formentor Podbijające HOP! 13.09.04, 12:26 Chyba nie chcecie, by wątek wyleciał poza pierwszą stronę? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak wikingowe OSLO! 13.09.04, 16:38 syn eryk? tata God13fred (w trzech odsłonach) Odpowiedz Link
szprota zrozpaspoczone LEDWODOSTAŁAM 14.09.04, 00:16 już pocierałam numera Huana na kię. bo mi to wyskoczyło...! (a tak chciałam mu wysłać sms'a o tej porze!) Odpowiedz Link
neochuan potwierdzająceJUŻ!!! :) 14.09.04, 12:24 szrotesso, sprawdź pocztę na gaze cie Odpowiedz Link
szprota sprawdzające SZPROTA!MASZDWIEWIADOMOŚCI! 14.09.04, 13:03 Huanu, dziękuję ci bardzo. Wprowadziłam dane do systemu i dziękuję, są poprawne. Odpowiedz Link
aard Zakręcone WHAT'SYOURNAMEWHAT'SYOURNUMBER? 14.09.04, 11:07 I would bike to get to row you! :-) Odpowiedz Link
szprota nieziemskozaciekowione CZYWYKAZAŁAMĄDROŚĆ? 14.09.04, 13:08 Jeśli wam powiem, że właśnie rozmawiam z HuBarem o cyckach Bartucha, to oczywiście nie uwierzycie, prawda? <nadzieja_mode=ON> Odpowiedz Link
szprota mającepowodydo HURA! 16.09.04, 12:48 Dzierżbór występuje na okładkach kondensatorów! Odpowiedz Link
aard Uprzejmieprzypominające DZIERŻBÓR 16.09.04, 15:01 występuje wszędzie, trzeba go tylko umieć odnaleźć :-D Odpowiedz Link
neochuan potwierdzającowyszukująceGUGLE! 16.09.04, 15:11 w próżni kosmicznej i w pełni też! Odpowiedz Link
szprota pamiętającerównieżże MIŁOŚĆMIESZKAWORZESZKU 16.09.04, 15:25 Zbieżność przypadkowa. Coincidence study. Odpowiedz Link
aard Niezdecydowane ŁEEEE... 17.09.04, 08:14 Dekompresja - nie Biblio - nie Jazzga - nie Czego ja właściwie chcę...? Odpowiedz Link
szprota zupełnieniezgniewane JATEŻNIEWIEM 19.09.04, 17:20 (nie mogłam się powstrzymać od tej, nazwijmy to, drobnej złośliwości) Dobrze chociaż, że przyszły łykęd (przynajmniej piątek) ustala konkretne wytyczne: Jeże w Stereo. A wyśpię się z jutra na pojutrze i wystarczy. Odpowiedz Link
szprota wpołowiepaździernikowe JUPI! 19.09.04, 21:06 Mam wtedy wolny caaaaaały weekend. Informuję. Odpowiedz Link
aard Rotflowe ROTFL 20.09.04, 10:59 szprota napisała: > Informuję. Przez telefon. Ale za to wszystkich naraz :p Dzierżbór występuje po północy! Odpowiedz Link
szprota zadowoloneżesprawiłam PRZYPOMINAM 21.09.04, 00:27 Że to nie o mojej wielości pogłoski się mnożą, oprócz oczywiście Twoich bezpodstawnych podejrzeń :P Odpowiedz Link
szprota znowunocne MARKUMARKU! 22.09.04, 01:37 s@motność siedzi. Aha, dzisiaj nam się powywalały ajwiary ze stokrotki i mieliśmy spady z teleery. Ajtiki naprawiają też, żeby nie było w ajpifonach zapowiedzi cennikloł. Bo inaczej wywalimy z haelera i o. Odpowiedz Link
szprota domyślającesię CZYCHODZIOŚRODĘ? 22.09.04, 13:04 Informuję notabene, że w tym tygodniu mój weekend uległ przesunięciu i zaczyna się jutro. Odpowiedz Link
szprota spostrzegawcze AHA! 23.09.04, 12:56 Tamto Aardowe 1200 jest widoczne tylko dla państwa admiństwa. Tak naprawdę jest mniej i trzeba to zmienić, co niniejszym. Odpowiedz Link
szprota natenprzykładowe NIEBEZPIECZNEZWIĄZKI 23.09.04, 13:00 smakowite do słuchania [powered by Justyna Steczkowska], przepyszniutkie do oglądania [powered by John Malkovitch], mniamniuśne do czytania do poduszki [powered by bezsenne noce po imprezach hotlajnowych] Odpowiedz Link
szprota przedjeżowe PUCUPUCUCHLASTUCHLASTU 23.09.04, 13:05 wczoraj dżinsy, dziś włosy i koszulka, jutro reszta Szproty Odpowiedz Link
szprota zupełnieoftopikoworefleksyjne LUBIĘSIERPIEŃ 23.09.04, 13:32 Bo w czerwcu i lipcu noce są zbyt krótkie i ledwo zacznie się impreza, już jest jasno i trzeba iść spać. Odpowiedz Link
szprota bardzoodkrywcze ZAWSZEMNIEZASTANAWIAŁO 23.09.04, 13:42 dlaczego na RU jest zastój między 13.00 a 14.00, a przecież to proste: o tej porze Aard wychodzi na lincz. Odpowiedz Link
szprota ogólnieexhibicjonistyczne MIAŁAMTRZECHYNGLISZÓW 23.09.04, 13:52 jeden spadł nie dając znaku życia, dwóch innych było polskojęzyczna, tylko wcisnęło nie ten klawisz :P Odpowiedz Link
szprota wyciągającerzeczyzpralki OQRKA! 23.09.04, 14:02 wszystko, co białe, stało się jasnoniebieskie! retrospekcja: Holly (mocno strapiony, analogicznie manipulując drzwiczkami pralki): -Miluszku, twoje białe skarpetki pofarbowały się na niebiesko, bardzo przepraszam. Szprota (życzliwie): -Nie szkodzi. Ja białe skarpetki noszę dlatego, że są skarpetkami, a nie dlatego, że białe. PS Lubię ten dreszczyk emocji przy wyjmowaniu upranych ciuszków ;) Odpowiedz Link
szprota jużwsumiecałkiemspamerskie UP! 23.09.04, 14:18 czy to prawda, że żeby umieć latać, wystarczy mocno w to wierzyć i wystarczająco długo trzymać zaciśniętą pięść wycelowaną w niebo? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak zautopsyjne FRYYYYY 26.09.04, 12:19 nie trzeba wierzyć, wystarczy wietrzyć Odpowiedz Link
szprota acodowizytyuHolly'ego KUPIĘCHIPSY 23.09.04, 14:21 Aardzie, serowocebulowe? (i czekolada dla MZtki na jej ostatnie smuteczki) Odpowiedz Link
aard Niespecjalnienosemkręcące JAKWOLISZ 23.09.04, 15:14 MZtko, pozostawiam to Twej inwencyji. Ja planuję raczej gadać i palić niż jeść :-) Odpowiedz Link
szprota nieodmiennieczujące NIELADACIĘŻAR 23.09.04, 15:24 gdy mówisz: pozostawiam to twojej inwencji, bo co, jeśli nie sprostam? (tak jakby nie było oczywiste, że nic! :D) W takim razie wezmę tytoń ;) Odpowiedz Link
zamek zaniepokojone ACZEMU 26.09.04, 11:14 MZ-tka ma smuteczki? Uprasza się o niełamanie monopolu na. Odpowiedz Link
szprota odpowiadające JAKZWYKLE 26.09.04, 13:37 Bez powodów zewnętrznych, za to z wewnętrznych powodów prym wiodą hormony :D Odpowiedz Link
szprota rozśpiewane MELOŚMIACZ! 26.09.04, 16:04 Holly powiedział, że piosenka nieznośna, ale mam do niej irracjonalny smętymęt z dziecięctwa. Odpowiedz Link
zamek Zawieszone w powietrzu JEDNAK NIE 27.09.04, 13:38 Po raz pierwszy z premedytacją nie dopisałem się na pewnym wątku na RU. Chociaż przez moment chciałem. I nie napiszę, na którym. Odpowiedz Link
aard Wciążtłumaczące QFAZNOWU... 28.09.04, 12:10 Ileż można? Ja już nie jestem na stanowisq tłumacza... Odpowiedz Link
aard Nieortopedyczne AWRUK!! 28.09.04, 12:11 Lekarz pierwszego kontaktu może mnie przyjąć w piątek, w MEDORCIE nikt nie odbiera, co jest do chuja nędza?! Odpowiedz Link
yavorius Roześmiane DIDI... 28.09.04, 13:17 ...pomimo przerostu lewej komory i nerwicy wegetatywnej :D Odpowiedz Link
szprota rozradowane TAPTAPTAP! 28.09.04, 22:52 tak robi moja nowiutka, kochana, maleńka, śliczniutka, niebieściutka klawiatureczka :D no dobra, jest szarofioletowa, a bieska. Odpowiedz Link
aard Urodzinowe WSZYSTKIEGONAJ!! 29.09.04, 09:13 Co prawda Adresatka raczej tego nie przeczyta, ale i tak życzę Jej mnóstwa pieniędzy na łojenie :-) Dzierżbór wystepuje w kasie pancernej! :p Odpowiedz Link
szprota aproposowepiątku BYŚWAJEDNAKZAJRZELI 30.09.04, 12:47 Primo, będą Maginiaki i Yavoriusy. Secundo, Yavoriusy będą miały święto. Tertio, jest okazja, bo w pobliżu są moje WSowe urodziny ;) Aardzie, no choć na chwilę, no... (w każdym razie biorę wolne) Odpowiedz Link
aard Pozostawiającenadzieję MOŻESIĘOKAZAĆŻE 30.09.04, 14:47 jednakowóż się uda, jako że > Primo, będą Maginiaki i Yavoriusy. A to silny aardgument. > Secundo, Yavoriusy będą miały święto. Tym baardziej. > Tertio, jest okazja, bo w pobliżu są moje WSowe urodziny ;) Tym niemniej. > Aardzie, no choć na chwilę, no... (w każdym razie biorę wolne) Może się okazać, że nołproblem i przyjdę sam na całość. Albo, że przyjdziemy razem na całość. Albo że przyjdziemy razem na część. Albo że nie przyjdziemy wcale. Nie wiem :p Odpowiedz Link
szprota machająceręką DODUPYZTAKĄNADZIEJĄ 30.09.04, 15:02 nie mam jej więcej niż miałam :P (ale moja nadzieja ma cholernie twaarde rzycie) Odpowiedz Link
aard Dajspokojowe NONIEPRZESADZAJ! 01.10.04, 08:56 Chyba jednak nie było tak źle, nie? Inna sprawa, że na Jeżach... będę :-) aA Rd PS. Natomiast nie wiem, czy będę wczesniej na strzyżeniu i u B., bo się pozmieniało, ale jeszcze zadzwonię. Odpowiedz Link
aard Nadziejowe APROPOS 01.10.04, 15:51 szprota zainspirowała: > moja nadzieja dołki przesadza ;) A moja smutki dosładza. W sobotę :-) Odpowiedz Link
szprota niemogącesiępowstrzymać AJAKZWRAŻENIEM? 02.10.04, 14:45 ...nadal nie chcesz wracać to the real world? Odpowiedz Link