aard Eddie Robert John Paul Belmondo The Second 07.05.04, 15:34 CONTACT ME THOURH PHONE 229-982430. E MAIL-kabila71@ecplaza.net I write to inform you of my desire to acquire estates or landed properties in your country.Considering your very strategic and influential position I know you will be in a better position to help me, i would want the transaction to be strictly confidential as possible,hence my desire to have an overseas agent. I have therefore been directed my God to inquire if you would agree to act as my overseas agent in order to actualize this transaction. The deal,in brief,is that the funds with which i intend to carry out our proposed investments in your country is presently in a coded Escrow account of a a finance/security vault here in cotonou republic of benin , a small/most peacefully country in west africa. However,I am,Eddie Robert the only son of mr MURPHY 11 JR, EDDIE ROBERT OF COTE DE IVORY Odpowiedz Link
aard Mam 24 nowe propozycje! 24.05.04, 12:48 Wrzucić hurtem czy pojedynczo? Podpisano: ja_już_kurwa_nie_wyrabiam Odpowiedz Link
aard Coraz zabawniejsze nazwiska nadawców 07.03.05, 11:53 ostatnio otrzymuję sporo poczty reklamującej "cheating housewives" i bezpośredni z nimi kontakt. Najciekawsze rzeczy można znaleć w nagłówku. Oto próbka nazwisk: Veneer H. Meditation Rocky Sang Patient B. Halve Noised Q. Poppas Burnooses F. Undetermined O kolejnych odkryciach postaram się raportować na bieżąco. Wasz Wuj Szach z Persji. Odpowiedz Link
aard Rekiya Koroma Hakuna Matata (nadawcy) 18.03.05, 09:55 Subscribes I. Goring Tea T. Contuses Hardtop K. Counterrevolution Prattled R. Forcefully Bass M. Vegetables Site R. Aneroid Rightfully D. Mealis Snow D. Encoder Bewilderment M. Vouching Odpowiedz Link
lolik2 Re: Rekiya Koroma Hakuna Matata (a u mnie) 18.03.05, 10:03 Infamously A. Advert Earl Bishop Gertruge Covington Odom H. Antihistamine Tragedy P. Dial Odpowiedz Link
aard Pyszności :) 25.03.05, 11:40 Yogurt S. Clemenceau Invalid F. Blowgun Bridgeport S. Victual Reaction Vs. Allies Odpowiedz Link
aard Komar Bzz. Pszczółka 30.03.05, 12:06 Foolhardiest V. Enduring Igloo V. Quivers Understatment T. Damsels Ideograph H. Brown Debarkation H. Timekeepers Misplacing E. Arbores Confab S. Obviated Epicurean R. Snitched Configures B. Wall Chile L. Poinsettias i na koniec dwa prawdziwe hity: Matricide S. Meteoric Publishing Vs. Linking :-DDD Odpowiedz Link
aard Wonsh S. Croolick 01.04.05, 12:02 Dziś z zacięciem geograficznym nieco: Overstocks M. Polaris Numerology D. Calvary Abissinia T. Poems Witt B. Katmandu Brennan K. Angelically Odpowiedz Link
huann Ń! 04.04.05, 23:47 Ń!ďóňíčęîâűé ńíčěîę Ňŕřęĺíňŕ ń î÷ĺíü ňî÷íîé(ďđîâĺđĺííîé) ďđčâ˙çęîé ďîä OZI explorer ńí˙ňî â ńĺíň˙áđĺ 2001 ăîäŕ. Odpowiedz Link
aard Cudowne T. Mydłowpudełku 05.04.05, 16:48 Saigon V. Visage Soapbox Q. Iraqi Prodigials A. Tatoo Cadet K. Creamer Mozambique R. Castor Dockyards P. Tapescripts Commodity S. Frisked Forfeited H. Misapprehension Odpowiedz Link
aard Z ciekawości 05.04.05, 17:00 Czy ktoś oprócz mnie czyta zabawne nazwiska moich nadawców? Bo jak nie to nie będę się meczył wrzucaniem :) Odpowiedz Link
lolik2 ja czytam 05.04.05, 17:32 i porównuje z moimi, czy przypadkiem te same osoby nam nie przyslaly jakiegos super spama ale zawsze mam inne Odpowiedz Link
aard Bo to chyba jednak nie są osoby 06.04.05, 09:26 Skoro te "nazwiska" to w większość rzeczowniki pospolite, to prawdopodobnie ktoś siedzi ze słownikiem i wymyśla nadawców :) Odpowiedz Link
lolik2 no tak, tak 06.04.05, 09:48 źle się wyraziłam :) chodziło mi o to, ze sprawdzam, czy dochodzi do nas to samo Odpowiedz Link
aard Nie wątpiłem, że zdajesz sobie sprawę 06.04.05, 12:13 Chciałem się tylko pochwalić, że ja też łapię ;) Odpowiedz Link
lolik2 nie 06.04.05, 12:46 akurat lolicznik to jest coś, co mnie zupełnie nie interesuje :) Odpowiedz Link
aard Słodziutki I. Autoryzowany 11.04.05, 10:52 Certified H. Nutrasweet Penicillin N. Nonsmokers Millipede K. Mauders Medusa U. Touchdown Distention V. Trembling Hypnotised L. Orthodontics Bucksaw Q. Possums Dislocated D. Chatterley Browniest J. Outside i dwa najlepsze: Everyone E. Shanghaiing Stall B. Huann i wreszcie superhit: Judases R. Bialystok!! -- Wkurwiony Indianin to przy nas piqś! Odpowiedz Link
huann Re: Słodziutki I. Autoryzowany 11.04.05, 10:59 aard napisał: > i dwa najlepsze: > Everyone E. Shanghaiing > Stall B. Huann uważam, że ten drugi jest trochę lepszy od tego pierwszego. Odpowiedz Link
aard Jan P. Drugi 18.04.05, 10:47 Ninepin P. Cumpenis Anions E. Ennui Shotguns D. Missiled Greek F. Misuse Interludes B. Zombies Underachieved C. Misplace Villain M. Camaraderie Metacorporal U. Abstractest Pilgrims M. Ordinarier Cockpit B. Turnoff Recurred G. Psyching i dwa LOLowe: Overboard M. Density Manouvers G. Avogadro Odpowiedz Link
aard Kożuch U. Mleka 27.04.05, 09:23 Panama E. Heralding Fronda E. Substructure Bovine U. Muting Stripe S. Thermodynamic Tendinitis K. Softeners Octal A. Sectors Strikings F. Scrounged Effulgence Q. Brows Auger L. Athletic Stark E. Miss Jessie L. Rewritten Kilo R. Cavalcades Tyndale J. Jacobi Psalm M. Ewing Spoilage C. Concentrically Brutalizing J. Harpooning Defacement B. Estrada i hit: Lover E. Yourself Odpowiedz Link
aard Konia Z. Rzędem 10.05.05, 10:32 Gabled R. Toxin Eroded M. Ironware Breakthrough Q. Scalpel (niezłe, co?) Smantha S. Supermen Casualty D. Dilettanti (heh) Telexes H. Aides Clergies C. Splendor Safeguard C. Anwil (ktoś dla Lolika :p) Oftentimes O. Randy Appriser F. Laying Acquire K. Liberalism (more! more!) Any V. Backside Unlocked G. Cools Littlest L. Bearing Presidency C. Codfishes Heredity L. Epileptic (można się nowych słówek nauczyć!) Titting U. Despising Wellingtons R. Heterogenous Jettsoned D. Negates Shoptalk M. Odell Explled T. Khrushchov (Nikita wydalony? Nono...) Joycean Q. Fluffy Odpowiedz Link
lolik2 a mi zmieniono adres 10.05.05, 11:25 i nastąpił brak listów od tych wszystkich sympatycznych osób... Odpowiedz Link
lolik2 a ja widzisz nie żałuję 12.05.05, 08:32 otwieram programik i co widzę? - tylko to, co mnie interesuje, a nie miliard spamu :))) Odpowiedz Link
huann to będzie w nieznanym mi norweskim albo jakimś inn 16.05.05, 22:00 ym języku: Loga eambbo dáid áššiin Min Áiggi nr. 39. Njávdam mánát čájehedje čuđiid. Min Áigi Váldodoaimmaheaddji: Nils Henrik Måsø. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: to będzie w nieznanym mi norweskim albo jakim 16.05.05, 23:43 huann zanorweskował: >Måsø. Krytyczno? Odpowiedz Link
aard Pierre Dolony 31.05.05, 11:43 Mam to gdzieś. dziś wykasowałem spam bez przeklepywania nadawców. Sorki, ale mi się odechciało :p Odpowiedz Link
aard CHyba tym razem się skuszę... 21.11.05, 12:25 ZAPOZNAJ SIĘ Z SUPER OFERTA !!! Mam ogromny zaszczyt zaprezentować państwu super systemy bukmacherskie dzięki którym ogrywanie bukmachera stanie sie tak łatwe jak nigdy dotšd. Jeżeli chcesz aby Twoje pieniadze zainwestowane u bukmachera się zwracały. To oferuje Ci naprawdę genialnie systemy bukmacherskie !!! OFERUJE: 6 SYSTEMÓW BUKMACHERSKIECH!!! SYSTEM NR 1 System który działa dość powoli (ok 5 tygodni) choć to nie regóła i wygran przychodzi szybciej. Jeśli nie boisz się zainwestować swoich pieniedzy to system dla Ciebie. Dzięki niemu możesz osišgnšć wysokie wygrane. Działa skutecznie jeśli jeste? Cierpliwy. Jeśli rozpoczynasz dopiero przygode z bukmacherstwem także powienieneś spróbować tego systemu choć za miejsze stawki. Jeśli zależy ci na szybkiej wygranej to polecam System nr 2 SYSTEM NR 2 System nr 2 jest skuteczny nie zależnie od wyników meczy które będziesz obstawiał. Jeśli rozpoczynasz dopiero przygodę z bukmacherstwem ale nie tylko a Twoj portfel nie gruby to jest to system dla Ciebie. Jest 100% skuteczny jednak wymaga pracy. Musisz bardziej zaangarzowac się aby odnieść sukces. Należy poświęconego troche swojego czasu na przeglšdaniu niezbędnych informacji (ok. 0.5 - 2 godzin dziennie). Tym bardzeije wtedy wygrana satysfakcjonuje jeśli wiesz ze włożyłeś w to troche własnej pracy. W odróżnieniu od Systemu nr 1 zyski możemy osišgnšć juz tego samego dnia. Pamietaj !!! TUTAJ NIGDY NIE PRZEGRYWASZ !!! Taki jest system bukmacherski nr 2 sYSTEM NR 3 System nr 3 najlepszym systemem dla graczy którzy majš pecha i nie moga wytypować poprawnie całego kuponu. System ten jest mniej czasochłonny wymaga mniej czasu od Systemu nr 1. Jeśli nie raz zdażylo ci sie ze miałeś ekstra kupon a i tak nie weszedły Ci 1-2 spotkania i spora wygrana przeszła ci koło nosa koniecznie musisz wyprobowac ten system. Aby wygrać, należy wykazac sie skutecznościa na poziomie 50-60% . A wtedy sukces już jest bardzo blisko . Nawet poczštkujšcy typerzy maja skuteczność w granicach 60% a profesjonaliści posiadajš o wiele większa nawet 85% -90% !!! Duże pieniadze na tym systemie moga przyjść bardzo szybko i nasz portfel rosznie !!! BONUSY Dodatkowo dostaniesz 3 systemy bukmacherskie które równie skutecznie możesz stosować do gry w zakładach bukmacherskich. Sš to różne odmiany powyższych systemów wprowadzajšce nowe możlwiości. Co? dla optymistów i dla sceptyków. Jeśli nie wieżysz w powyższe systemy koniecznie skorzystaj z z systemu ANTYRYZKANT !!! System ten jest dla tych co nie grali nigdy w bukmachera i bojš sie zainwestować te najmniejsze pienišdze. Dzieki temu systemowi ograniczysz ryzyko jeszcze bardziej !!! BARDZO SKUTECZNA REGULA Dodatkowo Kaklulatorek przydatny podczas stosowania systemów bukmacherskich . Po co wiec sprzedaje ten system skoro moge zarobić to wszystko u buka ??? Nie bede nic uktywał!!! Otórz dlatego ze jest to dla mnie jeszcze dodatkowy dochów a apetyt wzrasta w miare jedzenia !!! Także mogę pomóc tobie w ogrywaniu buków. Decyzja należy do Ciebie !!! Czy nadal chcesz aby Twoje pienišdze zostawały u bukmachera ??? Masz dość już gry bo nic z tego nie wynika ...ciagle jesteś na 0 ??? Chcesz mieć wkońcu zarobic troche pieniędzy i spokojnie pójść z kolagami na piwko ??? Jeśli odpowiedziłęś/aś choć raz na powyższe pytania TAK nie czekaj !!!] Zamów SYSTEMY BUKMACHERSKIE za jedyne 9.99 możesz mieć te super systemy!! cena jest naprawde mala w porownaniu do tego ile możesz dzieki nim zarobic !! jesli sie zdecydowales/as przeslij pieniadze na moje konto Inteligo 50 1020 5558 1111 1465 3170 0014 i w tytule obowiazkowo podaj swoj e-mail ! po otrzymaniu wplaty ja od reki przesylam CI SYSTEMY !! kontakt: systemy_buk@wp.pl Pozdrawiam i powodzenia w dalszych typowaniach :) Odpowiedz Link
lolik2 a jednak 21.11.05, 13:50 aard sie przyznał: Nie bede nic uktywał!!! Otórz dlatego ze jest to dla mnie jeszcze dodatkowy DOCHÓW a apetyt wzrasta w miare jedzenia !!! Odpowiedz Link
zamek może parę funtów dla kogoś? 26.11.05, 22:51 Mr. Joe Taggart, Nat west BANK London Senator House 85 Queen Victoria Street London EC4V 4HA England. I am Joe Taggart, head of Auditing, Nat west Bank London, England.On Monday, 31 July 2000, one Andreas Schranner, a German National, a property magnate, made a numbered time (Fixed) Deposit, valued at Ł6,550,000.00 (Six Million, Five Hundred and Fifty Thousand Pounds) for twelve calendar months in my Bank Branch. Upon Maturity, we sent a routine notification to his forwarding address but got no reply. After a month, we sent a reminder and finally we discovered that Mr.Andreas Schranner, his wife and only Child (daughter) was aboard the AF4590 plane, which crashed Monday, 31 July, 2000 into the Hotelissimo.You can read more about the crash on visiting this site (news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/859479.stm). My investigation proved that he died with his supposed next of kin (the daughter Mrs. Andrea Eich) in the crash. The total sum, Ł6,550,000.00 is still in my bank and the interest is being rolled over with the principal sum at the end of each year. No one will ever come forward to claim it. Consequently, I shall present you to stand in as the next of kin to the late Mr. Andreas Schranner. In accordance with the British banking laws and constitution, at the expiration of 5 (five) years, the money will revert to the British Government treasury if nobody applies as the next of Kin to claim the funds. Consequently, I shall present you as a foreign partner to stand in as the next of kin to the late Mr. Andreas Schranner . Upon acceptance of this proposal; I will give you detailed information on how this deal would be carried out. The money will be shared in the ratio: sixty five percent (65%) for me, thirty five percent (35%) for you. I guarantee that this will be executed under legitimate arrangement that will protect you from any breach of the law as I will use my position as the Bank's head of Auditors to secure approvals and guarantee the successful execution of this transaction. Please be informed that your utmost confidentiality is required.On your reply include your private telephone/fax number. Awaiting your urgent reply,please reply to this private email:joetaggart1@hotmail.com.co.uk Best regards, Mr. Joe Taggart. Odpowiedz Link
czworo_dzieci_roznej_plci Jednak Grecja to straszny kraj 27.11.05, 23:28 =C3=E9=E1 =ED=E1 =E4=E9=E1=E2=DC=F3=E5=E9=F2 =E1=F5=F4=FC =F4=EF email =F7= =F1=E5=E9=DC=E6=E5=F3=E1=E9 1-2 =EB=E5=F0=F4=DC =E1=EB=EB=DC =E8=E1 =F3=EF= =F5 =E1=F0=EF=F6=DD=F1=E5=E9 =E1=F1=EA=E5=F4=DC =E5=F5=F1=FE =F3=F4=EF=ED= =EB=EF=E3=E1=F1=E9=E1=F3=EC=FC =F3=EF=F5. =20 =CA=DD=F1=E4=E9=F3=E5 $400 =E5=F9=F2 $1500 =F4=EF =EC=DE=ED=E1. =20 =20 =C5=F5=EA=E1=E9=F1=DF=E1 =E3=E9=E1 =E5=F0=E9=F0=EB=DD=EF=ED =E5=E9=F3=FC= =E4=E7=EC=E1!!!!! =B8=F7=F9 =E5=F0=E9=F3=EA=E5=F6=E8=E5=DF =E1=F1=EA=E5=F4=DC =F0=E1=F1=FC= =EC=EF=E9=E1 site =EC=DD=F7=F1=E9 =F4=FE=F1=E1. =CA=DC=F0=EF=E9=E1 =EC=EF= =F5 =E1=F0=DD=F6=E5=F1=E1=ED =EC=E1=EA=F1=EF=F7=F1=FC=ED=E9=E1 =EA=DC=F0= =EF=E9=EF =EA=DD=F1=E4=EF=F2. =B6=EB=EB=E1 =E1=F0=EB=DC =F4=EF =EA=E5=F6= =DC=EB=E1=E9=EF =EC=EF=F5. =20 =B8=F4=F3=E9 =FC=F4=E1=ED =F0=DD=F4=F5=F7=E1 =E1=F5=F4=DE=ED =F4=E7=ED =F3= =E5=EB=DF=E4=E1 =DE=EC=EF=F5=ED =E1=F1=EA=E5=F4=DC =EA=E1=F7=FD=F0=EF=F0= =F4=EF=F2. =D0=E1=F1=FC=EB=E1 =E1=F5=F4=DC =F4=EF =F0=F1=FC=E3=F1=E1=EC=EC= =E1 =E1=F5=F4=FC =EC=EF=F5 =EA=DD=F1=E4=E9=F3=E5 =F4=E7=ED =F0=F1=EF=F3=EF= =F7=DE. =C5=F0=E5=E9=E4=DE =F4=EF =EA=FC=F3=F4=EF=F2 =FC=EC=F9=F2 =DE=F4= =E1=ED =EC=FC=EB=E9=F2 $90 =E1=F0=EF=F6=DC=F3=E9=F3=E1 =ED=E1 =F0=DC=F1=F9= =F4=EF =F1=DF=F3=EA=EF =E3=E9=E1 =ED=E1 =EC=E7=ED =F4=E1 =EC=E5=F4=E1=ED= =E9=FE=F3=F9 =EC=E5=F4=DC, =E1=ED =DD=F7=E1=ED=E1 =EC=DF=E1 =F4=DD=F4=EF= =E9=E1 =E5=F5=EA=E1=E9=F1=DF=E1 =EC=E5 =F4=DD=F4=EF=E9=EF =EC=E9=EA=F1=FC= =F1=DF=F3=EA=EF. =20 =D4=EF =E1=F0=EF=F4=DD=EB=E5=F3=EC=E1 =DE=F4=E1=ED =F4=EF =E5=EE=DE=F2: = =EA=E1=E9 =FC=EC=F9=F2 =EB=E5=E9=F4=EF=F5=F1=E3=E5=DF! =C1=EA=F1=E9=E2=FE= =F2 =FC=F0=F9=F2 =F5=F0=EF=F3=F7=FC=F4=E1=ED =E7 =F3=E5=EB=DF=E4=E1! =20 =C5=F0=DF=F3=E7=F2 =E5=ED=E8=EF=F5=F3=E9=DC=F3=F4=E7=EA=E1 =FC=F4=E1=ED = =E5=DF=E4=E1 =FC=F4=E9 =EA=E5=F1=E4=DF=E6=F9 =EA=E1=E9 =F7=F1=DE=EC=E1=F4= =E1 =E1=F0=FC =F3=F5=ED=E5=F1=E3=DC=F4=E5=F2 =EA=E1=E9 =EC=DC=EB=E9=F3=F4= =E1 =E1=F1=EA=E5=F4=DC =F5=F8=E7=EB=FC =F0=EF=F3=EF=F3=F4=FC =F4=E1 =EF=F0= =EF=DF=E1 =F0=E1=F1=E5=F0=E9=F0=F4=FE=ED=F4=EF=F2 =F4=E1 =F0=E1=DF=F1=ED= =EF=F5=EC=E5 =C1=CC=C5=D3=D9=D3 =EC=FC=EB=E9=F2 =EA=DC=F0=EF=E9=EF=F2 =F3= =F5=ED=E5=F1=E3=DC=F4=E7=F2 =EA=DC=ED=E5=E9 =EF=F0=EF=E9=E1=E4=DE=F0=EF=F4= =E5 =E5=F0=DD=ED=E4=F5=F3=E7! =20 =C3=E9=E1 =F0=E5=F1=E9=F3=F3=FC=F4=E5=F1=E5=F2 =F0=EB=E7=F1=EF=F6=EF=F1=DF= =E5=F2 =E5=F0=E9=F3=EA=E5=F6=E8=E5=DF=F4=E5 =F4=E1 =F0=E1=F1=E1=EA=DC=F4= =F9 site: www.freemarket.gr Odpowiedz Link
huann Vyrkkoitomitus räätäätä jaa unimaataaa 01.12.05, 22:18 Syssyssyy Rokväki! Taas on aika alkaa miettimään ensi kesän Rokkia. Ensi vuonna 35-vuotisjuhlia viettävän Ilosaarirockin ilmekilpailu on jälleen käynnistynyt, voit katsoa lisätietoja täältä. Tulevana kesänä Ilosaarirock on 14.-16.7.2006, eli Rokkiviikonloppu on jälleen heinäkuun toisen täyden viikon viikonloppu. Uusi ilme julkistetaan taas Sulon päivänä ja jos hyvin käy, on jo osa artisteistakin selvillä silloin. Lipunmyynti alkaa taas siinä toukokuun alkupäivinä. Syksyllä rock-meininkiä voi kokea Joensuussa myös elokuvateatterissa, sillä marraskuussa on vuorossa ensimmäinen Rokumentti-elokuvafestivaali, tarkempaa tietoa löydät tapahtuman kotisivuilta. Syksyä kaikille ja voikaahan paksusti. Rok rok! Verkkotoimitus Odpowiedz Link
huann taki ładny wątek nie może się zarchiwizować! 01.12.06, 13:04 a może może ale nie musi?... a teraz piosenka: This RU is your RU, this RU is my RU From the OGŁOSZENIA to the Maila(Who?) The wkrótce będe Nuncjusza rodzić waters to The Zdecydowane PLUM! This RU is made for me and you. [ktoś pociągnie dalej?] Odpowiedz Link
huann chce ktoś google? 12.11.07, 00:59 nie? no to proszę: www.google.com/intl/xx-piglatin/ Odpowiedz Link