maria421 30.04.19, 09:44 www.rp.pl/Kraj/304109902-Ukryta-prawda-o-sekstasmach.html Ciekawa jestem dlaczego tak cicho wokol tej sprawy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Sekstasmy 30.04.19, 10:46 maria421 napisała: > Ciekawa jestem dlaczego tak cicho wokol tej sprawy. pewnie dlatego, że ktoś ukradł dowód koronny. Jeśli na tej taśmie były nagrania polityka czy arcybiskupa (kolejny celebryta choć innego rodzaju) z małolatą, to sprawa faktycznie zagraża bezpieczeństwu państwa..... W rękach Ukraińców - sutenerów , papiery którymi można szantażować decydentów to sprawa poważna dla bezpieczeństwa państwa. Dlatego im ciszej tym lepiej. Mam nadzieję, że cisza nie oznacza bezkarności i bezczynności. Jeśli taśma była i została ukradziona, to oznacza że groźba szantażu wisi nadal. Jeśli taśm nie było i są zmyślone - tu aspektów jest wiele.... Kto, po co, czy oskarżeni mają coś na sumieniu i się boją, czy są niewinni..... Powiem tak - bagienko. Nauczka dla wszystkich - miejsca rozpusty omijać wielkim kołem. Odpowiedz Link
maria421 Re: Sekstasmy 30.04.19, 11:36 Nie ma dymu bez ognia, jakies tasmy sa, jacys politycy sa na nich nagrani i ci , ktorzy dysponuja tymi tasmami, dysponuja politykami ktorzy sa na tych tasmach. To jest sprawa wagi panstwowej i musi byc wyjasniona, a spoleczenstwo ma prawo wiedziec o jakich politykow chodzi. Odpowiedz Link
a000000 Re: Sekstasmy 30.04.19, 13:58 maria421 napisała: > To jest sprawa wagi panstwowej i musi byc wyjasniona, a spoleczenstwo ma prawo > wiedziec o jakich politykow chodzi. Owszem, nie ma dymu bez ognia... ale jeśli sprawa jest wagi państwowej, to wątpię czy społeczeństwo się dowie. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Sekstasmy 30.04.19, 14:13 a000000 napisała: > Owszem, nie ma dymu bez ognia... ale jeśli sprawa jest wagi państwowej, to wąt > pię czy społeczeństwo się dowie. Sprawa byłaby wagi państwowej, gdyby goście wesołego domku zdradzali tam jakieś państwowe tajemnice bądź załatwiali inne, lewe interesy (sic!). Jeżeli o interesy jedynie dbali czynnie, bądź biernie w zakresie usług przybytku to niekoniecznie. Oberprezes może nawet rozwiałby plotki. :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Sekstasmy 30.04.19, 14:17 zbyfauch napisał: > a000000 napisała: > > Owszem, nie ma dymu bez ognia... ale jeśli sprawa jest wagi państwowej, > to wąt > > pię czy społeczeństwo się dowie. > > Sprawa byłaby wagi państwowej, gdyby goście wesołego domku zdradzali tam jakieś > państwowe tajemnice bądź załatwiali inne, lewe interesy (sic!). Wystarczy, że będą szantażować takiego oficjela. Pierwszy z brzegu przykład: Wałęsa i papiery o jego esbeckiej przeszłości. Jeżeli o inter > esy jedynie dbali czynnie, bądź biernie w zakresie usług przybytku to niekoniec > znie. Oberprezes może nawet rozwiałby plotki. :) No widzisz, Tobie jak zwykle wszystko kojarzy się z chusteczką:) > > Odpowiedz Link
maria421 Re: Sekstasmy 01.05.19, 09:32 Warto przeczytac: www.rp.pl/Polityka/190439907-Dobro-sutenerow-wazniejsze-niz-dobro-panstwa.html Odpowiedz Link
jureek Re: Sekstasmy 03.05.19, 12:39 maria421 napisała: > Ciekawa jestem dlaczego tak cicho wokol tej sprawy. Media mało piszą, bo nie ma pewności, kto jest na tych taśmach nagrany, więc nie wiadomo, czy sprawa nie uderzy rykoszetem w polityków z opcji popieranej przez dane medium. Odpowiedz Link
maria421 Re: Sekstasmy 09.05.19, 19:10 Posluchajcie : www.youtube.com/watch?time_continue=316&v=jOZk1vPOaoM Odpowiedz Link