edzioszka 30.09.03, 11:37 Gdyby ozył w mogile pod żałobną tują, mógłby rzec: "Ech, ci ludzie, znowu mnie małpują!" ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Nagrobek szympansa 30.09.03, 11:40 Wiżu Modetratorze, iż na forach swech w klimatach podobnech nadajem, na Waszeć przypadeczkiem się natknęłam podczas serfingu okolicznosciowego ;) Odpowiedz Link
edzioszka Re: Teddy 30.09.03, 11:52 hyhy...czegóż to nosicielem wilcza cząstka Twej natury się zdała? ;) Odpowiedz Link
edzioszka Kiedy przypłynie perłowa łodź? 30.09.03, 12:18 zerknęłam na zamieszkanko - jam nie Łodzianka, no do wiązki korzeni mech onegdaj zapuszczonych w mieście owem przyznać się mogę ;) Odpowiedz Link
aard Łódź potforna 30.09.03, 15:18 To Ci się chwali, nie mniej jednakowóż a i owszem. Zresztą i inni takoż poznać się tu od niełódzkiej strony www dają, więc się niczem nie turbuj. Odpowiedz Link
aard Na track wniosłem tory 30.09.03, 15:16 edzioszka napisała: > hyhy...czegóż to nosicielem wilcza cząstka Twej natury się zdała? ;) A brytyjscy robotnicy kolejowi klną: fuck tory! Odpowiedz Link
neochuan troszku nie a'propos Edzioszku 30.09.03, 12:51 witaj i tak mi się onegdaj ze 3 dni temu na zad pomyślało, że mamy w naszem kraju "kapitalizm z... małpią twarzą" i jak z-oczyłem Wątek Twój, to mię się przypomniało, choć na zasadzie wolnych nomen-omen, jak widzisz skojarzeń :) Odpowiedz Link
edzioszka Re: troszku nie a'propos Edzioszku 30.09.03, 12:57 ja szczególnie chętnie k tematam pauperyzacji szaromózgownic i nikofiryzacji dookolnej powracam ;) Odpowiedz Link