeby inaczej Odpowiedz Link