Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tenis. Radwańska gra o Porsche nr 3

IP: *.icpnet.pl 18.04.11, 22:18
    "Radwańska w Stuttgarcie była w poprzednich latach rozstawiona dwukrotnie. Jedno auto podarowała siostrze Urszuli, drugie - ojcu. Sama jeździ mercedesami, bo ma kontrakt sponsorski."

Naprawdę musicie pisać aż takie głupoty żeby ludzie klikali?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja. Tenis. Radwańska gra o Porsche nr 3 IP: *.escom.net.pl 19.04.11, 08:54
        Wydaje się, że jest rozstawiona - zwykle rozstawia się więcej niż 8 zawodniczek w dużym turnieju, ale na pewno jest poniżej ósemki.
        Rozstawione to te, do których dolosowuje się nierozstawione. :-)
        • Gość: Kottblum Hanna Re: Tenis. Radwańska gra o Porsche nr 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 09:18
          Ale się tylko wydaje, bo w tym turnieju startuje 28 zawodniczek. Nie można więc powiedzieć, żeby należał do "dużych".
      • Gość: lol A możesz wyjasnić co sie nie zgadza w tym zdaniu? IP: *.zone14.bethere.co.uk 19.04.11, 09:18
        A możesz wyjaśnić co się wg. Ciebie nie zgadza w tym zdaniu? Bo jak dla mnie to jest tu zawarta normalna, czytelna i zgodna z prawdą informacja..
        • Gość: j. Re: A możesz wyjasnić co sie nie zgadza w tym zda IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 21:17
          Gość portalu: lol napisał(a):

> A możesz wyjaśnić co się wg. Ciebie nie zgadza w tym zdaniu? Bo jak dla mnie to jest tu zawarta normalna, czytelna i zgodna z prawdą informacja..

Obawiałbym się o tę zgodność z prawdą. Chodzi o owe samochody Porsche'a dwane w prezencie "wszystkim rozstawionym". Obserwuję żeńskie rozgrywki tenisowe od szeregu lat i nie przypominam sobie, by Porsche tak hojnie szafował swymi wozami. Zawsze czytałem i słyszałem o jednym tylko aucie - dla zwyciężczyni turnieju. Również i w tym roku na stronie internetowej turnieju czytamy, że triumfatorka otrzyma, obok 110 tys US$ nagrody pieniężnej, także i nowy model Porsche Carrera. O innych samochodowych prezentach nie znalazłem tam ani słowa.
      • Gość: dada Tenis. Radwańska gra o Tu 154M we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 09:24
        aleluja i do przodu
        • askeladen Nie kazdego glupota niesie 19.04.11, 11:39
          Nie kazdego glupota niesie, dada, niektorzy musza w cos wierzyc - ty, nie musisz
      • Gość: wiktor nie ma większego turnieju obecnie IP: 89.78.103.* 19.04.11, 09:59
        warto dodać, że obecnie nie rozgrywany jest żaden większy turniej. to m.in. dlatego gra tam tak dużo wysoko sklasyfikowanych zawodniczek.
        • o.kalamata Zmeczone bezzebne zdjecie Radwanskiej 19.04.11, 10:23
          Ciagle te same.
      • askeladen Tenis. Radwańska gra o Porsche nr 3 19.04.11, 11:44
        To jeszcze wiadomosci sportowe czy juz "Zycie na goraco"?

qbi to abrewiacja od Quality Bowl-shit, Inc?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka