edzioszka 01.10.03, 09:32 wycięło w pień, wywiało - dlaczegoż chorobcia całe forum takie puste, człek nie ma z kim gadac :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Nas wcina z reguły po 16 01.10.03, 11:14 Rano jesteśmy :-) To taka Utopijna zasada, ale się sprawdza. Odpowiedz Link
finneznam Wcinka lasem, dziadwa borem 01.10.03, 11:20 A ciemną nocą przychodzi moderaardor i wszystek wsie wycina w pleń er Odpowiedz Link
edzioszka Re: Nas wcina z reguły po 16 01.10.03, 11:22 nie wiem czemu na OD SŁOWA tak pusto, czyzby ludziska nagle się takie pracowite poczyniły, zresztą na wiekszości forów ducha żywego...;) Odpowiedz Link
aard Martwica duchów 01.10.03, 11:51 Ja jestem świrusem komputerowym, co aardowymi palcyma ma ma macha. Dzierżbórr nie ma ducha Żywago!! Odpowiedz Link
cruach C100.1 (Duch Sto Słońca i Jednej Nocy) 01.10.03, 12:06 aard napisał: > Ja jestem świrusem komputerowym, co aardowymi palcyma ma ma macha. > Dzierżbórr nie ma ducha Żywago!! Metemduchoza! Dzierżbór świrusy komputerowe! Żywago w stadium virago! ----------- Odpowiedz Link
aard Dzierżbórr Cruach!! 01.10.03, 12:19 cruach napisał: > Metemduchoza! Dzierżbór świrusy komputerowe! Żywago w stadium virago! Widzę, że Cruach pilnie zaległości forumowe nadrobił :-) Odpowiedz Link
cruach C100.2 (Hej Cudy Cudy Szafranyc) 01.10.03, 13:04 aard napisał: > Widzę, że Cruach pilnie zaległości forumowe nadrobił :-) Podskubuje mnie możność wybrania się na przymusowy wyjazd w Afrykum albo mniej przymusowy urlop. Sutkiem czego mogę ni z tego, ano ni z owego zanonimieć i zaniemieć na czas jakiś. Tym bardziej ze zżera mnie wirus a robak mną toczy (emaila Ty rozesłał do 10 znajomych?) Sygnaturka odpowiada: Co_duży_sutek_to_nie_mały Duży sutek, mały kłopot. (jak mówią dzieci i pewne aktorki) Odpowiedz Link
aard Eeee... 01.10.03, 13:13 cruach napisał: > bardziej ze zżera mnie wirus a robak mną toczy (emaila Ty rozesłał do 10 znajomych?) Eeee, a muszę? No dobra, to rozsyłam... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Aardzik, byle nie do mnie! 01.10.03, 13:23 powiedz raczej, jak uzyskac tak milutką, malusią sygnaturkę jak Twoja? ;) Odpowiedz Link
szprota1 Edzioszka ma ochotę na czerwone wino? 01.10.03, 13:28 Wyjaśniam: przy konfiguracji sygnaturki przydał mi się Word 2000. Odpaliłam go, proszę ja ciebie, wstawiłam symbol (bodaj z Windingsów), zaś potem przekopiowałam go do okienka sygnaturki. Się dało. A linczek standardowo, z <a href>em. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Edzioszka ma ochotę na czerwone wino? 01.10.03, 13:40 paprobuju, wszelako ja komputerowo niekumata ;) Odpowiedz Link
szprota1 Właśnie widzę;) 01.10.03, 13:45 I pewnie klawiatura sama pisze i zarządza twoim forum? A privatnie - komunikator GG u pani jest'? Zaś uprasza się wyszukać 5383327. Uprzystępnię procedurę. Odpowiedz Link
szprota1 Bo to chyba tylko przy Wordzie 2000 działa. 01.10.03, 13:51 Wcześniejsze wresje nie chcą współpracować. Odpowiedz Link
cruach C100.3 (Eeee...WAGA! Eee...WAGA! Eee...WAGA!) 01.10.03, 14:11 Nie. No. Pewnie. Żonie. Musisz. Tak mnie naszło dzisiaj przy porannym goleniu spamu. Patrzę Ci ja, a tu kościół alfabaptystów ponownie zawróconych czy inna hejrezjarchia o nazwie dłuższej niż rejestr członków pisze mnie a żebym się pomodlił różańcem, co mnie się, nie urażając różańca, nie chce, bo z modlitw to ja preferuję inne, owóż kościół wysyłał z serwera jakoś amerykańskiego a strachy na Lachy były właśnie na Lachy, osadzone w nadwiślanych realiach, a ze Violetta Villas raz się nie pomodliła i teraz jej zabrakło pieniędzy na psy a prezydent Wałęsa odedpiął wiadomy znaczek i też się nie pomodlił i nie będzie już nigdy prezydentem, a że mnie brakuje też pieniędzy na psy (a psów nie mam, czytaj: ogólnie mi brakuje), to się przestraszyłem, no i jakoś surrealistycznie próbowałem tabu odeżgnąć odrzygnać odesię. Do jutra mi przejdzie, zaręczam się. Odpowiedz Link
aard Ech, poszło 01.10.03, 14:31 Na wszelki wypadek. Też wolę nie mieć psów. Ani raka. Odpowiedz Link
cruach C100.5 (Ech szkodzi...) 01.10.03, 14:38 Zapij miałem dopisać, że każdy ma słać dalej do następnej dziesiątki niewiniątek. A właściwie celowom ;) ------------- Sygnaturka odpowiada: Psy przydają się w walce a raki w spinaczce a pieniądze w bajtliku. Odpowiedz Link
neochuan nie trafiam dobrze w wątek... 01.10.03, 17:02 nosił wilk razy kilka. w rakach. których nosi. razy w sumie niewiele. summa sumarum - gdzie jest wątek rybny??? podpłynął: ogół wszystkich sumów (bez zbędnej róż nicy). takie kwiatki! Odpowiedz Link
maginiak Re: nie trafiam dobrze w wątek...(Ja mam to samo) 02.10.03, 09:54 A raki to głównie, ten tego Do: tyłu przecież.. Więc Si:o na wątek Re:(odp) powiedni...Kurna... Odpowiedz Link
vladip bo to zima przyszła 25.01.04, 13:21 i nawet świataki śpią - śniąc, śniezne śnupki śkrywszy w śweterkach czego i sobie życzę Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wcięło Edzioszkę 29.04.04, 11:40 mą wene twórczą raczej, odeszła i cichosza.. Odpowiedz Link
aard Ejże! 29.04.04, 11:51 Sygnaturki wciąż masz bombowe :-) OT: podpowiedz, jak się wstawia spacje w linkach...? Odpowiedz Link
aard Oczywiście, że do Ciebie :-) 29.04.04, 12:19 Przecież na Twój post odpowiedziałem, nie? L:-| Odpowiedz Link
edzioszka Re: Oczywiście, że do Ciebie :-) 29.04.04, 12:26 na wszelki wypadek się upawniam, bo w bardziej zakręconych wątkach to nie zawsze wiem, kto gada do mnie.. poza tym to nie mogę się z Wami zadawać - jesteście moi konkurenty w kult turze, kcem być przodownik i już! ;) Odpowiedz Link
edzioszka Re: Oczywiście, że do Ciebie :-) 29.04.04, 12:29 no chyba, że będziecie kibicować Ruchowi Cyców ;) Odpowiedz Link
dziad_borowy Do OTa 29.04.04, 12:14 Drogi Ocie! Naciskasz <space>. Dzierżbór instukcjonen!!! Odpowiedz Link
aard Drogi Dziadzie! :-DDD 29.04.04, 12:23 To fantastyczne!! A ja się tak długo męczyłem, bo MZtka mówili, że to jakiś specjalny kod pt. "lewy_alt_i_coś_z_klawiatury_numerycznej"_ale_ona_nie_pamięta_co... Dzierzbór prostata Dziada! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Drogi Dziadzie! :-DDD 29.04.04, 12:26 OT, czlowiek cale zycie sie czegos uczy:-))))) Dzierżbór prrrostata parostatkowa!!!! Odpowiedz Link
maginiak Re: Drogi Dziadzie! :-DDD 29.04.04, 12:29 aard napisał: > pt. "lewy_alt_i_coś_z_klawiatury_numerycznej"_ale_ona_nie_pamięta_co... a włąśnie że pamięta! mnie mówiła, ale ja zapomniałam:-) Odpowiedz Link
dziad_borowy Najważniejsze... 29.04.04, 12:32 ...ze gdzies dzwonia. A reszta to rybka plum. Dzierżbór magia klawiaturowych kombinejszyn!!!! Odpowiedz Link
maginiak Ja już spróbowałam 29.04.04, 13:00 I wsiech nie smakuje najlepiej, trochę jakby jak nic. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Do OTa 29.04.04, 12:21 spacja to długaśny klawisz, wystarczy go letko ucisnąć i odstęp zyskasz ;) Odpowiedz Link
zamek Iii tam wcięło 28.04.04, 11:51 Ja już nie pamiętam, kiedy mnie ostatni raz względnie na odwrót. A poza tym to jestem na bezdyszczu i bezsystemiu i do niewiadomego kiedykolwiek pozostaję w bezłączności. Znaczy się że mnie wcięło, wcina i wetnie. Dzerżbór konsumpcja, antydzierżbór disk failure! Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wcięło wsiech 29.04.04, 12:14 hyhy, jak się zabawnie skomponowała treść mej dawnej sygnaturki o pracy u podstaw z zawartością ;) Odpowiedz Link