login_niedostepny 30.07.07, 00:46 czy gospodarka moze powrocic na sciezke wzrostu gospodarczego? bo mam z tym problem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_niedostepny Re: Chyba raczej na wrotkach 30.07.07, 11:34 "jedziesz! - powiedzial pajak tyrzak do wozka w hipermarkecie" - takie cos gdizes przeczytalam i teraz sprawdzam kto tam byl oprocz pajaka jeszcze. Podejrzewam Kota Dziwaka... Odpowiedz Link
meteor2017 moim zdaniem 30.07.07, 19:29 podejrzana jest półka z mielonką... ja ją podejrzałem i nakryłem puszkę mielonki sojowej. O parówkach sojowych nie wspominając. A może to były wrotki sojowe? Odpowiedz Link
login_niedostepny Re: a może po prostu 30.07.07, 23:01 o smaku identycznym z naturalnym Odpowiedz Link
huann Re: a może po prostu 30.07.07, 23:55 zwrotki sojowe to były. A ja wolę moją soję z rep. Majki Jeżowskiej Pewnego razu Szynka spotkała Wikinga, Mieszkał na obrazku, zrywał się o brzasku I zwiedzał wielkie morza I Szynce było go żal... Ref. A ja wolę moją soję, Swojej soi się nie boję, Ranną soje jeść we dwoje Jak oldboye soje moje. Pewnego razu Pelagii dolano do zupy magi, Wzięła więc ją w swe usta i zrobiła się wnet tłusta I wytapiała smalec I był doń też zakalec. A ja wolę moją soję, Swojej soi się nie boję, Ranną soje jeść we dwoje Jak oldboye soje moje. Odpowiedz Link
huann no nie. 06.09.07, 11:59 <a href="http://biznes.onet.pl/0,1600913,wiadomosci.html">Zbudowali.</a> Odpowiedz Link
vauban Re: no nie. 06.09.07, 13:58 Wiking, co zrywał się o brzasku Ogłuchł od własnego wrzasku Powodem dodatkowym ogłuchnięcia Były jego poranne wzdęcia Oraz towarzyszący im odgłos trzasku. Odpowiedz Link