Dodaj do ulubionych

Koelscher vel Peter Novak

18.07.12, 10:12
napisal do mnie maila :

"Najsamprzod chce Ci pogratulowac: Po tym straszliwym szoku, jaki musialas przezyc (-:) spodziewalem sie wiekszej ilosci pomyj na moja szlachetna glowe... :-)

Nastepnie musze Cie zmartwic: Twoje domysly na temat rzekomego "podpatrzenia" Twojego hasla sa - niestety - kompletnie chybione... Nie musialem sie wysilac na lamanie hasla. Nie miej mi za zle, ze sie powtorze: W portalu Gazety wszystko jest absolutnie przejrzyste jak zrodlana woda; na samiutkim poczatku konta uzytkownikow, ich skrzynki pocztowe etc. etc.
W kazdej chwili - po "zabanowaniu" mnie, moge wejsc na dowolne forum, na dowolne konto, do dowolnej skrzynki, kasowac watki. Nie, lepiej sie juz nie zakladaj... :-)
Tego, ze nie chcialem Ci - na serio - wyrzadzic szkody mozesz byc, jak sadze, absolutnie pewna: Nie byloby niczego latwiejszego, niz skasowanie / zamkniecie calogo forum, a jednak zostalo praktycznie nienaruszone, czyz nie tak? :-)
Jak sie - byc moze - zaczynasz domyslac, nie chodzilo tylko o Ciebie. Chodzilo o to, ze z pewnych powodow (to dluzsza historia) naszla mnie chetka pokazania kilku dupkom z Gazety, ze sa po prostu do dupy... :-) A ze w ostatnim czasie zaszlas mi ciut ciut za skore (:-) posluzylas po prostu za przyklad, co i jak latwo mozna zrobic. Za te przykrosc, choc od poczatku byla obliczona na maksymalnie 3 dni, pragne Cie w tym miejscu "formvollendet" przeprosic. Nie domagam sie oczywiscie przyjecia tychze przeprosin, niemniej jednak byloby mi milo. :-)

Moje "wystepy" na forach Gazety dobiegly, przynajmniej na przewidywalny czas, konca, co zapowiedzielem zreszta, bodajze wczoraj, na diasporze. Koniec nie dlatego, ze ktos mnie "zabanowal", bo to naprawde smieszne narzedzie, lecz dlatego, ze zamkal sie pewien etap i skonczyl sie pewien eksperyment. Poza tym zmeczylo mnie troche mowienie do scian (pozwol, ze nie bede tego w tym miejscu precyzowal, mozesz sie domyslec), co dalo sie, jak sadze, zauwazyc...

Na koniec jeszcze jedna drobnostka, lub - jak wolisz - dobra rada: Postaraj sie na przyszlosc myslec mniej "tunelowo". Jesli nie poznalas w "realu" ludzi podobnych do koelschera, nie znaczy to absolutnie, ze ich nie ma.
Nie twierdze, ze tak bedzie, bo zalezy to od wielu czynnikow i pozostaje - oczywiscie - nie tylko w mojej gestii, ale byc moze
spotkamy sie kiedys w malym gronie na zameczku i pogadamy o starych czasach... :-) Inshallah !!!

Pozdrawiam - mimo wszystko - serdecznie i zycze Ci wszystkiego najlepszego, w tym owocnych pogaduszek na forum!

G.v.G

PS
Autoryzuje Cie niniejszym do przytoczenia tego maila (w czesci lub calosci) na forum, choc specjalnie mi na tym nie zalezy..."

Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 10:23
      A czemu po prostu nie wszedł na forum i nie napisał? Toć wg jego własnej wypowiedzi nie ma nic łatwiejszego.
      • annajustyna Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 10:30
        Jestem w szoku - taki erudyta i taki blad: domyslec!
    • astra18 Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 10:58
      Mario, facet sie po prostu w tobie zakochał!!!!!
      Czas aby pokazał, na co go NAPRAWDĘ stać!!!!!

Astra
      • maria421 Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 11:08
        astra18 napisała:

> Mario, facet sie po prostu w tobie zakochał!!!!!
        > Czas aby pokazał, na co go NAPRAWDĘ stać!!!!!
        >
        > Astra

Ajajaj... teraz to naprawde zaczynam sie bac :-)
        • annajustyna Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 11:33
          Zdradzil mnie, niewierny! A swego czasu przysylal mi jajcarskie walentynki :'(.
    • ja.nusz Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 14:05
      G.v.G. oznacza Graf von Graudenz.
      • annajustyna Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 16:39
        Mnie przysylal zaproszenia z innym Grafem...
        • zbyfauch Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 16:44
          Grafoman?
          • ja.nusz Re: Koelscher vel Peter Novak 18.07.12, 16:56
            Ale go musi krew zalewać.
    • wkkr Pewnie podczepił trojana 18.07.12, 18:53
      i teraz zna twoje nowe hasło.
      • maitresse.d.un.francais Re: Pewnie podczepił trojana 19.07.12, 22:25
        A ty masz maila. Bez trojana. :-P
        • wkkr Nie odbieral listów od 20.07.12, 06:51
          nieznajomych
          • maitresse.d.un.francais Jestem nieznajoma? 20.07.12, 16:48
            • wkkr czasem nie odbieram poczty przez kilka dni 25.07.12, 13:58