07.04.18, 19:31
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23238493,niemcy-furgonetka-wjechala-w-pieszych-doniesienia-o-ofiarach.html#MT
Media juz wydaly telediagnoze- zamachowiec mial problemy psychiczne.
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Münster 08.04.18, 05:30
      Tym razem to Ty się pospieszyłaś.
      • maria421 Re: Münster 08.04.18, 08:39
        ja.nusz napisał:

> Tym razem to Ty się pospieszyłaś.

Ja zadnej diagnozy nie wystawialam
        • ja.nusz Re: Münster 08.04.18, 11:21
          Mario, nie obrażaj proszę inteligencji tu obecnych.
          KAŻDY Twój wątek pt. Paryż, Londyn, Berlin itd. dotyczył zamachów islamskich.
          I Münster włożyłaś bezmyśnie do tej samej szuflady.
          Równie dobrze mogłaś dać tytuł
          „Znowu ciapaci”....
          • zbyfauch Nic straconego. 08.04.18, 12:19
            Sprawa co prawda nie pasuje za bardzo do trzymanego w spoconych rękach i w wiecznym pogotowiu szablonu, ale zawsze można powiedzieć, że to po prostu naśladowca.

P.S.
            Jak nie Arab to może warto byłoby pogrzebać w życiorysie i chociaż jakiegoś Rzyda znaleźć?
            A może był na urlopie w Hurghadzie i się zaraził?
            • ja.nusz Re: Nic straconego. 08.04.18, 15:41
              zbyfauch napisał:

> A może był na urlopie w Hurghadzie i się zaraził?

Należy uważać podczas urlopu w hajmacie -tam masowo wypoczywają mieszkańcy Pislandii
              - czasami nawet w niewyjaśnionych okolicznościach wypadajo z okien...

• maria421 Re: Münster 08.04.18, 14:07
            Janusz, poniewaz sprawcami WIEKSZOSCI zamachow ciezarowka czy innym samochodem byli muzulmanie, to pierwsze przypuszczenie ze i ten zamach byl dokonany przez muzulmanina bylo calkiem usprawiedliwione.
            • ja.nusz Re: Münster 08.04.18, 15:33
              Podwjrzewać można, ja też tak myślałem - twój tenor był jednak podany jako pewnik.
              Jednym tchem zarzuciłaś mediom wyrokowanie na zapas - teraz kumasz Twój zbędny pośpiech?
              Nie rusza mnie to jednak za bardzo - znam Cię wirtualnie wystarczająco długo😏
              • maria421 Re: Münster 08.04.18, 19:24
                ja.nusz napisał:

> Podwjrzewać można, ja też tak myślałem - twój tenor był jednak podany jako pewn
                > ik.
                > Jednym tchem zarzuciłaś mediom wyrokowanie na zapas - teraz kumasz Twój zbędny
                > pośpiech?
                > Nie rusza mnie to jednak za bardzo - znam Cię wirtualnie wystarczająco długo😏

No popatrz! Sam tez najpierw myslales (tak jak pewnie z 90% osob) ze to muzulmanin byl zamachowcem, ale mnie sie czepiasz ze sie czepiam mediow ze zanim jeszcze cokolwiek wiedzieli o zamachowcu, juz wiedzieli ze byl psychicznie chory.
    • maria421 Berlin 08.04.18, 20:07
      na szczescie tym razem ochroniony :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23242705,policja-udaremnila-atak-na-maraton-w-berlinie-podejrzany-znal.html#Z_MTstream

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka