Dodaj do ulubionych

Agnieszka Radwańska

01.11.15, 18:57
sport.interia.pl/agnieszka-radwanska/news-wta-finals-agnieszka-radwanska-niewazne-jak-wazne-ze-wygrala,nId,1914153
Brawo!
Pierwszy raz widziałam Agnieszkę zapłakaną..ze szczęścia:)))
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Agnieszka Radwańska 01.11.15, 19:13
      Wspaniale! :-)
      • zbyfauch Re: Agnieszka Radwańska 01.11.15, 19:15
        maria421 napisała:
        > Wspaniale! :-)

Tym wspanialej, że należy obok Adamka do jedynie słusznych sportowców. :)
        • astra18 Re: Agnieszka Radwańska 01.11.15, 19:18
          zbyfauch napisał:

> maria421 napisała:
          > > Wspaniale! :-)
          >
          > Tym wspanialej, że należy obok Adamka do jedynie słusznych sportowców. :)

Idź Ty, a kyszszsz...:))))
          >
    • zbyfauch Duda nawet 01.11.15, 20:30
      zadzwoniła gratulacjami.
      • astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 07:11
        zbyfauch napisał:

> zadzwoniła gratulacjami.

No patrz, jaki wyrywny:)Powinien ustawić się w kolejce jak ta szara myszka aż Król Europy zrobi to pierwszy:)
        • zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 07:26
          astra18 napisała:
          > No patrz, jaki wyrywny:)Powinien ustawić się w kolejce jak ta szara myszka aż K
          > ról Europy zrobi to pierwszy:)

Mnie generalnie denerwuje, kiedy państwowi urzędnicy robią sobie reklamę wpierdzielając się przed kamery na trybunach, czy w jakikolwiek sposób próbujący pokazać się w blasku cudzej chwały. Obojętnie, czy to Duda czy inny król.
          • astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 07:36
            zbyfauch napisał:

> astra18 napisała:
            > > No patrz, jaki wyrywny:)Powinien ustawić się w kolejce jak ta szara mysz
            > ka aż K
            > > ról Europy zrobi to pierwszy:)
            >
            > Mnie generalnie denerwuje, kiedy państwowi urzędnicy robią sobie reklamę wpierd
            > zielając się przed kamery na trybunach, czy w jakikolwiek sposób próbujący poka
            > zać się w blasku cudzej chwały. Obojętnie, czy to Duda czy inny król.

Przecież Agnieszka, jak i inni sportowcy - no może naszych trampkarzy wyłączając - promują "polską myśl sportową":)Grają w barwach Polski, dlaczego więc nie podziękować im za to?
            Jezcze Duda sobie selfie nie strzelił z Agą - może to zrobi - to tylko telefonik, a jaki zaszczyt dla niej że takie połączenie w komórce ma!:)))))
            • zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 07:41
              astra18 napisała:
              > Przecież Agnieszka, jak i inni sportowcy - no może naszych trampkarzy wyłączają
              > c - promują "polską myśl sportową":)Grają w barwach Polski, dlaczego więc nie p
              > odziękować im za to?
              > Jezcze Duda sobie selfie nie strzelił z Agą - może to zrobi - to tylko telefoni
              > k, a jaki zaszczyt dla niej że takie połączenie w komórce ma!:)))))

Dla mnie ani Radwańska ani Duda to zaszczyt. Radwańska po prostu klepie paletką w kulkę a Duda to ministrant-darmozjad.
              • astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 07:48
                zbyfauch napisał:

> astra18 napisała:
                > > Przecież Agnieszka, jak i inni sportowcy - no może naszych trampkarzy wy
                > łączają
                > > c - promują "polską myśl sportową":)Grają w barwach Polski, dlaczego więc
                > nie p
                > > odziękować im za to?
                > > Jezcze Duda sobie selfie nie strzelił z Agą - może to zrobi - to tylko t
                > elefoni
                > > k, a jaki zaszczyt dla niej że takie połączenie w komórce ma!:)))))
                >
                > Dla mnie ani Radwańska ani Duda to zaszczyt. Radwańska po prostu klepie paletką
                > w kulkę a Duda to ministrant-darmozjad.

Wiem że dla Ciebie tak właśnie jest, dlatego nie masz takiego połączenia w komórce:)
                • zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 07:55
                  astra18 napisała:
                  > Wiem że dla Ciebie tak właśnie jest, dlatego nie masz takiego połączenia w komó
                  > rce:)

Ale za to posiadam modlitewnik na kindlu.
                  Sam ściągłem bo w tej czarnej okładce wygląda, jak książeczka do nabożeństwa. :)

A na komórce posiadam skrót do małżąki, wystarczy. :)
                  • astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 08:02
                    zbyfauch napisał:

> Ale za to posiadam modlitewnik na kindlu.

Mało kumata jestem w te klocki - co to jest "na kindlu"?

> Sam ściągłem bo w tej czarnej okładce wygląda, jak książeczka do nabożeństwa. :
                    > )
                    >
                    > A na komórce posiadam skrót do małżąki, wystarczy. :)

Taki z odgłosem gębowym?:)
                    >
                    • zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 08:42
                      > zbyfauch napisał:
                      > Mało kumata jestem w te klocki - co to jest "na kindlu"?
                      pl.wikipedia.org/wiki/Amazon_Kindle
                      Małżąka wydaje odgłosy otworem gębowym, jak do niej zadzwonię a ona odbierze.
                      • zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 08:43
                        Ta lewacka wikimendia, Politykę na zdjęciu reklamuje. :D
                      • astra18 Re: Duda nawet 02.11.15, 08:54
                        zbyfauch napisał:

> > zbyfauch napisał:
                        > > Mało kumata jestem w te klocki - co to jest "na kindlu"?
                        > pl.wikipedia.org/wiki/Amazon_Kindle

Trza było od razu że o e-booka chodzi.
                        Bo z kindla to w Posce troche znany jest taki grajek ze Śląska - Marcin Kindla:)

> Małżąka wydaje odgłosy otworem gębowym, jak do niej zadzwonię a ona odbierze.

Miałam na myśli "gębowe", a może raczej "paszczowe" wybieranie numeru:)
                        • zbyfauch Re: Duda nawet 02.11.15, 09:03
                          astra18 napisała:
                          > Miałam na myśli "gębowe", a może raczej "paszczowe" wybieranie numeru:)

Nie gadam z przedmiotami. Chyba, że przeklinam je, jeśli opierają się mojej woli. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka