ja.nusz 21.05.17, 23:40 Może wystąpi Pietrzak w duecie z Wolskim przy akompaniamencie orkiestry reprezentacyjnej Wojsk Obrony Terytorialnej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Opole 22.05.17, 08:16 I tak nie ogladam, wiec wszystko mi jedno czy sie odbedzie czy nie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Opole 22.05.17, 17:00 No i festiwal piosenki w Opolu po ponad pol wieku zostal .... zaorany :-( Pomimo ze nie ogladam, uwazam to za smutna wiadomosc . Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Opole 22.05.17, 17:07 maria421 napisała: > No i festiwal piosenki w Opolu po ponad pol wieku zostal .... zaorany :-( > > Pomimo ze nie ogladam, uwazam to za smutna wiadomosc . To jest dobra wiadomość. Cokolwiek złośliwego za pośrednictwem klawiatury Astry by Komitet Centralny nie przekazał. :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Opole 22.05.17, 17:47 zbyfauch napisał: > To jest dobra wiadomość. Cokolwiek złośliwego za pośrednictwem klawiatury Astry > by Komitet Centralny nie przekazał. :) To się nazywa: mieć p...a,.no może hopla.:) > > > Odpowiedz Link
astra18 Re: Opole 22.05.17, 17:51 maria421 napisała: > No i festiwal piosenki w Opolu po ponad pol wieku zostal .... zaorany :-( > > Pomimo ze nie ogladam, uwazam to za smutna wiadomosc . E, tam...pewnie będzie deal z inną stacją tv.Tak mi się coś widzi.. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Opole 22.05.17, 19:02 astra18 napisał: > maria421 napisała: > > > No i festiwal piosenki w Opolu po ponad pol wieku zostal .... zaorany :-( > > > > Pomimo ze nie ogladam, uwazam to za smutna wiadomosc . > > E, tam...pewnie będzie deal z inną stacją tv.Tak mi się coś widzi.. TV Trwam albo Republika? :P Odpowiedz Link
stephen_s Re: Opole 23.05.17, 19:03 Dla mnie jest zdumiewające, że Kurski nadal w to brnie i teraz chce organizować Opole w Kielcach. Z Rosiewiczem. Może od razu niech zaprosi jakiś zespół disco polo? To dopiero będzie poziom... I jeszcze to tłumaczenie, że festiwal został utrącony z powodu politycznego spisku... Odpowiedz Link