30.04.19, 09:44
www.rp.pl/Kraj/304109902-Ukryta-prawda-o-sekstasmach.html
Ciekawa jestem dlaczego tak cicho wokol tej sprawy.

Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Sekstasmy 30.04.19, 10:46
      maria421 napisała:

> Ciekawa jestem dlaczego tak cicho wokol tej sprawy.

pewnie dlatego, że ktoś ukradł dowód koronny. Jeśli na tej taśmie były nagrania polityka czy arcybiskupa (kolejny celebryta choć innego rodzaju) z małolatą, to sprawa faktycznie zagraża bezpieczeństwu państwa..... W rękach Ukraińców - sutenerów , papiery którymi można szantażować decydentów to sprawa poważna dla bezpieczeństwa państwa. Dlatego im ciszej tym lepiej. Mam nadzieję, że cisza nie oznacza bezkarności i bezczynności.
      Jeśli taśma była i została ukradziona, to oznacza że groźba szantażu wisi nadal. Jeśli taśm nie było i są zmyślone - tu aspektów jest wiele.... Kto, po co, czy oskarżeni mają coś na sumieniu i się boją, czy są niewinni.....
      Powiem tak - bagienko. Nauczka dla wszystkich - miejsca rozpusty omijać wielkim kołem.
      • maria421 Re: Sekstasmy 30.04.19, 11:36
        Nie ma dymu bez ognia, jakies tasmy sa, jacys politycy sa na nich nagrani i ci , ktorzy dysponuja tymi tasmami, dysponuja politykami ktorzy sa na tych tasmach.

To jest sprawa wagi panstwowej i musi byc wyjasniona, a spoleczenstwo ma prawo wiedziec o jakich politykow chodzi.
        • a000000 Re: Sekstasmy 30.04.19, 13:58
          maria421 napisała:

> To jest sprawa wagi panstwowej i musi byc wyjasniona, a spoleczenstwo ma prawo
          > wiedziec o jakich politykow chodzi.

Owszem, nie ma dymu bez ognia... ale jeśli sprawa jest wagi państwowej, to wątpię czy społeczeństwo się dowie.
          • zbyfauch Re: Sekstasmy 30.04.19, 14:13
            a000000 napisała:
            > Owszem, nie ma dymu bez ognia... ale jeśli sprawa jest wagi państwowej, to wąt
            > pię czy społeczeństwo się dowie.

Sprawa byłaby wagi państwowej, gdyby goście wesołego domku zdradzali tam jakieś państwowe tajemnice bądź załatwiali inne, lewe interesy (sic!). Jeżeli o interesy jedynie dbali czynnie, bądź biernie w zakresie usług przybytku to niekoniecznie. Oberprezes może nawet rozwiałby plotki. :)
            • astra18 Re: Sekstasmy 30.04.19, 14:17
              zbyfauch napisał:

> a000000 napisała:
              > > Owszem, nie ma dymu bez ognia... ale jeśli sprawa jest wagi państwowej,
              > to wąt
              > > pię czy społeczeństwo się dowie.
              >
              > Sprawa byłaby wagi państwowej, gdyby goście wesołego domku zdradzali tam jakieś
              > państwowe tajemnice bądź załatwiali inne, lewe interesy (sic!).

Wystarczy, że będą szantażować takiego oficjela.
              Pierwszy z brzegu przykład: Wałęsa i papiery o jego esbeckiej przeszłości.

Jeżeli o inter
              > esy jedynie dbali czynnie, bądź biernie w zakresie usług przybytku to niekoniec
              > znie. Oberprezes może nawet rozwiałby plotki. :)

No widzisz, Tobie jak zwykle wszystko kojarzy się z chusteczką:)
              >
              >
    • maria421 Re: Sekstasmy 01.05.19, 09:32
      Warto przeczytac:

www.rp.pl/Polityka/190439907-Dobro-sutenerow-wazniejsze-niz-dobro-panstwa.html
    • jureek Re: Sekstasmy 03.05.19, 12:39
      maria421 napisała:

> Ciekawa jestem dlaczego tak cicho wokol tej sprawy.

Media mało piszą, bo nie ma pewności, kto jest na tych taśmach nagrany, więc nie wiadomo, czy sprawa nie uderzy rykoszetem w polityków z opcji popieranej przez dane medium.
      • maria421 Re: Sekstasmy 09.05.19, 19:10
        Posluchajcie :

www.youtube.com/watch?time_continue=316&v=jOZk1vPOaoM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka