astra18 01.11.15, 18:57 sport.interia.pl/agnieszka-radwanska/news-wta-finals-agnieszka-radwanska-niewazne-jak-wazne-ze-wygrala,nId,1914153 Brawo! Pierwszy raz widziałam Agnieszkę zapłakaną..ze szczęścia:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Agnieszka Radwańska 01.11.15, 19:15 maria421 napisała: > Wspaniale! :-) Tym wspanialej, że należy obok Adamka do jedynie słusznych sportowców. :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Agnieszka Radwańska 01.11.15, 19:18 zbyfauch napisał: > maria421 napisała: > > Wspaniale! :-) > > Tym wspanialej, że należy obok Adamka do jedynie słusznych sportowców. :) Idź Ty, a kyszszsz...:)))) > Odpowiedz Link
astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 07:11 zbyfauch napisał: > zadzwoniła gratulacjami. No patrz, jaki wyrywny:)Powinien ustawić się w kolejce jak ta szara myszka aż Król Europy zrobi to pierwszy:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 07:26 astra18 napisała: > No patrz, jaki wyrywny:)Powinien ustawić się w kolejce jak ta szara myszka aż K > ról Europy zrobi to pierwszy:) Mnie generalnie denerwuje, kiedy państwowi urzędnicy robią sobie reklamę wpierdzielając się przed kamery na trybunach, czy w jakikolwiek sposób próbujący pokazać się w blasku cudzej chwały. Obojętnie, czy to Duda czy inny król. Odpowiedz Link
astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 07:36 zbyfauch napisał: > astra18 napisała: > > No patrz, jaki wyrywny:)Powinien ustawić się w kolejce jak ta szara mysz > ka aż K > > ról Europy zrobi to pierwszy:) > > Mnie generalnie denerwuje, kiedy państwowi urzędnicy robią sobie reklamę wpierd > zielając się przed kamery na trybunach, czy w jakikolwiek sposób próbujący poka > zać się w blasku cudzej chwały. Obojętnie, czy to Duda czy inny król. Przecież Agnieszka, jak i inni sportowcy - no może naszych trampkarzy wyłączając - promują "polską myśl sportową":)Grają w barwach Polski, dlaczego więc nie podziękować im za to? Jezcze Duda sobie selfie nie strzelił z Agą - może to zrobi - to tylko telefonik, a jaki zaszczyt dla niej że takie połączenie w komórce ma!:))))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 07:41 astra18 napisała: > Przecież Agnieszka, jak i inni sportowcy - no może naszych trampkarzy wyłączają > c - promują "polską myśl sportową":)Grają w barwach Polski, dlaczego więc nie p > odziękować im za to? > Jezcze Duda sobie selfie nie strzelił z Agą - może to zrobi - to tylko telefoni > k, a jaki zaszczyt dla niej że takie połączenie w komórce ma!:))))) Dla mnie ani Radwańska ani Duda to zaszczyt. Radwańska po prostu klepie paletką w kulkę a Duda to ministrant-darmozjad. Odpowiedz Link
astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 07:48 zbyfauch napisał: > astra18 napisała: > > Przecież Agnieszka, jak i inni sportowcy - no może naszych trampkarzy wy > łączają > > c - promują "polską myśl sportową":)Grają w barwach Polski, dlaczego więc > nie p > > odziękować im za to? > > Jezcze Duda sobie selfie nie strzelił z Agą - może to zrobi - to tylko t > elefoni > > k, a jaki zaszczyt dla niej że takie połączenie w komórce ma!:))))) > > Dla mnie ani Radwańska ani Duda to zaszczyt. Radwańska po prostu klepie paletką > w kulkę a Duda to ministrant-darmozjad. Wiem że dla Ciebie tak właśnie jest, dlatego nie masz takiego połączenia w komórce:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 07:55 astra18 napisała: > Wiem że dla Ciebie tak właśnie jest, dlatego nie masz takiego połączenia w komó > rce:) Ale za to posiadam modlitewnik na kindlu. Sam ściągłem bo w tej czarnej okładce wygląda, jak książeczka do nabożeństwa. :) A na komórce posiadam skrót do małżąki, wystarczy. :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 08:02 zbyfauch napisał: > Ale za to posiadam modlitewnik na kindlu. Mało kumata jestem w te klocki - co to jest "na kindlu"? > Sam ściągłem bo w tej czarnej okładce wygląda, jak książeczka do nabożeństwa. : > ) > > A na komórce posiadam skrót do małżąki, wystarczy. :) Taki z odgłosem gębowym?:) > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 08:42 > zbyfauch napisał: > Mało kumata jestem w te klocki - co to jest "na kindlu"? pl.wikipedia.org/wiki/Amazon_Kindle Małżąka wydaje odgłosy otworem gębowym, jak do niej zadzwonię a ona odbierze. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 08:43 Ta lewacka wikimendia, Politykę na zdjęciu reklamuje. :D Odpowiedz Link
astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 08:54 zbyfauch napisał: > > zbyfauch napisał: > > Mało kumata jestem w te klocki - co to jest "na kindlu"? > pl.wikipedia.org/wiki/Amazon_Kindle Trza było od razu że o e-booka chodzi. Bo z kindla to w Posce troche znany jest taki grajek ze Śląska - Marcin Kindla:) > Małżąka wydaje odgłosy otworem gębowym, jak do niej zadzwonię a ona odbierze. Miałam na myśli "gębowe", a może raczej "paszczowe" wybieranie numeru:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 09:03 astra18 napisała: > Miałam na myśli "gębowe", a może raczej "paszczowe" wybieranie numeru:) Nie gadam z przedmiotami. Chyba, że przeklinam je, jeśli opierają się mojej woli. :) Odpowiedz Link