aard 15.07.03, 11:48 Na tym wątku będziemy żegnać odchodzących Forumowiczów lub ich nicki. Będzie to wątek smutny, ale i na taki w Rezerwacie miejsce być musi. Za chwilę pierwsze pożegnanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 W_Trójcy_Jedyni 12.09.03, 18:39 Rozstałam się z Hollym (prędzej czy później i tak wyszłoby to na jaw, więc mogę to tu ogłosić), więc nick stracił sens. Odpowiedz Link
szprota1 Ogłasza się, co następuje 13.10.03, 11:46 Reaktywację loginu w_trojcy_jedyni. Jest spod innych nicków. Dzierżbór trójkąty! Odpowiedz Link
dziad_borowy Requiescat in Pace Stołowym 16.09.03, 10:11 Cale wielkie ogromne szczescie, ze watek ten powstal po pamietnym 11.09.2003 bo bysmy pogrzebali za zycia takiego jednego Czlowiekahazardmilujacego:-)))) A nie byloby to mile wydarzenie. Oj nie. dzierżbór wszystko w swoim czasie!!! Odpowiedz Link
finneznam Ułała pacany dwa 16.09.03, 11:15 Czlowiekzhazardemwlaczący brzydzi się siebie. Ale ad rem, ad RIP: Tak mnie długo nie było, jakoby wampira, albo G. Szarego. Proszę przysiąść na mnie z kołkiem albo z arumanem, to nie będę straszył. Buhuu! PS. Bo tego nie wzięliści pod uwagę, Założyciele i Prolongatorzy Wątku Szacowni, że chowane przez Was istoty wrócą do Was, krwi głodne, spod ziemi spoglądające, Wije z Gogole albo inne pradawne śluzowe Cthulhulainny albo Wilczyce część druga i drżeć Wam będą łydki i dżojstyki! (A zbliża się dzień Samhain, jakem Cruach, tfu!, jakeś Finneznam, się zbliża, buhuu!) Odpowiedz Link
aard Dziadu, wątek powstałw lipcu 16.09.03, 13:03 Ale nadziejią (jako Filidor dzieckiem w kolebce kto łeb i tak dalej) był ci on podszyty. Dwie dziurki w nosie i sprawdziło się, a kto czytał ten saksofon! Odpowiedz Link